روغن بابونه؛ 19 مزیت شگفت انگیز گیاه بابونه

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 65
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
تفاوت بین بابونه رومی و آلمانی چیست؟
روغن بابونه از گیاه بابونه بدست می آید. در واقع بابونه از خانواده آفتاب گردان ها است. روغن بابونه از گل های این گیاه تهیه میشود.

دو نوع بابونه وجود دارد:

بابونه رومی (Chamaemelum nobile یا Anthemis nobilis)
بابونه آلمانی (Matricaria recutita یا Chamomilla recutita)
این دو گیاه از نظر ظاهری کمی متفاوت هستند. بعلاوه ترکیبات فعال آنها نیز از نظر شیمیایی متفاوتند. درباره هر دو نوع این گیاه تحقیقاتی انجام شده است. ماده موثره ای که بیشتر مورد توجه قرار گرفته کامازولن است که مقدار آن در بابونه آلمانی بیشتر است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
مزایای روغن بابونه چیست؟
روغن های ضروری عصاره غلیظ حاصل از گیاهان هستند. آنها به دلیل مزایایی که برای سلامتی دارند بسیار محبوب شده اند. روغن اسانس بابونه پیشینه خوبی دارد.

سال ها از آن برای انواع بیماری ها و شرایط مختلف استفاده می شده است. استفاده از بابونه در متون پزشکی مربوط به مصر باستان، یونان و روم شرح داده شده است. در طول قرن ها برای موارد زیر از آن استفاده شده:

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
ناراحتی های گوارشی مانند سوء هاضمه، حالت تهوع یا گ*از معده
ترمیم زخم ها
آرامبخش
کاهش ضایعات پوستی مثل اگزما و بثورات
ضد التهاب و مسکن برای مواردی مثل کمر درد، درد عصبی یا ورم مفاصل
خواب آور
تحقیقاتی برای نشان دادن فواید سلامتی روغن بابونه و اینکه چرا در طی سال های طولانی به عنوان درمانی برای بیماری های مختلف استفاده می شد انجام گرفته است. بیاید این فواید را با جزئیات بیشتری بررسی کنیم.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
12- خواص بابونه برای معده
در یک مطالعه بر روی حیوانات در سال 2014، اثر بابونه آلمانی بر اسهال را بررسی کردند. نویسندگان این مقاله دریافتند که روغن بابونه باعث جلوگیری از اسهال و تجمع مایع در روده می شود.

در یک تحقیق در سال 2018، تاثیر روغن بابونه رقیق شده به صورت موضعی بر روی فعالیت روده پس از سزارین را ارزیابی کردند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
محققان دریافتند اشتهای بیمارانی که روغن بابونه را روی شکم خود استفاده کرده بودند سریع تر از کسانی که از آن استفاده نکرده بودند برگشت و همچنین گ*از های روده سریع تر خارج شدند.

در مطالعه ای دیگر به بررسی اثر بابونه رومی بر بخش هایی از روده خوکچه هندی، موش و انسان پرداختند. آنها دریافتند که این ماده دارای خواص آرام بخشی برای ماهیچه ها است.

این موضوع می تواند دلیل اینکه از بابونه برای موارد گوارشی مثل سوء هاضمه و گرفتگی استفاده می شود را توضیح دهد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
13- ترمیم زخم با روغن بابونه
در یک مقاله در سال 2018 چگونگی اثر عصاره بابونه رومی بر زخم در موش ها بررسی شد. پماد بابونه در مقایسه با پماد تتراسایکلین و سایر دارو های اینچنین، به طور قابل توجهی فعالیت ضد باکتریایی بیشتری داشته و بر روی زخم اثر بهتری می گذارد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
14- اختلال اضطراب عمومی (GAD) با روغن بابونه
در مطالعه ای در سال 2017 درمان کوتاه مدت اضطراب عمومی توسط بابونه را ارزیابی کردند. محققان دریافتند که پس از هشت هفته، 58.1 درصد از شرکت کنندگان اعلام کردند که اضطراب آنها کاهش یافته است.

سطح کم هورمونی به نام کورتیزول در صبح، با اختلالات اضطرابی در ارتباط است. در تحقیقی کوچک در سال 2018 نشان داده شد که استفاده از بابونه به کاهش علائم اضطراب و افزایش سطح کورتیزول صبحگاهی کمک می کند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
15- درمان افسردگی با روغن بابونه
افسردگی و اضطراب معمولا با هم اتفاق می افتد. در یک مطالعه از عصاره خوراکی بابونه آلمانی در افرادی که مبتلا به افسردگی و اضطراب بودند استفاده کردند.

بعد از هشت هفته درمان، محققان در گروهی که عصاره بابونه به آنها داده شده بود کاهش قابل توجه علائم افسردگی را مشاهده کردند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
16- درمان ناراحتی پوستی با روغن بابونه
محققان در مطالعه ای در سال 2010 تاثیر روغن بابونه آلمانی را در تسکین درماتیت آتوپیک در موش ها را با استفاده از آن بر روی پوستشان ارزیابی کردند.

آنها دریافتند نشانه های آلرژی در موش هایی که روغن بابونه دریافت کرده بودند به طور قابل توجهی پایین تر از آنهایی است که استفاده نکردند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
17- تسکین درد
مطالعه ای در سال 2015 تاثیر استفاده از اسانس رقیق شده بابونه بر روی پو*ست برای درمان آرتروز را بررسی کرده است. از شرکت کنندگان خواسته شد سه بار در روز و به مدت 3 هفته از این روغن استفاده کنند.

محققان دریافتند که در مقایسه با شرکت کنندگانی که از این روش درمانی استفاده نکردند، روغن اسانس بابونه به طور قابل توجهی نیاز آنها به دارو های مسکن را کاهش می دهد.

در مطالعه ای دیگر تاثیر روغن موضعی بابونه بر روی سندرم تونل کارپال را بررسی کردند. بعد از گذشت 4 هفته، شدت علائم در افرادی که تحت درمان بابونه بودند از گروه شاهد بسیار کمتر بود.

بالا