روغن بابونه؛ 19 مزیت شگفت انگیز گیاه بابونه

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 65
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
مزایای سلامتی گیاه و روغن بابونه
شما می توانید فواید و مزایای سلامتی شگفت انگیزی را در روغن های ضروری پیدا کنید و استفاده از روغن بابونه، یکی از بهترین روش ها برای بهبود سلامت کلی شما می باشد. استفاده از دمنوش گیاه بابونه نیز همین تاثیرات و فواید شگفت انگیز را دارد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
فواید بابونه برای سلامتی
بابونه ممکن است بیشتر به عنوان کمک کننده به بهبود روند خواب شناخته شود، اما قوی ترین شواهد برای این گیاه دارویی حاکی از مفید بودن آن برای اضطراب است.

1- از بین بردن سموم
هر دو نوع این گیاه، عرق زیادی تولید می کنند. سموم را از بین می برند و عوامل عفونتی را کاهش می دهند. همچنین در مدتی کوتاه و به طور همزمان حرارت ب*دن را پایین آورده و در کاهش تب موثر هستند. از این رو به عنوان دارو های تب بر شناخته می شوند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
2- پیشگیری از عفونت
هر دو نوع این گیاه، دارای خواص ضد عفونی کننده و آنتی بیوتیکی بسیار خوبی هستند که به عفونت های ناشی از باکتری ها و قارچ ها اجازه نمی دهند که تکثیر شوند.

همچنین باعث از بین رفتن عفونت هایی می شوند که در حال حاضر وجود دارند. این روغن ها داروهای مفیدی هستند که انواع کرم های روده را نیز از بین می برند.

اگر برای مو مصرف شوند، شپش ها و انگل های موجود در پو*ست سر را از بین می برند و در مقابل عفونت ها، از پو*ست سر و موی شما محافظت می کنند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
3- کاهش افسردگی
هر دو نوع این گیاه در مبارزه و رفع افسردگی بسیار موثر هستند. بابونه، احساس غم، افسردگی، ناامیدی و تنبلی را از بین می برد و باعث شادی و هیجان شما می شود.

حتی بوی این روغن ها می تواند برای رفع افسردگی و داشتن خلق و خوی خوب به شما کمک کنند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
4- بابونه و فشار خون
بابونه رومی در ایجاد آرامش، رفع ناراحتی، عصبانیت به ویژه در کودکان موثر است. در حالی که بابونه آلمانی به بزرگسالان در درمان التهاب کمک می کند، به طور ویژه ای در جهت درمان سیستم گوارشی و ادرار نیز مورد استفاده قرار می گیرد. هر دو نوع گیاه بابونه، فشار خون را کاهش داده و سبب فروکش کردن تورم عروق خونی می شوند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
دیابت و بابونه
برخی مطالعات نشان می دهد چای بابونه می تواند قند خون در افراد مبتلا به دیابت را کاهش دهد. در یک مطالعه، 64 شرکت کننده ای که روزانه 3 بار چای بابونه بعد از غذا به مدت 8 هفته مصرف کردند در مقایسه با افرادی که آب نوشیدند از نظر آماری در مارکرهای دیابت و همچنین کلسترول کل کاهش چشمگیری نشان داده اند، همچنین برخی از فعالیت های ضدچاقی آن نیز ثابت شده است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
5- بهبود گوارش
گیاه بابونه به عنوان یک اشتهاآور، بر عملکرد صحیح معده و تقویت آن، تاثیر بسزایی دارد. ترشحات مایعات گوارشی را افزایش داده و عمل هضم و گوارش را آسان می کند و به سلامت کبد و کارکرد جریان صفرا نیز بسیار کمک می کند.

بابونه همچنین به عنوان کولاگوگ نیز عمل می کند. به این معنا که ترشح اسید هیدروکلریک، صفرا و آنزیم های معده را افزایش داده و بدین وسیله قدرت گوارش و هضم را افزایش می دهد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
مطالعات اولیه نشان می دهد بابونه هلیکوباکتر پیلوری، باکتری هایی را که می توانند در زخم معده نقش داشته باشند را مهار می کند.

اعتقاد بر این است بابونه در کاهش اسپاسم عضلات صاف مرتبط با اختلالات مختلف التهابی دستگاه گوارش مانند بیماری التهابی روده نیز مفید است هرچند برای تایید این مورد تحقیقات بیشتری لازم است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
6- درمان روماتیسم
بابونه اختلالات سیستم گردش خون را درمان کرده و باعث ت*ح*ریک گردش خون می شوند و خون را از وجود سمومی مانند اسید اوریک، پاک و سم زدایی می کنند.

بدین ترتیب به درمان بیماری هایی مانند روماتیسم، ورم مفاصل ناشی از گردش خون نامناسب و تجمع اسید اوریک کمک می کنند. از روغن آن می توان به عنوان داروی ضد التهاب و درمان کننده ورم نیز استفاده کرد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
7- محافظت از پو*ست
این گیاه به دلیل کاربرد هایی که در لوازم آرایشی دارند، در دنیا از محبوبیت زیادی برخوردار هستند. زیرا زخم ها، لکه های پوستی و جوش ها را نیز برطرف می کنند و به عنوان التیام بخش (سیکاتریزان) مورد استفاده قرار می گیرند.

همچنین، زخم ها، بریدگی ها و ک*بودی های ناشی از عفونت را بهبود می بخشند. بنابراین می توانیم بگوییم که بهبود دهنده زخم نیز هستند.

بالا