• خرید مجموعه دلنوشته دلدار فاطمه یادگاری کلیک کنید
  • مصاحبه صوتی رمان ققنوس آتش اثر مونا سپاهی کلیک کنید

روغن بابونه؛ 19 مزیت شگفت انگیز گیاه بابونه

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 65
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,624
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
توجه داشته باشید همه مکمل ها از نظر ایمنی مورد آزمایش قرار نگرفته اند و به دلیل این که مکمل های غذایی تا حد زیادی تحت نظارت و کنترل قرار ندارند ممکن است محتوای برخی محصولات با آنچه در برچسب محصول مشخص شده متفاوت باشد.

ایمنی مکمل ها در زنان باردار، مادران شیرده، کودکان و افراد دارای شرایط خاص پزشکی یا افرادی که از دارو استفاده می کنند هنوز ثابت نشده است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,624
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
استفاده از بابونه در بارداری و شیردهی
اگر باردار یا شیرده هستید و دوست دارید از روغن بابونه استفاده کنید قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید.

در هنگام خرید روغن بابونه به چه چیز هایی توجه کنیم؟
هنگام خرید روغن بابونه یا سایر روغن های اساسی به نکات زیر توجه کنید:

مراقب تبلیغات و ادعا های بازار باشید: سازمان غذا و دارو (FDA) روغن های اساسی را کنترل نمی کند. از هر روغنی که ادعا می شود برای درمان یا معالجه بیماری خاصی استفاده می شود استفاده نکنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,624
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
نام لاتین گیاه را که روی برچسب محصول نوشته شده بررسی کنید: این موضوع به شما کمک می کند که نوع روغن بابونه مورد نظر خود را خریداری کنید.

به میزان خلوص توجه کنید: شما باید روغن اساسی 100% را خریداری کنید. اگر محصول با چیز دیگری ترکیب شده باشد باید روی برچسب ذکر شده باشد.

قبل از خرید محصول آن را بو کنید: اگر بوی آن مشابه روغن بابونه نیست از خرید آن خودداری کنید.

به دنبال بطری تیره رنگ باشید: نور می تواند به روغن های اساسی آسیب برساند، بنابراین به دنبال بطری هایی باشید که نور را از خود عبور ندهند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,624
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
هشدار
هیچ گونه خطر خاصی برای استفاده از هر یک از روغن های بابونه که مورد بحث قرار گرفتند، وجود ندارد. مگر اینکه شخص به گیاه بابونه و انواع دیگر آن، حساسیت داشته باشد که باید از مصرف آن اجتناب کند.

با توجه به گفته موسسه ملی بهداشت، افراد مبتلا به آلرژی ابروسیا، نباید از برگ ‌ها یا سایر بخش ‌های این گیاه استفاده کنند چون ممکن است یک واکنش متقابل داشته باشند.

استفاده از این گیاه، برای زنان باردار یا شیرده بدون نظارت پزشکی توصیه نمی‌شود. همانند هر درمان گیاهی دیگر، عاقلانه است که پیش از اضافه کردن این گیاه به رژیم سالم روزانه یا هفتگی خود، با پزشک تان مشورت کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,624
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
خلاصه
روغن بابونه یک روغن اساسی است که سال ها در موارد مختلف از آن استفاده می شد، از مشکلات گوارشی گرفته تا بهبود زخم ها. تحقیقات انجام شده باعث شد سایر فواید بالقوه آن مانند کمک به افسردگی، اضطراب و خواب نیز مشخص بشود. شما می توانید با استفاده از دستگاه بخور آن را استنشاق کنید، با کمک روغن حامل آن را روی پو*ست خود بمالید یا چند قطره از آن را به آب حمام خود اضافه کنید.

مانند تمام روغن های ضروری هنگام استفاده نکات ایمنی را رعایت کنید. همیشه قبل از استفاده از روغن های اساسی برای درمان بیماری حتما با پرشک خود مشورت کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,624
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
خلاصه
روغن بابونه یک روغن اساسی است که سال ها در موارد مختلف از آن استفاده می شد، از مشکلات گوارشی گرفته تا بهبود زخم ها. تحقیقات انجام شده باعث شد سایر فواید بالقوه آن مانند کمک به افسردگی، اضطراب و خواب نیز مشخص بشود. شما می توانید با استفاده از دستگاه بخور آن را استنشاق کنید، با کمک روغن حامل آن را روی پو*ست خود بمالید یا چند قطره از آن را به آب حمام خود اضافه کنید.

مانند تمام روغن های ضروری هنگام استفاده نکات ایمنی را رعایت کنید. همیشه قبل از استفاده از روغن های اساسی برای درمان بیماری حتما با پرشک خود مشورت کنید.

بالا