روغن بابونه؛ 19 مزیت شگفت انگیز گیاه بابونه

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 65
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
استفاده موضعی بابونه باعث تسریع در روند ترمیم زخم می شود. مطالعات نشان می دهد مواد موجود در بابونه می تواند ویروس ها و باکتری ها از جمله استافیلوکوکوس اورئوس عامل عفونت های استاف را از بین ببرد و با کاهش التهاب از رشد زخم جلوگیری و آن را درمان کند.

زخم هایی که با استفاده از کمپرس بابونه به مدت یک ساعت در روز درمان می شوند نیز 5 تا 6 روز سریع تر از افرادی که یک بار در روز با هیدروکورتیزون درمان می شوند، بهبود می یابند. البته هنوز هم مطالعات بیشتری در این زمینه نیاز است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
درمان اگزما با بابونه
از بابونه اغلب برای درمان تحریکات خفیف پوستی از جمله آفتاب سوختگی، بثورات، زخم ها و حتی التهابات چشم استفاده می شود، اما ارزش آن در درمان این شرایط نیاز به تحقیقات بیشتری دارد، اما بر اساس مطالعات صورت گرفته کاربردهای موضعی بابونه در درمان اگزما متوسط است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
8- تسکین درد
آنها دارای خواص ضد درد بوده و در کاهش درد عضلات و مفاصل، نقش موثری را ایفا می کنند. همچنین سردرد های شدید، سینوس ها، دندان درد و آسیب های استخوانی را کاهش می دهند.

بابونه در کاهش درد شدید عصبی که به دلیل انقباض رگ های خونی رخ می دهند و عصب نهم جمجمه را احاطه می کنند، بسیار موثر است. بابونه در پایین آوردن فشار نیز بسیار موثر است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
9- از بین برنده گازهای اضافی
این گیاه در خروج گ*از از روده و معده بسیار مفید هستند و خوب عمل می کنند. همچنین از تشکیل گ*از اضافی جلوگیری می کنند، باعث آرامش ب*دن می شوند و فشار خون را پایین می آورند. آنچه مهم می باشد این است که این روغن، خطرات جدی ناشی از گازهای اضافی مانند جمع شدن هوا در نای را از بین می برند که حتی ممکن است باعث مرگ شوند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
10- تقویت سیستم عصبی
بابونه تقریبا تمام اختلالات مربوط به اعصاب یا واکنش های زیادی که باعث تشنج، انقباض، عصبانیت و از دست دادن کنترل اندام ها می شوند را تسکین می دهند.

آنها نوعی داروی اعصاب هستند به این معنی که سلامتی اعصاب و سیستم عصبی را در وضعیت خوبی قرار می دهند و باعث حفظ عملکرد مناسب سیستم عصبی می شوند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
11- تقویت ب*دن
آنها نوعی داروی تقویت کننده و نیروبخش طبیعی هستند، یعنی باعث تقویت پو*ست، عضلات و اندام های داخلی ب*دن می شوند.

اثر بابونه بر بی خوابی
بابونه یکی از پرکاربردترین روش های درمانی جایگزین برای تقویت کیفیت خواب و درمان بی خوابی است. با این وجود، علیرغم شهرت آن به عنوان گیاهی برای راحتی خواب تحقیقات جامع کمی در مورد اثربخشی آن وجود دارد.

در مورد چگونگی کمک بابونه به القای خواب تحقیقات در فاز حیوانی نشان می دهد اثر آرام بخشی و ضداضطراب دارد. نتایج یک مطالعه حاکی از آن است آپیژنین، یکی از اجزای بابونه در همان محل های گیرنده مغز مانند بنزودیازپین ها مانند والیوم متصل می شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
اثر بابونه بر اضطراب
تحقیقات نشان می دهد بابونه هنگام کاهش اضطراب فواید معنی داری دارد و بانک اطلاعات جامع داروهای طبیعی که بر اساس شواهد علمی اثربخشی درمان های طبیعی را ارزیابی می کند، می گوید بابونه به احتمال زیاد برای اضطراب گزینه موثری است.

به علاوه بر اساس تحقیقات صورت گرفته عصاره بابونه احتمال می رود دارای اثرات ضد افسردگی نیز باشد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
فواید دیگر
روغن و دمنوش بابونه، ضد حساسیت هستند و با دفع سموم به درمان آکنه و از طریق تعریق، به تمیز کردن غدد عرق و چربی کمک می کنند.

به عنوان یک داروی ادرار آور، سیستم ادراری و کلیه ها را با ت*ح*ریک افزایش ادرار، تمییز می کنند. علاوه بر این، در سم زدایی خون و حتی افزایش قدرت نیز مفید هستند.

آنها می توانند به درمان عفونت های ویروسی مثل اوریون و سرخک نیز کمک کنند و همچنین به عنوان دهانشویه نیز استفاده می شوند تا از نفس بد بو و عفونت د*ه*ان پیشگیری شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
روغن بابونه آلمانی یک وازودیلاتور است، بنابراین فشار خون را با باز کردن انقباض عروق، کاهش می دهد و در نتیجه از سلامت قلب محافظت می کند و احتمال بروز شرایطی مانند آترواسکلروز را کاهش می دهد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
چگونه از گیاه بابونه استفاده کنیم؟
بیشتر مردم با این نو*شی*دنی محبوب، آشنا هستند، اما این گل فواید و مزایای دیگری دارد از جمله عصاره قوی، تنتور و روغن اسانس که تمام این موارد در دسترس می باشند. پودر بابونه با اینکه برای پخت و پز استفاده می شود، اما فواید سلامتی و تسکین دهنده خود را حفظ می کند.

بالا