خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • 🌱فراخوان جذب ناظر تایید ( همراه با آموزش ) کلیک کنید
  • تخفیف عیدانه ۶۰ درصدی چاپ کتاب در انتشارات تک رمان کلیک کنید

ساعت تک رمان

1. Paryzad

کامل شده دلنوشته ما گناهکار نیستیم | paryzad کاربر انجمن تک رمان

...آدم‌ها الکی خوش‌اند... هر بار از خوشی‌های الکی‌شان، احمقانه تعریف می‌کنند. مدام می‌خندند و می‌گویند : زندگی همین است! سراسر آغشته به غم خوش بودن. آنها هر لحظه بیشتر به من محتاج‌اند. باید همیشه کسی باشد تا یادآوری کند زندگی، چیزی به جز توهم نیست... #ما_گناهکار_نیستیم #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  2. Paryzad

درحال تایپ رمان جان | paryzad کاربر انجمن تک رمان

..._ بیا برو اتاقت ببینم بچه! تو اگه عرضه‌ی این کارا رو داشتی که من غمی نداشتم... از جام پاشدم و با احتیاط از کنار مامان گذشتم و به اتاقم رفتم. خداوکیلی قاطی کردم. نمی‌دونم الان باید بخاطر به خیر گذشتن ماجرا خوشحال باشم یا به خاطر تخریب شخصیتی شدنم ناراحت. #رمان_جان #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  3. Paryzad

...دیگه به شما مربوط نیست. ساندویچم رو نصفه نیمه همونجا ول کردم و از جام بلند شدم. _ از دیدنت خوشحال شدم مستر.... اگه به دل نشستیم که سی یو لِیتِر، ولی اگه دیگه قرار نیست همو ببینیم عزت زیاد. آخرین نگاه رو بهش انداختم و با قدم های بلند و محکم به سمت در رفتم. #رمان_جان #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  4. Paryzad

...در سنگفرش های این شهر غریب سرگردانم. مثل خوابی آرام به نام آرامش، رویا می دستانم. خدایا خدایا، من دیوانه شدم! دیوانه شدم که هر شب در سراب دیدگان بدنامی میرقصم. از ترس آن لحظه ای دیوانه شدم که خونین وار در من می‌خندد.... دیوانه شدم.... دیوانه شدم..... #ما_گناهکار_نیستیم #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  5. Paryzad

...که با نام مرگ، سرزنش‌ها گفتید. ای عاشقانِ خدایی؛ مرا دریابید! مرا از آفت‌هایی دریابید که از جوشش خشم نیکی، لبریز است. از صداهایی دریابید که خالصانه از سرزمین عشق و نفرت می‌گذرد. مرا دریاب... شاید چون هنوز آنقدر استوار نیستم که بتوانم زندگی کنم. #ما_گناهکار_نیستیم #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  6. Paryzad

...رو آوردن. از خدا خواسته سریع کاغذش رو باز کردم و گ*از اول رو زدم. انگار فهمید بهونه‌ای ندارم که نگاه سرسری دیگه‌ای بهم انداخت و بی‌خیالِ سوالی که پرسید، شروع به خوردن فلافل بی‌صاحابش کرد. ک*ثافت خوردنش هم مثل آدمیزاد نبود که.... مثل دیو غذا می‌خورد. #رمان_جان #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  7. Paryzad

...حقش کردم، روزی سه بار دست و پام رو م*اچ می‌کنه. چند دقیقه بعد شهرام برگشت و دوباره سر جای قبلیش نشست. نگاه خاص و گیرایی داشت. انگار که می‌خواست دار و ندارت رو بریزه روی دایره. حتی اگه گناه کار نباشی...یا ته گناهت فقط یه شرط بچگانه و یه خوشگذرونی بچگانه باشه... #رمان_جان #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  8. Paryzad

...گفتند. عاقبت ما... آواره و دربه‌در پیچ و خم پندارهایی می‌شویم که آوایش مصیبت است. رها می‌شویم از بندهایی که وجودمان را به ناحق به اسارت کشید. و عاقبت روزی... آنقدر ناپدید می‌شویم و آنقدر دردناک می‌گریزیم که تنها افسانه‌ی ما بر سر این شهر سایه افکند... #ما_گناهکار_نیستیم #اثر_پریزاد...
  9. Paryzad

...بردم سمت گوشیم. _ سلام جوجو... دیشب نشد زمان و مکان قرار رو بهت بگم. خواستم بگم اگه امروز کاری نداری ساعت یک بریم یه ساندویچی‌ای که برات آدرسش رو می‌فرستم. پایه‌ای؟ پیام رو فرستادم و دوباره روي تخت ولو شدم. آلودگی هوا هم برای خودش یه پا نعمتیه‌ها! والا... #رمان_جان #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  10. Paryzad

..._ برای این‌که بدونی مَرد رابطم فردا میام هم رو ببینیم... ساعت و مکان رو تا شب برات اس می‌کنم. _ اوکی پس فردا می‌بینمت بانو. _ تا فردا بای هانی. با صورتی در هم، گوشی رو خاموش کردم و روي میز ب*غ*ل تخت گذاشتم... ای خدا حالا برای فردا چه دروغی سر هم کنم؟؟؟ #رمان_جان #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
بالا