Usage for hash tag: اثر_پریزاد

ساعت تک رمان

1. Paryzad

کامل شده دلنوشته ما گناهکار نیستیم | paryzad کاربر انجمن تک رمان

...می‌شود. ما، ما گناهکار نیستیم. هرگز نبودیم. ما فقط از نابود‌ترین راه‌ها به سوی نور شتافتیم و در بی‌رحمانه‌ترین ظلمت‌ها غرق شدیم ما تنها خسته‌تر از خیال‌های بودیم که احمقانه تکرار می‌شد. ما گناهکار نبودیم، عاشق بودیم، دیوانه بودیم؛ اما...گناهکار، هرگز! #ما_گناهکار_نیستیم #اثر_پریزاد...
  2. Paryzad

درحال تایپ رمان جان | paryzad کاربر انجمن تک رمان

...بیاد دنبالم. به قول خودش این همه با ملت قرار گذاشته رفته بیرون ولی ته هنرش شکاکی و قلدریه. نکبت اصلاً بلد نیست با یه لِیدی خوشگل و باوقار چطوری رفتار کنه. با بی‌حوصلگی وارد سالن شدم و وقتی پیداش کردم کنارش رو صندلی نشستم. مثل این که هنوز فیلم شروع نشده بود. #رمان_جان #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  3. Paryzad

...برای عوض کردن بحث خطاب به بهزاد گفت: _ قبلاً شما رو ندیده بودم؛ می‌تونم اسم شریفتون رو بدونم؟ بهزاد خنثی نگاهش کرد و طبق عادت همیشگیش دستی به نقاب کلاهش کشید. _ اگه دلیل نمی‌پرسی، بهزاد هستم. صدف متعجب زیر ل*ب خوشبختمی گفت و به مسیر اومدن رهام خیره شد. #رمان_جان #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  4. Paryzad

...تن مُرده‌ی کاغذ می‌کُشتم. زندگی مرگ نبود. درد نبود. امید و عشق نبود... زندگی فریاد غریبی بود که به وسعت دل‌هایمان می‌لرزید. زندگی قسمی بود که میان من و تو و یک اشک سند خورد. من جزئی از این زندگی نیستم... من تنها بهانه‌ای هستم برای بیشتر مُردگی کردن. #ما_گناهکار_نیستیم #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  5. Paryzad

...اون اوشکولم اون‌جاست، ب*غ*ل ماشین وایساده. بیا زودتر بریم تا صدای مامانا درنیومده. سری تکون داد و جلوتر از من راه افتاد. با دیدن لباساش فحش‌های جان‌گدازی مثل دُر و گوهر از زبونم سرازیر شد. خاک‌ تو سر منه بی‌عرضه کنن که دارم با لباس مدرسه میرم دیدن بازیگر مملکت. #رمان_جان #اثر_پریزاد...
  6. Paryzad

...می‌پندارم که چطور من و تو را پوسیده‌ی عشق نمود. عاشقی را گویند گناه است. گناه بی‌گناهی! ما هنوز آشکارا هراس داریم از آن لحظه. انگار که پس از آن لحظه، ما همه اشتباه بودیم. یک اشتباه مرگ‌آور... می‌گویند نیک ماندن، عاقلان را خصلت است. من عاقل نیستم... #ما_گناهکار_نیستیم #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  7. Paryzad

...حالا می‌گی چیکار داشتی یا قطع کنم؟ _ خواستم بگم ماشینتو درست کردم، اگه می‌تونی امروز بیا ببرش. شنگول تکیه‌ام رو از دیوار گرفتم. _ جانِ جان؟ حاجی به مولا نوکرتم... آدرس بده جنگی خودمو می‌رسونم. خنده‌ی بلندی کرد و گفت : _ باشه الان آدرسو می‌فرستم. فعلاً! #رمان_جان #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  8. Paryzad

...تاریکی گم نشود! کاش... کاش فردا روزی نشود که آسمان ابله باشد، که خدا نبیند، که خدا نمیرد! کاش فردا روزی باشد از ج*ن*س آزادی. از ج*ن*س رنگ‌های شیشه‌ای دوست داشتنی. از ج*ن*س رستگاری خوبان. کاش فردا روزی باشد که در اشک دیروز نسوزد. کاش فردا روز بهتری باشد... #ما_گناهکار_نیستیم #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  9. Paryzad

...و نامحسوس تند‌تند ابرو بالا انداختم. دیگه همینم مونده با این یه جا تنها شم. خلاصه که با هزار بدبختی پسره و ایل و تبارش رو رد کردیم و به خواستگاریشون جواب منفی دادیم. اینم شانسه ماعه دیگه؛ بعد عمری یه احمق پیدا شده بود منو بگیره که اونم تو زرد از آب در اومد. #رمان_جان #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
  10. Paryzad

...منی که لحظه لحظه بیشتر از درد سرشار می‌شود. او همچنان می‌ماند در مسیری که گَرد عاشقانه‌‌های بغض‌آلود، از دلش جاریست. و او در لحظه‌ای می‌ماند که وجودش سراسر یک نام دارد.... خدا؛ خدایی تنها. خدایی مهربان. خدایی که در پریشان ترین دلها زندگی می‌آفریند. #ما_گناهکار_نیستیم #اثر_پریزاد #انجمن_تک_رمان
بالا