Usage for hash tag: Mona❦

ساعت تک رمان

1. Lunika✧

نیمه‌حرفه‌ای رمان ققنوس آتش | Lunika✧ کاربر انجمن تک رمان

...فریاد می‌زند: - زود باش بگو چی دیدی؟ عه؟ فکر کرده است که او مانند ربکاست؟ حال جوری ادبت بکند که از کرده خودت پشیمان شوی. آزراء سیلی محکمی مهمان گونه‌ی آتاش می‌کند که سرش ۹۰ درجه می‌چرخد و رد انگشت‌های آتشینش باقی می‌ماند. - همون چیزی که تو قدرتشو نداشتی تا ببینی! #ققنوس_آتش #Mona❦...
  2. Lunika✧

...رو قبول می‌کردی خیلی خوب میشد. ربکا با چشمانی بسته اخمی در هم می‌کشد. - بس کن عزیزم، من واقعاً از کار با دارک ل*ذت می‌برم، نمی‌دونی برخورد رعد و الکتریسیته به فردی و دیدن اون صح*نه چقدر ل*ذت بخشه. آتاش لبخندی می‌زند، دست ربکا را از روی شکمش برداشته و نوازش می‌کند. #ققنوس_آتش #Mona❦...
  3. Lunika✧

...آرام درب را باز می‌کند که لبخندش با خالی بودن اتاق ماسیده می‌شود. دریغ از یک نشان از ساکن بودن فردی در آن اتاق! با شنیدن صدای پایی که به آن سمت می‌آید سریع داخل اتاق شده و درب را می‌بندد، کمرش را تکیه بر درب می‌کند که ای‌کاش پایش می‌شکست و به آن اتاق نمی‌رفت. #ققنوس_آتش #Mona❦ #انجمن_تک_رمان
  4. Lunika✧

...کوتاهی کند دخترک را به باد فنا خواهد داد. مخصوصاً که او را در چنگال خود می‌خواهد. هر روز بیش از دیروز ارزشمندتر می‌شود. آن ققنوس رعد احمق که مایل به همکاری نبود، اما آزراء سازمان پدری خود را ترک کرده، آیا وفایی به سازمان ضد اطلاعاتی دارک خواهد داشت؟ معلوم است، نه! #ققنوس_آتش #Mona❦...
  5. Lunika✧

...کنار ساحل می‌خوابن و موج با دمای بسیار سرد به اون ها برخورد می‌کنه، بعد یک ساعت با همون لباس خیس کنار ساحل می‌دَوَن و بعد دوباره دم ساحل می‌خوابن و این چرخه این‌قدر ادامه پیدا می‌کنه که فرد از شدت گرسنگی، خستگی و... بیهوش بشه، اون وقت مربی تمرین رو متوقف می‌کنه. #ققنوس_آتش #Mona❦ #انجمن_تک_رمان
  6. Lunika✧

...جِی تنم به لرزه درمیاد. یا چندین کیلومتر رو شنا کردن!! درسته؛ شاید سخت نیستن فقط به مقدار زیادی خسته کننده‌ان. اما برای من مهم نیست. اگه فشاری نباشه الماسی نیست. پس من تمام این سختی‌ها رو با دل و جان می‌پذیرم تا به ورژن دیگه‌ای از خودم تبدیل بشم. •|21 September|• #ققنوس_آتش #Mona❦...
  7. Lunika✧

...- مگه تو گربه‌ای؟ آزراء زودتر از آتاش دل به آب می‌زند و چند کیلومتر باقی مانده به ساحل را شنا می‌کند. دیگر از شنا کردن با دست و پای بسته که بدتر نیست! اکنون هر سختی را تحمل می‌کند تا سریع‌تر آموزش‌هایش پایان بیاید و به کلمبیا برگردد. کارهای ناتمام زیادی دارد... . #ققنوس_آتش #Mona❦...
  8. Lunika✧

...آرام پشت فرمان ماشین می‌نشیند و می‌گوید: - فردا من دوباره برمی‌گردم کلمبیا! حواست به خودت باشه به این پسره آتاش هم اعتماد نکن. - باشه. طوری نیست ها! رفتن دارک به او مربوط نیست اما انگار وقتی بود و حواسش بود حس بهتری داشت. اصلاً چرا آمد وقتی می‌خواهد برگردد؟ #ققنوس_آتش #Mona❦ #انجمن_تک_رمان
  9. Lunika✧

...- واقعاً؟ بازوی آزراء توجهش را به خود جلب می‌کند که سریع دستش را دراز کرده و ساعدش را در مشت می‌گیرد‌. کمی که نگاهش می‌کند متوجه نگاه‌های خیره‌ی آزراء می‌شود. لبخند ملیحی می‌زند و رهایش می‌کند. جز رد خون طلایی‌اش هیچ اثری از زخم نبود. ققنوس آتش و نیروی ترمیم؟ #ققنوس_آتش #Mona❦ #انجمن_تک_رمان
  10. Lunika✧

...می‌زند: - نه. - خیلی خب سوار ماشین شو تا دستتو نگاهی بندازم. - لازم نکرده خودم یه کاریش می‌کنم! و قدمی برمی‌دارد تا برود که دارک می‌گوید: - خیلی خب ببخشید؛ من عصبی بودم! خوشم نمیاد یه پسره‌ای مزاحمت بشه. بیا سوار شو. چیزی نمی‌گوید و مخالف میل باطنی‌اش سوار می‌شود. #ققنوس_آتش #Mona❦...
بالا