سلام وقتتون بخیر، اثر شما به تالار ویرایش منتقل شد؛ قلمتان سبز.با سلام!
لینک: موضوع 'از زبانِ آیدایِ شاملو | 𝐙𝐚𝐚𝐫 کاربر انجمن تک رمان' شعر - از زبانِ آیدایِ شاملو | 𝐙𝐚𝐚𝐫 کاربر انجمن تک رمان پایان.
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!سلام وقتتون بخیر، اثر شما به تالار ویرایش منتقل شد؛ قلمتان سبز.با سلام!
لینک: موضوع 'از زبانِ آیدایِ شاملو | 𝐙𝐚𝐚𝐫 کاربر انجمن تک رمان' شعر - از زبانِ آیدایِ شاملو | 𝐙𝐚𝐚𝐫 کاربر انجمن تک رمان پایان.
سلام وقتتون بخیر، اثر شما به تالار ویرایش منتقل شد؛ قلمتان سبز.موضوع 'مجموعه اشعار شبِ سرخم | زار کاربر انجمن تک رمان' برگزیده - مجموعه اشعار شبِ سرخم | زار کاربر انجمن تک رمان اعلام پایان
سلام وقتتون بخیر، اثر شما به تالار ویرایش منتقل شد؛ قلمتان سبز.خسته نباشید*
اعلام پایان دلنوشته دختری از ج*ن*س غم
نویسنده: مهدیه مومنی
------------------
برگزیده - دختری ازجنس غم | مهدیه مومنی کاربر تک رمان
دلنوشته 41: -فاصله- جاده ها دروغ نمی گویند! احساسات من دروغ نمی گویند! تنهایی دروغ نمی گوید! همه چیز حقیقت دارد! تو رفته ای، دیگر حضورت در کنارم پر رنگ نیست! تو توی این راه طولانی، من را به حال خودم گذاشته ای و چقدر بی انصافی...! تویی که با نبودنت، با تنها گذاشتنم من را امتحان کردی! خواستی...forums.taakroman.ir
سلام وقتتون بخیر، اثر شما به تالار ویرایش منتقل شد؛ قلمتان سبز.نوشته در موضوع 'به نام شکارچی| Zaar کاربر انجمن تک رمان' دلنوشته - به نام شکارچی| Zaar کاربر انجمن تک رمان به پایان رسید.
سلام وقتتون بخیر، اثر شما به تالار ویرایش منتقل شد؛ قلمتان سبز.موضوع 'سرطان قلب | زار کاربر انجمن تک رمان' دلنوشته - سرطان قلب | زار کاربر انجمن تک رمان پایان.