Reina✧
مدیریت کل سایت + مدیر تالار کپی
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
نویسنده حرفهای
نویسنده انجمن
ویراستار انجمن
کتابخوان انجمن
حفاظت انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!سلام خسته نباشید^^
درخواست تگ دارم
نام رمان: مسخ لطیف
نویسنده: کوثر حمیدزاده
نقد شده^^
لینک رمان:در حال پیشرفت - رمان مَسخِِ لَطیف | کوثر کاربر تک رمان
سلام درخواست ارتقا تگ رمان یوتوپیا، نقد شده و اشکالات نقد ویرایش شد
در حال ویرایش - رمان یوتوپیا | ملینا نامور کاربر انجمن تک رمان
ارسلان با لبخند رو به شوهر خالم کرد و گفت: - اسم ایشون هم علی هستش و شوهر خاله فریماه هست. علی با مکث رو به من کرد و گفت: - خوشبختم. سرم رو تکون دادم و اومدم حرفی بزنم اما قبلش ریحانه گفت: - براتون اتاق خالی کردم و هرکدوم میتونید تو اتاق هاتون استراحت کنید تا ناهار اماده بشه. همه سرشون رو تکون...forums.taakroman.ir
درخواست تگدر حال ویرایش - رمان حکم گناه | زری کاربر انجمن تک رمان
عنوان رمان: حکم گناه نام نویسنده: زری ژانر: تراژدی، جنایی، عاشقانه ناظر: Richette خلاصه: او میخواهد حکم دهد، حکم گناهی که مرتکب شده است. از حقایق باز مانده است و افکار پوسیده و پوچاش در اسارت بندهای پارچهای از ج*ن*س حریر میباشد. نامش زندگی نیست، نام او دوزخی از ج*ن*س باروت است. دوزخی که...forums.taakroman.ir
سلام وقت بخیر درخواست تگ برای رمانم رو دارم
در حال پیشرفت - رمان قرارداد ناگسستنی با شیطان | Aby کاربر انجمن تک رمان
به نام خالق انسان پاک نام رمان: قرارداد ناگسستنی با شیطان نویسنده: آبی«زینب.م» کاربر انجمن تک رمان ناظر: Negin_SH ژانر: #فانتزی #معمایی #عاشقانه خلاصه: دیگر در این دنیا کسی نیست که شیاطین را نشناخته باشد. همه به خوبی میدانند که پیروی از شیطان، در آخر تباهی و هلاکی است! حال سرنوشت دختر فقیری...forums.taakroman.ir
سلام وقتبخیر درخواست تگ برای دوتا از داستانکهاو
کامل شده - داستانک پیشرفت ایرانم
نام داستان: پیشرفت ایرانم نویسنده: ملینا نامور ویراستار: Pegah.a ژانر: علمی_تخیلی خلاصه: در یک مسابقه، تمام کشورها از پیشرفتهای خودشان حرف میزنند و میزبان این مسابقه فرازمینیها هستند. یک دانشمند و خواهر دانشآموزش این کار را به عهده میگیرند و با جوابهای آگاهانه، آنها را شگفتزده میکنند.forums.taakroman.ir