خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

شجاعانه و واقع بینانه با کرونا جنگیدیم!

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 74
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
به نظر می‌رسد مدیریت برخی شهرستان‌ها بسیار قوی است و در برخی دیگر شاهد ضعف شدید مدیریتی هستیم! برخی شهرستان‌ها پتانسیل‌هایی دارند که واقعاً مورد بی‌توجهی قرار گرفته است. لزوماً ما نباید به دنبال توان معدنی و صنایع در شهرستان‌ها باشیم. به طور مثال در شهرستان مهریز قابلیت گردشگری(اکوتوریسم) بسیار بالایی وجود دارد که به آن کم توجهی شده است و این شهرستان را از جایگاه واقعی خود دور کرده است. از شما می‌خواهم چند نمونه از اقدامات ملموسی که برای ایجاد عدالت بین شهرستان‌ها انجام شده است را عنوان نمایید.
همانطور که مستحضرید در استان ستادی تحت عنوان "ستاد تسهیل و رفع موانع تولید" داریم و در کنار آن ستاد تسهیل سرمایه‌گذاری در استان را نیز ایجاد کردیم. این دو ستاد جلسات مشترکی با یکدیگر دارند که یکی از مواردی که باید در جلسات مشترک این ستادها دنبال شود بررسی کیس به کیس موارد سرمایه‌گذاری می‌باشد که نیازمند هماهنگی دستگاه‌های مختلف و تسهیل در صدور مجوزهای مربوطه است.
آقای استاندار در همین جا نیز ایرادی به نحوه عملکرد شما وارد است و آن این که شما برای پیگیری چنین مسائلی نیازمند دستیار ویژه‌ای هستید. این توانمندی شما برای یک تنه مدیریت کردن تمام امور، خود تبدیل به یک نقطه ضعف شده است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
البته تا چندی پیش برای پیگیری ویژه امور دستیاری داشتیم که در حال حاضر به دنبال گزینه مناسب برای جایگزینی هستیم. در پاسخ به سوال قبلی شما نیز باید بگویم که ایجاد چنین ستادهایی ظرفیت خوبی را برای همفکری مدیران حوزه‌های مختلف ایجاد کرده است و به جرات می‌توان گفت بالای 50 درصد زمان این جلسات برای بررسی موارد شهرستان‌های کمتر برخوردار صرف شده است. بدین صورت که یک مورد خاص در ستاد مطرح و تمام تصمیمات در خصوص مجوزها و تسهیلات آن نهایی و مصوب گشته و برای اجرا ابلاغ می‌گردد. همچنین بسیاری از موارد و پروژه‌های مربوط به شهرستان‌ها در سطح ملی و در سفرهای بنده به تهران مطرح و پیگیری می‌شود.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
آیا از پتانسیل نهادها و سازمان‌هایی که خارج از چرخه دولت هستند، همچون کمیته امداد و بهزیستی، بهره می‌گیرید؟ برخی گلایه دارند که استان در جذب منابعی که این نهادها دارد و یا جذب وام‌هایی که برای کشاورزی ارائه می‌شود عملکرد خوبی نداشته است!
ما یک همکاری با کمیته امداد برای پروژه‌ها و برنامه‌هایی که در مناطق محروم دارد از طریق معاونت روستایی معاون اول رئیس جمهور برقرار کردیم و قرار است در قالب تفاهم نامه‌ای که آنها دارند یک سری پروژه‌ها را در استان یزد دنبال کنیم.
اگر بخواهم شفاف‌تر منظور خود را بیان کنم باید بگویم در بهزیستی و کمیته امداد این دیدگاه وجود دارد که دولت ما را به رسمیت نمی‌شناسد و از منابعی که ما داریم بهره نمی‌گیرد! آیا واقعا چنین دیدگاهی نسبت به این نهادها وجود دارد؟
به هیچ عنوان اینگونه نیست و ما حتی در سال گذشته به بهزیستی و کمیته امداد فشار می‌آوردیم که منابع شان را جذب کنند.
بین استاندار شدن، استاندار بودن و استاندار ماندن کدام را انتخاب می‌کنید؟
استاندار نبودن!
کار سختی است؟
بله واقعا سخت و پرمشغله است.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
زمانی که به عنوان استاندار وارد استانداری شدید آیا دید شما نسبت به استاندار بودن با آنچه پیش از آن تصور می‌کردید، عوض شد؟
خیر. چون بنده با دید باز نسبت به مسائل و با درک عمیق نسبت به شرایط استان و کشور این مسئولیت را پذیرفتم از این جهت دید بنده نسبت به استاندار بودن عوض نشد و اکنون هم خرسندم که بتوانم کمکی به بهبود شرایط استان بکنم؛ ولی در کل مسئولیتی نیست که با توجه به شرایط موجود انسان انگیزه‌ای برای بودن در این سمت داشته باشد و تنها انگیزه‌ای که فرد را در این مسئولیت استوار نگه می‌دارد امید به این است که با استفاده از امکانات و موقعیت‌هایی که در اختیار دارد بتواند کمکی به مردم و استان بکند.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اگر مخیّر باشید که بین سیاست مدار بودن و فعالیت در بخش تولیدی و فعالیت‌های فرهنگی یکی را انتخاب کنید انتخاب شما چیست؟
شخصاً به فعالیت‌های فرهنگی علاقه دارم ولی احساسم این است که در موقعیت فعلی بیش از فعالیت‌های فرهنگی می‌توانم به استان و مردم استان خدمت کنم.
شما سلسله مراتب را برای استاندار شدن طی کرده‌اید. در انتخاب مدیران تان به این مسئله توجه داشته‌اید؟
فکر می‌کنم بیشتر از دیگران این مسئله را مدنظر قرار داده ام. البته ممکن است در مواردی فردی باشد که سلسله مراتب را طی نکرده است ولی به جهاتی دیگر دارای قابلیت‌هایی باشد که بتواند برای ایفای نقش در سمتی مناسب باشد.
آیا در دوران کرونا، در خلوت خود احساس ناامیدی و یاس داشته اید؟
ناامیدی هرگز!

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
سخت‌ترین روز کرونا چه روزی بود؟
سخت‌ترین روزهای کرونا در روزهای تعطیلی عید نوروز بود. استان در شرایط بدی بود و مجموعه‌ای از شرایط مثل مسافرت‌های نوروزی و برخی کمبودها در استان شرایط واقعاً سختی را ایجاد کرده بود؛ به طوری که در طول تعطیلات نوروزی حتی یک روز هم فعالیت خود را تعطیل نکردیم و برای بهبود و کنترل اوضاع در استانداری حضور داشتیم.
خط قرمز شما چیست و چه کاری شما را به شدت عصبانی می‌کند؟
عصبانیت شدید بنده به مواردی
برمی گردد که بی‌مسئولیتی در قبال وظایف و مردم شکل گرفته باشد و یا خدانکرده سوءاستفاده شخصی از موقعیت شده باشد.
تعامل شما با نمایندگان جدید مجلس چگونه است؟
خوشبختانه از روز اولی که نمایندگان انتخاب شدند برای آنکه به یک تفاهم گفتمانی در خصوص مسائل استان دست یابیم جلساتی با نمایندگان داشتیم. در این جلسات در پی آن بودیم که اولویت‌ها و مسیرمان یکی باشد و هر کدام مسیری جداگانه طی نکند. نمایندگان را در جریان امور استان قرار دهیم و اولویت‌های یکسانی را دنبال کنیم. خوشبختانه با تمام اختلاف سلیقه‌هایی که وجود داشت توانستیم به تفاهم خوبی در خصوص اولویت‌های استان دست یابیم و می‌توان بر روی این تعامل مشترک سرمایه‌گذاری نمود.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
یعنی به نظر شما الان شرایط خوب است؟
بله. خوشبختانه الان این تعامل و همکاری شکل گرفته است و برخی موضوعات ملی که برای ما اولویت داشت را از طریق مکاتبات و یا جلسات با نمایندگان در میان گذاشته و از آنان کمک خواستیم و آنان نیز پیگیر این اولویت‌ها در سطح ملی بوده اند.
به دلیل ساختار حکومت در کشور، یک والی باید از تمام بودجه‌ها و ظرفیت‌ها برای استان بهره بگیرد. آیا فرادولت و فرااستانی از این پتانسیل‌ها استفاده‌ای شده است؟
بنده یکی از الزاماتی که برای خودم- در مسئولیتی که به بنده واگذار شده- دارم، این است که سلایق سیاسی و شخصی خود را در کار دخالت ندهم و از تمام ظرفیت‌های استان برای پیشبرد برنامه‌ها استفاده کنم.
امروز فضای سیاسی استان نسبت به چند سال قبل، از آرامش بیشتری برخوردار است که بخشی از آن به رویکردهایی برمیگردد که موجب شده افراد خیلی راحت حرفشان را بزنند و نظرات خود را به دیگران منتقل کنند. سعی کردیم فضای گفتگویی فراهم شود و کانال‌های ارتباطی فعالی با بخش‌های مختلف استان داشته باشیم تا همه احساس کنند که می‌توانند به راحتی موارد و مشکلات خود را با مدیریت ارشد استان در میان بگذارند. از طرف دیگر سعی شده از تمام ظرفیت‌ها در سطح استان برای پیشبرد برنامه‌ها استفاده کنیم و به نوعی تمام نیروهای موثر اجتماعی را
به خدمت بگیریم.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
از ارتباطات دوستانه و شخصی خود چه بهره‌ای گرفته‌اید؟
ارتباطات شخصی نیز بخشی از ظرفیت‌هایی است که می‌توان از روابط با افراد و مقامات مختلف برای پیشبرد اهداف استان استفاده نمود.
در خصوص مسائل محیط زیستی تا حدی نگاه‌ها به منابع طبیعی و محیط زیستی استان با چالش همراه است و وضعیت خوبی از لحاظ محیط زیستی نداریم. البته کسی مقصر نیست زیرا وقتی استان به سمت صنعتی و معدنی بودن پیش برود به طور طبیعی تبعاتی نیز برای محیط زیست دارد. سوال من این است که در بسته ی پیشنهادی که برای استاندار بودن ارائه کردید آیا به مسائل محیط زیست توجه داشته‌اید و اساساً نگاه محیط زیستی دارید و نگران آن هستید؟
محیط زیست از اولویت‌های بنده بوده است. اینگونه بگویم که مسئله آب و محیط زیست جزء اولین اولویت‌های بنده بوده است و اقدامات خوبی نیز صورت گرفته است. از زمانی که سرپرست استانداری شدم در شورای تامین استان صدور مجوزهای جدید برای استقرار صنایع آلاینده در دشت یزد ارکان را در اختصاص آب به این صنایع منوط کردیم.
برخی معتقدند که شما قاطعانه رفتار نکردید و با صنایعی که نباید فعالیت می‌کردند مماشات داشته اید. نظر شما چیست؟
این برداشت که بنده با این صنایع مماشات داشته‌ام به دلیل بی‌اطلاعی مردم و بعضاً اطلاعات نادرست مردم است. ما صدور مجوزهای جدید را ممنوع کرده و هیچ مجوزی را امضا نکرده‌ایم و صادر نشده است.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
برای مثال زمانی که بنده در خصوص رونق اقتصادی استان و رونق سرمایه‌گذاری می‌گویم به شروع فعالیت چندین پروژه بزرگ فولادی و صنعتی اشاره می‌کنم که مردم گمان می‌کنند این پروژه‌ها همزمان در همین دوره شکل گرفته‌اند در حالی که مجوزهای آن از سال‌ قبل صادر شده است و در واقع تنها اجرای آن در مقطع زمانی فعلی صورت می‌گیرد. اما متاسفانه این ذهنیت منفی و نادرست شکل می‌گیرد که مجوزهای متعدد صادر شده است که گاهاً برخی افراد به مسائل محیط زیستی نیز دامن میزنند که این فعالیت‌ها مجوز محیط زیست ندارد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
پس شما قاطعانه به عنوان استاندار یزد اعلام می‌کنید که هیچ مجوزی را امضا نکرده‌اید و نمی‌کنید.درست است؟
همین طور است. هیچ مجوز جدیدی امضا نکرده ام. حتی در بحث فولاد از سال 92 تا کنون مجوزی صادر نشده است. و از زمانی که بنده قبول مسئولیت کرده‌ام هیچ تخصیص آبی برای واحدهای آلاینده دشت یزد- اردکان صورت
نگرفته است.
به این صورت نبوده که مجوز صادر شود و تامین آب را بر عهده خود صنایع بگذارند؟
البته این امکان وجود دارد که اگر آب منطقه‌ای نتواند آب مورد نیاز صنایع را تامین کند صنایع می‌توانند به واسطه ظرفیتی که در قانون پیش‌بینی شده است آب مورد نیاز را از طریق تبدیل چاه کشاورزی به صنعتی تامین نمایند. در حال حاضر نیز برخی صنایع از این طریق تامین آب شده اند. البته با توجه به بازدهی بیشتر آب در بخش صنعت، این رویکرد مورد تشویق وزارت نیرو نیز بوده است.

بالا