خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

شجاعانه و واقع بینانه با کرونا جنگیدیم!

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 74
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اکنون چرخه تولید فولاد در استان کامل است؟
بله. چرخه فولاد کامل است ولی برای مثال فولاد آلیاژی در استان مصرف‌کننده آهن اسفنجی است. البته آهن اسفنجی در استان تولید می‌شود ولی تکافوی مصرف استان را نمی‌دهد.
با مدیران آن بخش نیز صحبت کردیم و می‌دانیم آمادگی دارند که در این بخش نیز سرمایه‌گذاری کنند که این چرخه کامل‌تر شود.
بله. طرح‌هایی نیز در همین زمینه از نقطه آغاز یعنی معدن تا مرحله پایانی که تولید آهن اسفنجی است نیز دارند.
البته گلایه‌هایی از سوی این کارخانه‌ها مطرح است که برخی سیاست‌های کلان اجازه در اختیار گرفتن معادن را به آنها نمی‌دهد. با این که این صنایع جزء صنایعی هستند که تا حد زیادی وظیفه خود را در ر*اب*طه با مسئولیت اجتماعی و زیست محیطی به درستی انجام می‌دهند.
بله. هم در حوزه فضای سبز کار خوبی انجام دادند و هم در حوزه بازچرخانی آب و استفاده از پساب آب اقدامات خوبی داشته اند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
برای سال پایانی دولت چه برنامه‌ها و اقداماتی در دستور کار دارید؟
علاوه بر جریان خوب سرمایه‌گذاری در استان، ما در سال پایانی دولت شاهد افتتاح و بهره‌برداری از پروژه‌های بزرگی خواهیم بود که به نوعی نمود خدمات هشت ساله گذشته خواهد بود. علاوه بر پروژه انتقال آب خلیج فارس و راه‌آهن یزد اقلید که اشاره کردم، نزدیک به صدکیلومتر بزرگراه، چند پروژه صنعتی و معدنی، کتابخانه مرکزی، چند بیمارستان بزرگ و بندرخشک به بهره‌برداری خواهند رسید.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
گلایه‌ای که نسبت به سیاست گذاری‌های وزارت بهداشت داریم این است که برای اختصاص بیمارستان و مجوز احداث بیمارستان بر مبنای سرانه‌های جمعیت مبلغی را مشخص می‌کنند و استان یزد یکی از استان‌هایی است که بالاترین سرانه را دارد. چند پروژه بیمارستانی هست که مجوزهای آن صادر شده و در حال احداث است نظیر بیمارستان محمد(ص) رسول الله، بیمارستان امید یاسین، بیمارستان تامین اجتماعی و بیمارستان اشکذر و همچنین در بسیاری شهرستان‌های دیگر با احداث این بیمارستان‌ها و تکمیل آن‌ها میزان تخت بیمارستانی استان یزد را افزایش خواهد داد
البته برخی از این پروژه‌ها که نام بردید برای مدتی طولانی متوقف شده بودند!
بله به دلیل یک سری اختلافات داخلی بوده است که اخیراً برطرف شده است و برخی مشکلات بانکی دارند

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
مشکل و اختلاف بیمارستان تامین اجتماعی چه بود؟
در پیگیری‌های ما تامین اجتماعی این سیاست را بیان داشت که به جای ساخت بیمارستان، هزینه بیماران تحت پوشش خود در سایر بیمارستان‌ها را بپذیرد که البته این مسئله مرتفع شد و اعتباری برای ساخت آن اختصاص داده اند.
همان 150 تختخوابی قرار است ساخته شود؟
البته تغییراتی در طرح ایجاد کرده‌اند که تعداد تخت‌ها افزایش داشته باشد و بیش از 150 تختخوابی باشد که این امر باعث شده تمام طرح‌ها نیازمند تغییر باشد و زمان ساخت و راه‌اندازی بیمارستان را به تاخیر می‌اندازد.
ولی آنچه به سوال اصلی شما برمی گردد ما اعتقاد داریم که زمانی که سرمایه‌گذار بخش خصوصی حضور دارد و متقاضی احداث بیمارستان است و یزد هم مورد اعتماد مردم چه مردم خود استان و چه مردم دیگر استان‌ها برای دریافت خدمات درمانی است وزارت بهداشت نیز باید این موافقت را داشته باشد که بتوانیم از ظرفیت این سرمایه گذاران استفاده نماییم.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
به نظر شما بخش مدیریت بهداشت و درمان نباید چالاک‌سازی شود؟
به نظر می‌رسد مدیریت این بخش‌ها با یک کندی همراه است.
سیستم بهداشت و درمان ما توسعه بخش خصوصی را
برنمی تابد و قرار نیست با تعویض مدیران بهداشت و درمان استان وضع، تغییر آنچنانی یا حتی آنی داشته باشد. مشکل اصلی ما در خود بخش خصوصی است.
گلایه‌هایی در خصوص سرانه ورزش در بین جوانان و ورزشکاران وجود دارد. ورزشگاه بزرگ واقع در پشت پارک کوهستان برای مدت طولانی متوقف شده است. در مورد آن توضیح دهید.
پروژه‌های بزرگ ورزشی در سطح استان وجود دارد که به دلیل کمبود اعتبار متوقف شده اند. از سال گذشته پیگیری‌های زیادی برای تکمیل این پروژه‌ها داشته ایم. به‌طور مشخص دو پروژه بزرگ داریم یکی سالن دومیدانی و یکی پیست سرپوشیده دوچرخه سواری که یکی از بزرگترین پیست‌های سرپوشیده خاورمیانه است که اعتبارات بسیار زیادی را میطلبد.
البته در خصوص پیست دوچرخه سواری در مقطعی از زمان وزارت ورزش به دنبال تغییر کاربری آن بود که این سالن تبدیل به محیطی برای رشته دیگر شود و این هزینه‌های زیاد در آن انجام نشود که با مقاومت ما در مقابل این دیدگاه روبرو شد و نهایتا جزو اولویت‌های تامین اعتبار در سال جاری قرار گرفت که این دو پیست تکمیل شود. برای تامین اعتبارات پروژه‌های نیمه تمام ورزشی، یکی از راهکارهایی که در قانون بودجه پیش‌بینی شده است تامین اعتبار از محل فروش اماکن مازاد است.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
یکی از دستگاه‌هایی که همکاری خوبی در زمینه فروش اماکن مازاد داشته است، اداره کل ورزش و جوانان بود. ما اماکن قابل توجهی داریم یعنی سرمایه بلااستفاده قابل توجهی که با فروش آن می‌توان منابع خیلی خوبی را برای تکمیل پروژه‌های عمرانی استان به وجود آورد. با توجه به این پیش‌بینی در قانون بودجه، ما اماکن مازاد را در کنار بعضی از اماکن مازاد دستگاه‌های دیگر معرفی کردیم تا مراحل قانونی فروش را طی کند و بتوانیم از محل ماحصل فروش آن منابع، تمام پروژه‌های نیمه تمام ورزشی را تکمیل نماییم.
در همین حوزه برخی مدیران نگرانند. چون باید این منابع اول به حساب خزانه وارد شود که برگشت آن مشکل است. این نگاه وجود دارد که در خوشبینانه‌ترین حالت 60 درصد منابع از خزانه برگشت داده می‌شود.
بسیار امیدواریم که این اتفاق بیفتد و دولت نیز به این اتفاق بسیار امیدوار است

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
چند روز است که استاندار هستید؟
از 12 دی ماه 97 تا کنون حدوداً 640روز.
به طور متوسط روزانه با چند مراجعه‌کننده ی پیش‌بینی نشده ملاقات دارید؟
بدون استثنا هر روز تعدادی ارباب رجوع چه به صورت برنامه ریزی شده و چه به صورت برنامه ریزی نشده به بنده مراجعه می‌کنند که البته تعداد آن‌ها بسته به مناسبت هر روز متفاوت است
آیا درسفرهای استانی عدالت رعایت می‌شود؟
یکی از اتفاق خوب در این دوره ارتباط مستمر و سازنده با شهرستان هاست. این امر به خصوص در مناسبت‌های مختلف مانند هفته دولت اتفاق افتاد و توانستیم در طول این هفته از تمام شهرستان‌های استان بازدید نماییم.
معمولاً در ماه چند سفر شهرستانی دارید؟
تعداد سفرهای شهرستانی در زمان‌های مختلف، متفاوت بوده است ولی می‌توان گفت که به طور متوسط هر هفته یک سفر به شهرستان انجام شده اس

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
سفرها با برنامه قبلی و هدفمند صورت می‌گیرد یا صرفاً برای بررسی اوضاع شهرستان انجام می‌شود؟
قطعاً هدفمند است. هر سفر شهرستانی یک هدف اصلی دارد و در کنار آن به برنامه‌های دیگر شهرستان نیز رسیدگی می‌شود.
یکی از انتقادات وارد به شما، عدم جابجایی مدیران قبلی است. در مورد آن توضیح دهید.
مقوله تغییر استاندار امری مجزا از تغییر دولت است و لزوماً با تغییر استاندار نیاز به تعویض ساختار و مدیران نیست. ایجاد چنین دیدگاهی ناشی از این امر است که معمولاً استاندارها در ابتدای تغییر دولت، تعیین می‌شوند و این امر موجب تغییر برخی مدیران در برخی دستگاه‌ها میشده است ولی از آنجا که آغاز فعالیت بنده بنا به شرایط استان و بازنشستگی استاندار سابق اتفاق افتاد چنین انتظاری خیلی بجا نی
آیا مدیری هست که از عملکرد وی ناراضی بوده و به ناچار او را در این سمت نگه داشته باشیم.
متاسفانه بله! یکی از گلایه‌های من در همین زمینه این است که استانداران باید اختیار بیشتری برای تغییر ساختار دستگاه‌ها و مدیران داشته باشند. دولت وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی را موظف کرده که برای انتصاب مدیران جدید، با استانداران هماهنگی‌های لازم را داشته باشند ولی این اختیار به استانداران داده نشده تا بتوانند مدیران فعلی را به راحتی عزل و جایگزین نمایند. متاسفانه زمانی که یک استاندار بخواهد مدیر حوزه‌ای را تفویض کند با موانع عدیده‌ای مواجه می‌شود که هم زمانبر و هم هزینه زا است.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
وجود آمارهای بی‌پشتوانه از دیگر انتقادات وارد به دوره مدیریت شماست. به بیان دیگر بسیاری معتقدند که شما نباید وارد مقوله ارائه آمارها می‌شدید و باید این امر را به مدیران مربوطه هر دستگاه واگذار می‌کردید. این مسئله را چگونه می‌بینید؟
بنده در مقام استاندار یزد بر روی برخی آمارها حساسیت‌های خاصی دارم. بنده معتقدم که اعلام و رسانه‌ای کردن برخی آمارها تعهداتی را نیز برای مان به وجود آورده است.
بی عدالتی در شهرستان‌ها که البته ریشه‌ای قدیمی و شاید 100 ساله داشته باشد، به مسئله‌ای آزاردهنده تبدیل شده است. به طور مثال به وضوح شاهد تفاوت درآمد سرانه، اشتغال و رشد صنایع در شهرستان‌های شمالی یا جنوبی استان هستیم. آیا وجود چنین تفاوت‌هایی را تایید می‌کنید؟
بله این مسئله وجود دارد ولی یکی از محورهای عملکردی من عدالت محوری در استان بود. به همین منظور برنامه آمایش استان با هدف تعیین جایگاه شهرستان‌ها و ظرفیت و امکانات مناسب برای آن‌ها تدوین شد. البته این رویکرد را در زمان فعالیت در حوزه سیاسی نیز دنبال می‌کردم و به دنبال توزیع عادلانه فرصت‌ها در شهرستان‌ها بودیم. خوشبختانه در حال حاضر برای شهرستانهای کمتر برخوردار از حمایت و مشارکت نهادهای عام المنفعه برای تامین زیرساخت‌ها و سرمایه مورد نیاز برخی طرح‌ها و برنامه‌ها
بهره گرفته ایم.

بالا