خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

شجاعانه و واقع بینانه با کرونا جنگیدیم!

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 74
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
الان در کرونا هستیم یا پسا کرونا؟ برنامه خاصی برای «پساکرونا» دارید؟
الان در کرونا هستیم. در خصوص برنامه ریزی‌ها برای پساکرونا، فایل جداگانه‌ای تحت عنوان پساکرونا باز کردیم تا اقدامات ویژه‌ای را در این حوزه سامان دهیم ولی تداوم کرونا و بازگشت موج‌های بعدی کرونا ما را از آن فضا دور کرد ولی برنامه‌هایی برای حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی در پسا کرونا در نظر گرفته ایم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
> مشوق سفرهای مسئولانه هستیم
کرونا از آن دسته ویروس‌هایی است که باید پذیرفت دوران کرونا و پساکرونا با هم حرکت می‌کند. این موضوع را شما حس می‌کنید؟ در واقع عده ای، حداقل از نظر تفکر وارد دوران پساکرونا شده اند.
چه بخواهیم و چه نخواهیم کرونا تاثیرات خود را بر حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی گذاشته است و اگر ما دوره پساکرونا را به این معنی فرض کنیم که باید سیاست گذاری‌هایمان منطبق بر نیازهایی که در دوران کرونا بر ما تحمیل شده است باشد، می‌توان گفت توامان در دوران کرونا و نیز در دوران پساکرونا نیز هستیم.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
در واقع و به طور مشخص در حوزه گردشگری وارد دوران
پسا کرونا شده اید.
بله. ما از جمله استان‌هایی هستیم که مشوق سفرهای مسئولانه هستیم و این موضوع را در جلسات مختلف مطرح کرده‌ایم و بخش گردشگری ما دارد به نوعی خود را از زیر مشکلاتی که در دوره کرونا داشته بیرون می‌آورد و به نوعی استان دارد خود را برای پذیرش گردشگران آماده می‌کند.
در بخش صنعت نیز در قالب موضوعات حمایتی، دوران پساکرونا را آغاز کرده اید؟
بخشی از این اقدامات به سیاستگذاری‌ها در بخش ملی بر می‌گردد که سعی کردیم حداکثر بهره‌برداری از این سیاست‌ها و تسهیلات مربوط به آن داشته باشیم.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اگر خواسته باشیم در انتها این موضوع را جمع کنیم، جایگاه قابل احصا استان یزد در بین 31 استان در زمینه مبارزه با کرونا به چه شکل است؟
چون زمانی استان دوم کشور از نظر شیوع کرونا بودیم و الان در رِنجِ متوسط هستیم، احساس می‌کنیم مدیریت مناسبی در استان صورت گرفته و به این موضوع نیز وزیر بهداشت در یکی از سخنرانی‌های خود اشاره کردند. در زمینه مرگ و میر، در مجموع شرایط پایداری داریم و با توجه به میزان ابتلا و در مقایسه با دیگر استان‌های کشور، آمار فوتی‌های کمتری داریم.
از رسانه ـ در معنای عام ـ در دوران کرونا راضی بودید؟
یک جاهایی رسانه‌ها در شرایط خاصی که در وسط بحران بودیم و ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده نداشتیم، ظرفیت بیمارستان‌ها تکمیل بود و اصناف با مشکلات روبرو بودند، نگرانی مردم را افزایش می‌دادند و توقع ما این بود که کمتر به این نگرانی‌ها دامن زده شود اما در حال حاضر رسانه‌ها همراهی خوبی دارند. البته یکی از فواید حضور پررنگ مردم استان در فضای مجازی و
دنبال کردن انتقادات مطرح شده از سوی رسانه‌های غیر رسمی، افزایش حساسیت و پاسخگویی مسئولین امر و اهتمام آنها را نسبت به رفع کمبود‌ها بود و در همین راستا به گونه‌ای مدیریت صورت گرفت که آن را کمبودهای ابتدایی را نداشته باشیم.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
استان یزد صنعتی- معدنی نامیده می‌شود. البته گریزی از این موضوع نیست و یزد استانی است که هم صنعتی است و هم معدنی ولی می‌تواند خیلی جاها شهر تاریخی، فرهنگی و گردشگری باشد. هم دولت و هم بخش خصوصی بر روی این موضوع سرمایه‌گذاری و برنامه ریزی کرده اند. با اینهمه گردشگری یکی از صنایعی بود که بیشترین آسیب را از کرونا دید تا جایی که تا پای نابودی پیش رفت. توضیحی درباره گردشگری بدون بحث کرونا و توضیحی درباره این صنعت با در نظر گرفتن کرونا بدهید.
ابتدا باید مقدمه‌ای در این حوزه عنوان کنم. برای تدوین برنامه‌ای که برای دوران مسئولیتم به عنوان استاندار داشتم و به وزیر کشور ارائه کردم، چیزی که خیلی پررنگ در اولویت بندی‌های ارائه شده تاثیر داشت، شرایطی بود که استان با آن مواجه است. برخی عدم برخورداری‌ها و محرومیت‌ها اولویت ما را تعیین می‌کرد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
به عنوان مثال وقتی در استان در زمینه آب، اشتغال، محیط زیست، اشتغال نیروهای تحصیلکرده بومی با مشکل روبرو هستم باید به دنبال موضوعاتی برویم که رافع این چالش‌ها باشد که گردشگری و اقتصاد دانش بنیان از جمله این موارد بودند. در حوزه گردشگری ظرفیت‌های بسیار خوب بالفعل و بالقوه داریم که می‌تواند به توسعه آن کمک کند.
یعنی برنامه جزیره‌ای ارائه ندادید بلکه یک بسته
جامع ارائه شد؟
دقیقا. در استان یزد فقدان راهبرد در حوزه موضوعات اقتصادی و اشتغال کاملاً مشهود بود. با توجه به ظرفیت‌های حوزه گردشگری، توسعه حوزه گردشگری مورد توجه قرار گرفت. روند جذب گردشگر از ابتدای آغاز به کار دولت بسیار خوب بود به گونه‌ای که تعداد گردشگران استان تا 15 برابر روزهای آغازی دولت رسید و متناسب با افزایش تعداد گردشگر اقدامات زیرساختی ما هم در حوزه گردشگری تقویت شد و تعداد قابل توجهی هتل، مهمانپذیر و بومگردی‌ها ایجاد شده بودند. به منظور وسعت بخشیدن به حوزه ی گردشگری استان، برخی بخش‌ها همچون استفاده از ظرفیت کویر را که می‌توانست جاذب خوبی برای گردشگر داخلی و خارجی باشد، حمایت کردیم. در همین راستا کمپ‌های کویرنوردی را تقویت کردیم و مجوزهایی برای فعالیت آنها دادیم و این حوزه خیلی خوب جایگاه خود را در استان باز کرد و این پیشرفت ادامه داشت تا به چالش کرونا خوردیم.
پیش از کرونا تجربه دیگری نیز داشتیم که آن تجربه خروج آمریکا از برجام بود که سکته‌ای به گردشگری استان وارد کرد ولی پس از مدتی بخش گردشگری توانست خود را دوباره پیدا کند و برگشت.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
منظورتان همان زمان بود که به گردشگری داخلی شیفت کردید؟ و گردشگری داخلی نه تنها فقدان گردشگری خارجی را پوشش داد بلکه شرایط را از قبل نیز بهتر کرد.
بله. آن اتفاق موجب شد که توجه به گردشگری داخلی و بهره‌گیری از آن بیشتر شود. نکته‌ای که برای ما طی ماه‌های اخیر جالب است، افتتاح بی‌وقفه پروژه‌های حوزه گردشگری در دوران کرونا بود. این افتتاح‌ها نشان از امید به آینده و تمایل سرمایه گذاران برای حرکت در این مسیر است و با اقدامات صورت گرفته زیرساخت‌های مناسبی برای پذیرش گردشگر در استان ایجاد شده است. و امیدواریم که گردشگری باز هم به جایگاه قبلی خود برگردد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
همان بحث گردشگری مسئولانه؟
بله. ما انتظار داریم همه کشور از طرح سفرهای مسئولانه حمایت کند و اگر در حوزه فرهنگ‌سازی و آموزش به مردم بتوانیم اقدامات خوبی را سامان دهیم، می‌توانیم شرایطی را فراهم کنیم تا سفرها از سر گرفته شود.
البته دیدگاه‌ها در این حوزه یکسان نیست. برخی از مسئولین حوزه بهداشت، پیک‌های جدید کرونا را ناشی از سفرها می‌دانند اما گزاره‌هایی که خلاف این موضوع را نشان دهد وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به شرایط گیلان و مازندران و آمار پایین مبتلایان در عین حجم بالای سفرها به آن مناطق اشاره کرد.
برآیند این دو دیدگاه چیزی است تحت عنوان سفرهای مسئولانه که اگر بتوانیم در کشور جا بیندازیم، اتفاقا رافع برخی از مشکلات در حوزه کرونا است و برخی از مشکلات واحدهای اقتصادی را نیز می‌تواند رفع کند.
در همین راستا پیشنهاد تعطیلی پنجشنبه‌ها را داده‌ایم و معتقدیم با تحقق این موضوع، گردش اقتصادی خوبی در کشور ایجاد می‌شود. این موضوع هم برای بخش گردشگری آسیب دیده از کرونا مناسب بوده و هم در شرایط اقتصادی‌ای که کشور با آن روبرو است می‌تواند راه گشا باشد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اگر بخواهیم بخش گردشگری را خلاصه‌تر کنیم، ایراداتی نیز وارد است. کرونا همانگونه که تهدید بود، فرصت نیز هست. گردشگری مجازی و استفاده از این ظرفیت در این دوران مغفول نماند؟ نه تنها در استان بلکه در کشور و اینکه این شکل از گردشگری می‌توانست کمک کند یا نه.
در زمینه گردشگری مجازی اتفاقات خوبی در استان افتاد و شاهد ورود استارتاپ‌ها و ایجاد نرم افزارهایی برای تحقق گردشگری مجازی بودیم. با اینحال گردشگری مجازی نمی‌تواند جای گردشگری حقیقی را بگیرد ولی می‌تواند در زمینه ایجاد نشاط اجتماعی و تبلیغ جاذبه‌های گردشگری موثر باشد. تبلیغات مجازی به گونه‌ای بود که تاثیر خود را به خوبی در افزایش سفرهای بعد از کرونا خواهد گذاشت.
یکی از مسائل مهم استان مسئله آب است. هر مدیری که آمد دم از اقداماتی در زمینه تامین آب زد اما همچنان شرایط آب استان، شرایط ایستایی نیست. یکی از مباحثی که در اظهار نظرات استاندار دیدیم روی موضوع ایجاد منابع پایدار آب بوده است. اینکه ما آب را بیاوریم و نتوانیم ادامه دهیم، آسیب زننده خواهد بود. مشخصا برای منابع پایدار آب و به نوعی رهایی مردم از یک دغدغه تقریبا 50 ساله، در دوران استاندار بودن شما چه کارهایی صورت گرفت که مقرون به نتیجه باشد.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
برای منابع پایدار باید به یک منبع بزرگ دسترسی داشته باشیم که آن منابع برای ما خلیج فارس و دریای عمان هستند. پروژه‌ای از چند سال پیش برای انتقال 20 میلیون متر مکعب آب از خلیج فارس به استان و به طور مشخص صنایع چادرملو شروع شده بود که امیدواریم تا پایان سال به اتمام برسد.
با توجه به ظرفیت 40 میلیون متر مکعبی خط لوله آب انتقالی به استان، افزایش سهم استان از این خط از 20 به 40 میلیون متر مکعب را دنبال و به نتیجه رساندیم. 20 میلیون متر تا پایان سال به استان خواهد رسید و
40 میلیون متر مکعب مستلزم تامین زیرساخت‌هایی همچون آب شیرین کن‌ها در مبدا است. در حال حاضر نیز مشغول پیگیری برای نحوه مدیریت این آب در استان هستیم. انتقال این آب بخشی از مشکلات استان را به ویژه در حوزه صنعت برطرف خواهد کرد.

بالا