خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

شجاعانه و واقع بینانه با کرونا جنگیدیم!

• نویسنده موضوع Ghasam.H
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 74
  • بازدیدها 2K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
> شیرین‌ترین ثمره ی شفافیت، اعتماد افزایی است
تا اینجا می‌شود نتیجه گرفت که چون محافظه‌کاری نکردید، موفق شدید؟ یعنی با یک بیماری خطرناک مثل خودش رفتار کردید.
دقیقاً. این شفافیت موجب شد جامعه به ما اعتماد کند و فضا برای اعمال محدودیت‌ها در استان مساعد شد و در روزهای پایانی اسفند ماه در استان تصمیم گرفتیم فعالیت اصناف را محدود کنیم. این اعتماد، شرایطی در استان به وجود آورد که همکاری اصناف برای این اعمال محدودیت به خوبی جلب شده بود و برخی اصناف را تعطیل کردیم و ساعت کار برخی دیگر را کاهش دادیم. همین برنامه به فاصله چند روز در ستاد ملی تصویب شد و استان‌ها این محدودیت‌ها را اعمال کردند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
مقاومت زیادی برای قرنطینه کردن استان وجود داشت. این مقاومت از داخل استان بود یا از بیرون اعمال می‌شد؟
امکان قرنطینه برای هیچ استانی وجود نداشت. ولی برخی از اعمال محدودیت‌ها را برای ورود و خروج مسافر به استان انجام دادیم. البته برخی از آن اعمال محدودیت‌ها به تصویب ستاد ملی نرسیده بود ولی برخی از استان‌ها این موضوع را آغاز کرده بودند و در استان یزد نیز این اعمال محدودیت‌ها را شروع کردیم. این محدودیت‌ها ابتدا در مبادی ورودی استان اعمال شد و پس از آن مبادی ورودی شهرها تحت کنترل شدید قرار گرفت و در بازه زمانی دو هفته‌ای این محدودیت‌ها را داشتیم.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
> در زمینه تولید ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده
در استان خودکفا شده ایم
این اعمال محدودیت‌ها تا چه اندازه به شما کمک کرد؟
اعمال محدودیت‌ها بسیار موثر بود و همان اعمال محدودیت‌های شدید مقدمه کاهش آمار از اردیبهشت ماه را فراهم کرد و از «پیک»ِ 499 بستری به 70 بستری رسیدیم. در بحث کنترل کرونا، یزد یکی از استان‌های موفق کشور بود که موفق شد از پیک خود به سرعت به آمار حداقلی برسد.
در کنار اعمال محدودیت‌ها که به کنترل بیماری کرونا کمک کرد، اقدامات جانبی زیادی در مباحث کرونا صورت گرفت که به کاهش تبعات اقتصادی و اجتماعی کرونا کمک کرد. ما در استان با مشارکت خیرین توانستیم مباحث معیشتی را دنبال کنیم و به یکی از استان‌های پیشرو در زمینه ورود به مسائل معیشتی تبدیل شویم. همچنین در زمینه تامین اقلام بهداشتی از استان‌های پیشرو کشور بودیم. از همان روزهای اول در زمینه تولید ماسک به صورت جدی ورود کردیم. یزد یکی از استان‌هایی است که مواد اولیه ماسک را در کشور تولید می‌کند ولی در ابتدای شیوع کرونا هیچ واحد تولیدی ماسک نداشتیم. به همین منظور برای ایجاد واحدهای تولید ماسک پیگیری‌هایی انجام دادیم و در ابتدا و در زمانی کوتاه چند واحد کارگاهی تولید ماسک را راه‌اندازی کردیم و پس از مدتی واحدهای صنعتی این حوزه را نیز راه‌اندازی کردیم. در خصوص مواد ضد عفونی کننده، پیش از کرونا واحدهای کوچکی داشتیم که بخشی از مواد مورد نیاز استان را تامین می‌کردند ولی پس از شیوع کرونا کافی نبودند.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
یکی از مشکلات برای راه‌اندازی واحدهای تولید مواد ضد عفونی‌کننده در استان نبود ا*ل*ک*ل بود که برخی از استان‌ها در این زمینه به ما کمک کردند و با این پشتوانه توانستیم چند واحد تولیدی جدید را در حوزه مواد ضدعفونی‌کننده راه‌اندازی کنیم. همچنین برای اولین بار در کشور نظام عادلانه توزیع را ایجاد کردیم و بر اساس میزان تولید و سهمیه‌ای که می‌توانستیم به مردم اختصاص دهیم این کار را انجام دادیم و در حال حاضر شرایط به گونه‌ای است که در زمینه تولید ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده در استان خودکفا شده‌ایم و به دیگر استان‌ها نیز صادر می‌کنیم.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اگر به اسفند برگردیم، وضعیت الان نسبت به آن ماه چگونه است؟
با توجه به آمار کنونی موجود در تمام کشور، میزان آمار ابتلا و مرگ و میر تفاوت چندانی با اسفند ندارد و تنها تفاوت موجود، کاهش حساسیت مردم نسبت به این بیماری به نسبت اسفند است. نکته مثبت به نسبت اسفند در دسترس بودن اقلام بهداشتی و آمادگی بهتر کادر بهداشتی و بیمارستان‌ها و افزایش تجربه برای مواجهه با این بیماری است.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
اگر همه این‌ها را سریع مرور کنیم، تصمیمی هست که اگر گرفته بودید بهتر می‌شد و یا اگر نمی‌گرفتید بهتر بود؟
در روزهای ابتدایی هیچ‌کس در سطح کشور و حتی جهان تصور نمی‌کرد که ماندگاری کرونا اینقدر طول می‌کشد. بعد از اینکه دیدیم کرونا به این سادگی‌ها از کشور نمی‌رود، ایجاد یک بیمارستان بحران را با استفاده از یکی از ساختمان‌هایی که از بخش‌های قدیم بیمارستان فرخی بود و در طرح تخریب قرار داشت، در دستور کار خود قرار دادیم و به خاطر کرونا تصمیم گرفتیم به جای تخریب، این بیمارستان را بازسازی کنیم.در حال حاضر در مراحل نهایی اقدامات عمرانی این پروژه هستیم و طی یکی دو ماه آینده تجهیز و به بهره‌برداری می‌رسد تا بیماران کرونا را به صورت متمرکز در این بیمارستان بستری کنیم و در مواقع بحرانی نیز آنرا مورد استفاده قرار دهیم. اگر زودتر به این نتیجه می‌رسیدیم که کرونا ادامه دار خواهد بود، از ابتدای اسفند ماه کار اجرای این بیمارستان را آغاز می‌کردیم و الان شاهد پراکندگی بیماران کرونایی در بیمارستان‌های مختلف نبودیم. با توجه به مشکلات اقتصادی بیمارستان‌ها و تعطیلی جذب بیماران، مشکلاتی برای حوزه اقتصادی علوم پزشکی و بیمارستان‌های استان به وجود آمد و به همین دلیل پراکندگی بیماران در بیمارستان‌های مختلف اجتناب ناپذیر بود.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
در سطح کشور این بیمارستان نمونه دارد؟
تا جایی که من اطلاع دارم این اولین بیمارستان بحران کشور است.
در هیچ مرحله‌ای خدمات دهی به شهروندان اقصی نقاط کشور را متوقف کردید؟
خیر. تنها در زمانی که ورود و خروج به استان متوقف بود ممکن است به دلیل عدم امکان ورود و خروج در ارائه این خدمات وقفه به وجود آمده باشد. این نکته باید گفته شود که بیمارستان‌های ما پذیرای قابل توجهی از بیماران دیگر استان‌ها هستند و به واسطه اینکه اعتماد به سیستم بهداشت و درمان استان بالا است پذیرای بیمارانی از دیگر استان‌ها بودیم.

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
> در اجرای محدودیت‌ها
هیچ گاه اعمال حاکمیت نکردیم
فرهنگ، تفکر، پیشینه و نگاه مردم یزد به مقوله حاکمیت، بهداشت و سلامتی چقدر در این راه به شما کمک و چقدر شما را اذیت کرد؟ به این موضوع پی بردید که در زمینه بهداشت باید گام‌های موثرتری بردارید و زیرساخت‌ها آن گونه که گفته می‌شود نیست. هر منطقه‌ای فرهنگ خاص خود را دارد. این فرهنگ تا چه اندازه به شما کمک کرد و تا چه اندازه مشکل ساز بود؟
سطح بالای سواد مردم و برخورداری آن‌ها از امکانات بهداشتی و درمانی سطح توقع آنها را نیز بالا برده بود و همین افزایش سطح توقعات مردم برای مدیریت کرونا چالش برانگیز بود. با این همه، نگاه تک بعدی غالب در افکار عمومی در زمانی که بحران در اوج خود وجود داشت، موجب شد برای اعمال برخی محدودیت‌ها تحت فشار شدیدی باشیم در حالی که این اعمال محدودیت‌ها به شدت، بخشی از جامعه را تحت فشار اقتصادی قرار می‌داد ولی ما ناچار بودیم در برخی مقاطع تن به این اعمال محدودیت‌ها بدهیم

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
سپاسگزارانه اعتراف می‌کنید مردم همراهی کردند؟
یکی از عوامل موفقیت ما در استان همراهی مردم بود. در اعمال محدودیت ابتدایی که در زمینه محدودیت اصناف داشتیم، تا حدودی داوطلبانه و با توافق اصناف بود و در این زمینه‌ها اعمال حاکمیت نکردیم.
ما فضا را برای نقش آفرینی مردم باز کردیم. مردم در ضد عفونی معابر، تولید ماسک و خدمات بهداشتی و درمانی، کمک‌های معیشتی خیلی خوب پای کار آمدند. این اقدامات را چه در قالب نهاد‌ها و انجمن‌های رسمی و چه در قالب اقدامات فردی داشتیم. همکاری در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی نیز در ماه‌های ابتدایی خوب بود. البته در حال حاضر آن حساسیت ابتدایی نیست و این موضوع نگران‌کننده و درصد رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان باید افزایش پیدا کند. در کنار کمک‌های دولتی همچون ارائه تسهیلات که خیلی از جامعه خسارت دیده را پوشش نمی‌داد، با همکاری سازماندهی شده با واحدهای صنعتی و معدنی بزرگ و برخی تشکل‌های خیریه از جمله خانه فرهنگ شهید صدوقی، منابعی را برای تسهیلات قرض الحسنه در نظر گرفتیم که رقم قابل توجهی را توانستیم به اقشار آسیب دیده از کرونا پرداخت کنیم

Ghasam.H

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2020-08-11
کیف پول من
24,951
بازخورد این اقدامات را دریافت کرده اید؟
بله. خیلی از جاهایی که معیشت شان دچار چالش شده بود و بار
تقاضاهای شان بر دوش استانداری و برخی دستگاه‌ها بود را پوشش دادیم و بازخورد این اتفاق را گرفتیم
پس باری بر زمین نماند. در واقع خیلی از اقداماتی است که شما شروع کردید و انجام داده اید، دیگر استان‌ها حتی به آن فکر نکرده اند. درست است؟
ما این موارد را به عنوان یک کار ابتکاری دنبال کردیم و توانستیم رونق مناسبی به برخی کسب و کارها بدهیم. الان جاهایی که شرایط شان مناسب نبود هم دارند به رونق می‌رسند و شرایط اقتصادی خودشان را با کرونا تطبیق می‌دهند.

بالا