خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

دانستنی‌های بارداری

• نویسنده موضوع ZiBa
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 80
  • بازدیدها 3K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
گیاهک گندم

چند قاشق چای خوری گیاهک گندم را در شیر گرم حل کنید و هر ساعت آن را بخورید این کار به تسکین بیماری صبحگاهی کمک خواهد کرد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
سرکه سیب
آن pH خنثی است و به خنثی کردن اسید در معده کمک می کند.یک قاشق سوپ خوری عسل را با یک قاشق سوپخوری سرکه سیب در آب سرد مخلوط کنید و قبل از رفتن به رختخواب آن را بخورید.
دو یا سه قاشق سوپ خوری سرکه را در آب گرم به آن اضافه کنید و آن را به عنوان اولین چیز در صبح به آن اضافه کنید.
یک قاشق چای خوری سرکه را با نصف فنجان آب مخلوط کنید و بعد از استفراغ از آن به عنوان د*ه*ان شویه استفاده کنید این به تازه کردن تنفس شما کمک می کند.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
ویتامین B6

مصرف مقدار کافی ویتامین ب6 در دوران بارداری می تواند به کاهش حالت تهوع و استفراغ کمک کند.یک قاشق چای خوری ملاس (که غنی از ویتامین ب6)است را هر شب قبل از رفتن به خواب بخورید.

می توانید در دوران بارداری از مکمل های غذایی استفاده کنید. مقدار توصیه شده 25 میلی گرم، 3 بار در روز است. با این حال قبل از خوردن مکمل ها به پزشک مراجعه کنید.غذاهای غنی از ویتامین ب، آوکادو ، موز، ماهی و آجیل بخورید.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
رازیانه

بوی رازیانه به کاهش حس استفراغ کمک می کند.چایرازیانه را با اضافه کردن دانه ها در یک فنجان آب د*اغ آماده کنید بعد از ده دقیقه آن را صاف کنید به محض بیدار شدن از خواب، عسل را اضافه و آن را بنوشید.

مقداری دانه رازیانه را همراه خود نگه دارید و هر وقت که حالت تهوع دارید، بجوید.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
بروکلی

بروکلی غنی از اسید فولیک است که به کاهش حالت تهوع در دوران بارداری کمک می کند. سوپ بروکلی با زنجبیل، نعناع، و کمی فلفل قرمز به کاهش حالت تهوع و بهبود ایمنی کمک می کند.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
ماست

این گیاه غنی در ویتامین ب 12 است و به کاهش احساس تهوع در دوران بارداری کمک می کند. پروبیوتیک به تنظیم دستگاه گوارش کمک می کنند.میوه های تازه را با ماست بخورید تا حالت تهوع را کاهش دهید.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
کیوی

کیوی یک میوه عالی برای کاهش حالت تهوع و استفراغ است.اسموتی کیوی را با کیوی، موز، و قره قاط آماده کنید. این میوه ها را به هم بزنید و عسل را به آن اضافه کنید.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
چه درمانی برای تهوع بارداری موثر است؟
میخک

میخک عطر و طعم غنی دارد و اثر آرامش بخشی روی شکم می گذارد چای عسل و میخک احساس تهوع را کاهش می دهد یک قاشق چای خوری از میخک بردارید و با یک فنجان آب به مدت ده دقیقه بجوشانید. عسل را به آن اضافه و مصرف کنید . همچنین می توانید چند میخک را روزانه بجوید.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
آبگوشت سبزیجات
آبگوشت سبزیجات حالت تهوع را تسکین می دهد و مواد مغذی را نیز تامین می کند سوپ سبزیجات ارگانیک بدون اضافه کردن نمک یا روغن درست کنید می توانید این را در هر زمانی در طول روز یا عصر بخورید.

ZiBa

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-04-24
کیف پول من
-180
برگ توت فرنگی

برگ توت فرنگی غنی از ویتامین های گروه ب هستند.یک قاشق چایخوری برگ توت فرنگی را در یک فنجان آب گرم اضافه کنید بعد از5 تا 10 دقیقه آن را صاف کنید صبح که بیدار شدید آن را بخورید.

توجه:قبل از خوردن این چای گیاهی با پزشک مشورت کنید زیرا می تواند منجر به انقباض رحمی شود.

بالا