خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

ساعت تک رمان

1. .Sarina.

درحال تایپ رمان شکست جادو | سارینا الماسی کاربر انجمن تک رمان

...به کمکتون لازم دارم تا اون رو به سزای اعمالش برسونم. جیمز با عجله از روی تخت طلایی سلطنت برخواست. دست ادوارد را گرفت و او را از جایش بلند کرد. - راجع به خواسته‌ی اولتون، من مخالفتی ندارم؛ اما در مورد پدرم... شما مطمئنین؟ نمی‌خوام آدم بی‌گناه، گناهکار شناخته بشه. #شکست_جادو #سارینا #انجمن_تک_رمان
  2. .Sarina.

...به چهره‌اش نشاند و ادامه داد: - فکر می‌کردم دلتنگم باشی... البته، این که خودت به همه گفتی من مردم هم بی‌تأثیر نیست. به سمتش قدم برداشت و صورتش را به صورت برافروخته‌ی پسرک نزدیک کرد. کنار گوشش زمزمه کرد: - یا نکنه خاطراتت باعث شده این‌طور از من متنفر بشی؟ هوم؟! #شکست_جادو #سارینا #انجمن_تک_رمان
  3. .Sarina.

...تپیده نه؟ صح*نه‌ی دردناکی بود. هرکه به جای استیکس در آن‌جا حضور داشت، قلبش به درد می‌آمد؛ اما او به مهربانی خواهرش نبود و با یک تهدید کار را تمام نمی‌کرد. او از درد انسان‌ها ل*ذت می‌برد. دندان‌های نیشش به سرعت رشد کردند. زمان زیادی بود طعم خون انسان را نچشیده بود. #شکست_جادو #سارینا #انجمن_تک_رمان
  4. .Sarina.

...از دیدنم خوش‌حال نیستین. *** با خشم به اتاقش بازگشت. از این‌ که نتوانست حرفی بزند، عصبانی و پشیمان بود. با دیدن چشمان زمردی‌اش جا خورد؛ چطور شده بود که به این‌جا می‌آمد؟ - اد... ادوارد؟ مستانه خندید. - بی‌خیال! تو که اسم من رو می‌دونی، می‌تونی استیکس صدام کنی. #شکست_جادو #سارینا #انجمن_تک_رمان
  5. .Sarina.

...کل اون دوران انتظار داشت آرومش کنم؛ اما خودم هم به کسی نیاز داشتم که بتونم پیشش اشک بریزم و خودم رو خالی کنم. می‌دونی، احساسات هر دوتون رو، درک می‌کنم. بی‌آن که متوجه شرایط اطرافش باشد، قلبش بر منطقش غلبه کرد و او را در آ*غ*و*ش گرفت و گیسوان طلایی‌اش را نوازش کرد. #شکست_جادو #سارینا #انجمن_تک_رمان
  6. .Sarina.

کتاب در حال تایپ کتاب زندگی‌ات را ۸۰/۲۰ کن | دیمون زاهاریادس

...از ویژگی ب*ر*جسته‌سازی در آن‌ها استفاده کنید، برای یادآوری یا دریافت بیشنهادی جدید از آن‌ها بعدا به این قسمت‌ها مراجعه کنید. شما کتاب‌های غیر داستانی را برای یادگیری می‌خوانید. از اصل پارتو برای یادگیری موارد مهم در سریع‌ترین حالت ممکن استفاده کنید. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا...
  7. .Sarina.

...می‌دهد: - می‌دونم که انتظار داشتی جیمز به عنوان برادرت، توی چنین لحظاتی کنارت باشه. می‌دونستم که دلت می‌خواست توی آ*غ*و*ش بهترین دوستت، ماریا ساعت‌ها اشک بریزی؛ این که مادرم باهات همدردی کنه، برات آرزو شده بود و این که به هیچ‌کدوم نرسیدی... باعث شد از همه ناامید بشی. #شکست_جادو #سارینا...
  8. .Sarina.

...است که سراغ اصل مطلب بروید و روی ۲۰ از کتابهایی که احتمالا از خواندنشان بیشتر ل*ذت می برید تمرکز کنید. البته باید نویسندگان نا آشنا را تجربه کنید و ژانرهای ناشناخته را کشف کنید. اما برای بیشتر مطالعات تان به آنچه برایتان خوشایند است پایبند باشید. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  9. .Sarina.

...وقت‌های آزادم سودمند بوده است. مطمئنم که می‌تواند به شما هم در این مورد کمک کند. در ادامه چهار روش مطرح شده است؛ که می‌توانید از امروز استفاده از آن‌ها را شروع کنید، تا با انجام اقدامات کم‌تر از آن‌چه زندگی باید به شما ارائه بدهد ل*ذت بیشتری ببرید. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا...
  10. .Sarina.

...تشویق‌تان می‌کنم تا بعضی از آن‌ها را ترک کنید. ترفند ل*ذت بردن از فعالیت‌های مورد علاقه‌تان به طور کامل این است؛ که زمان کافی به آن‌ها اختصاص دهید و روی تعداد کمی از آن‌ها تمرکز کنید و بقیه را حذف کنید. به عبارت دیگر قانون ۸۰٫۲۰ را به کار ببرید. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
بالا