Usage for hash tag: سارینا

ساعت تک رمان

1. .Sarina.

کتاب در حال تایپ کتاب زندگی‌ات را ۸۰/۲۰ کن | دیمون زاهاریادس

...درآمد کسب و کارم از ۲۰ درصد از مشتریان بود در واقع این نسبت حدودا ۸۷/۱۳ بود. در مورد این پدیده شنیده بودم اما اجرای این کسب و کار به من داد تا مستقیما شاهد آن باشم این درسی قدرتمند برای من بود. این موضوع بر اعتبار غیر قابل تکذیب اصل پارتو تاکید کرد #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا...
  2. .Sarina.

...چیزهایی که مربوط به تحصیلم بود، اعمال کردم؛ اما در درک کاربردهای گسترده‌تر آن موفق نبودم. زمان زیادی نگذشت که شروع به درک سودمندی فوق العاده اصل پارتو برای سایر اهداف کردم. در ادامه نگاهی اجمالی خواهیم داشت به نحوه‌ی گسترش بینشم در طول این سال‌ها. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  3. .Sarina.

...این است که شما هم مانند من به یک فرد مشتاق در مورد پتانسیل تغییر زندگی که در اصل پارتو وجود دارد، تبدیل شوید. اطمینان دارم که پس از اعمال آن به یک حوزه از زندگی‌تان و مشاهده‌ی نتایج متوجه خواهید شد، که دوست دارید آن را در همه جا اعمال کنید. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  4. .Sarina.

...نور می‌کند. فشار دادن یک ماشه، یک مته را به کار ‌اندازد که می‌تواند برای بسیاری از ‌پروژه‌های خانگی مورد استفاده قرار گیرد. قصد دارم به شما نشان دهم که چگونه از اهرم ۸۰/۲۰ استفاده کنید تا به طور چشم‌گیری تمامی جنبه‌های سبک زندگی‌تان را بهبود ببخشید. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا...
  5. .Sarina.

...به عبارت دیگر، چرا وقت محدودمان را صرف مواردی کنیم که اثرات ناچیزی بر آنچه در تلاش برای انجام آن هستیم، دارند؟ اگر می، توانیم ۸۰ درصد از راه را با ۲۰ درصد تلاش به دست آوریم، چرا این کار را نکنیم؟ با جلو رفتن در این کتاب، این ایده شفاف‌تر خواهد شد. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  6. .Sarina.

...شما داشته باشد. می‌تواند کسب‌و‌کار کوچک‌تان را در یک دوره شگفت آور کوتاه مدت، به سمت موفقیت قابل توجهی سوق دهد. به طور خلاصه، قصد دارم به شما نشان دهم که چگونه از قانون ۸۰/۲۰ برای بهینه‌سازی تمامی حوزه‌های زندگی‌تان استفاده کنید. 1.Pareto Vilfrdo #کتاب_‌زندگیت‌_رو_20_80_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  7. .Sarina.

درحال تایپ رمان شکست جادو | سارینا الماسی کاربر انجمن تک رمان

...با خنده به سمت اسبش رفت و دستش را نوازش‌وارانه بر روی یال‌هایش کشید. کاترینا پوزه‌اش را درون موهای شب رنگ ماریا فرو برد و با بهم ریختن آن، علاقه‌اش را ابراز کرد. این روش ابراز علاقه‌اش باعث شد لبخند روی ل*ب‌های بی‌جان ماریا جان بگیرد. - هی دختر! چی کار می‌کنی؟! #شکست_جادو #سارینا #انجمن_تک_رمان
  8. .Sarina.

...نحوه‌ی سوارکاری ماریا را به خاطر آورد و ضربه‌ای به پشت کاترینا زد. کاترینا شیهه‌ای کشید و رو دو پایش ایستاد. جیغ کلارا بلند شد و از روی اسب به پایین افتاد. اخمی کرد و با سماجت سوار کاترینا شد و این بار محکم بهش چسبید. هرطور که شده است، باید ماریا را نجات بدهد. #شکست_جادو #سارینا #انجمن_تک_رمان
  9. .Sarina.

...چرا هیچ‌ کاری نمی‌کنی؟! جیمز با ناامیدی روی صندلی نشست و ل*ب زد: - می‌خوام؛ نمی‌تونم. وقتی بابا اجازه نده کدوم یکی از ما می‌تونه کاری انجام بده؟ - من! لبخند تلخی زد و ادامه داد: - دیوونگیه! ممکنه بابا فقط چون بدون اجازه‌ش این کار رو انجام میدی برای همیشه طردت کنه. #شکست_جادو #سارینا #انجمن_تک_رمان
  10. .Sarina.

...مکث کرد و با لحنی که نفرت ماریا را چندین برابر می‌کرد، ادامه داد. - خواهر عزیزم. دست‌هایش از فرط خشم مشت شدند و در دلش هزاران ناسزا بارش کرد. با نهایت تنفر به چشمان قهوه‌ای پسر نگاه کرد و با انزجار ل*ب زد: - از داشتن هر نوع نسبتی با تو متنفرم! پس لطفاً تکرارش نکن. #شکست_جادو #سارینا #انجمن_تک_رمان
بالا