Usage for hash tag: نیلوفر_کاغذی

ساعت تک رمان

1. ا

کامل شده رمان نيلوفر کاغذی | ابراهیم نجم آبادی کاربر انجمن تک رمان

...من عا...شق حرف زدنم، بدون ه...یچ ترسی. آخه شما نمی...تونید مسخره‌ام کنین. بعد خندید. - شما ترس و...جودتون رو گرفته، فقط گو...ش می‌کنید. برای تو داستان زندگیم رو میگم. می...دونم خیلی دوست داری بدونی. بالاخره باید قبل از م...رگت، آرزوت ب...رآورده بشه. #نیلوفر_کاغذی #ابراهیم_نجم_آبادی...
  2. ا

...لی پوشیدم، یه تیپ کاملا مشکی. توی آینه به خودم نگاه کردم. یه چشمک برای خودم زدم، بدک نیستی دختر جون! کیفم رو برداشتم و گوشیم رو گذاشتم توش و در اتاق رو باز کردم. رفتم بیرون که یهو یه نفر از پشت سر، جلوی دهنم رو با یه دستمال گرفت و بعدش تاریکی... . #نیلوفر_کاغذی #ابراهیم_نجم_آبادی...
  3. ا

...لباس نری عروسی؟ میرم می‌خرم. السا لبخند زد. - چرا این‌جوری شدی؟ یه... . پریدم وسط حرفش. - الان که رفتارم درست شده، باز هم یه‌جوریم؟ السا لبخند زد. - رفتارت آره ولی جواب‌هات یه‌جوریه. - این هم تغییر بدم؟ السا دستاش رو توی هم گره کرد. - نمی‌دونم والا. #نیلوفر_کاغذی #ابراهیم_نجم_آبادی...
  4. ا

...السا با خنده گفت: - واقعا صح*نه باحالی بود. با لبخند بهش خیره شدم. اون هم می‌خندید. بخند که عاشق این خنده‌هاتم! رفتم‌ کنارش و روی پام‌ نشستم. اون هم خودش رو جمع و جور کرد. با تعجب بهم نگاه کرد و خنده‌اش قطع شد. لبخند زدم، بلند شدم و رفتم سمت انباری. #نیلوفر_کاغذی #ابراهیم_نجم_آبادی...
  5. ا

...و لبخند زدم. رهام داد زد: - بچه‌ها جنازه‌ی این قاتل نيلوفر کاغذی رو ببرید. به جنازه مرد خیره شدم. - مرد و راز نيلوفر کاغذی رو با خودش به خاک برد. رهام یه نخ گوشه‌ی ل*بش گذاشت. - فعلا راز هویتش رو یکی برای من فاش کنه؛ هر چه سریع‌تر آمارش رو در بیارید. #نیلوفر_کاغذی #ابراهیم_نجم_آبادی...
  6. ا

...داخل. - چی‌ شد؟ پیداش کردید؟ بهش نگاه کردم. - نه انگار نیستش. - لعنت بهت حرومزاده! پوزخند زدم که یهو صدای شلیک اومد، از بیرون از ویلا بود. داد زدم: - بیرونه. بعد السا دوید جلوتر ولی من به خاطر زخم پام نمی‌تونستم خوب حرکت کنم چه برسه به این که بدوم. #نیلوفر_کاغذی #ابراهیم_نجم_آبادی...
  7. ا

...بلند خندیدم. خفه شو، خفه! بعد زدم زیر خنده. حرصی شدم و یهو چاقو رو برداشتم تا بزنم بهش که خودم رو نگه داشتم. بلند خندیدم. اه صبر کن پسر، صبر کن، صبر کن لعنتی! بعد حرصی و عصبانی خنديدم. چقدر عجله داری برای کشتنش، برای پرپر کردن این گل‌های کاغذی! #نیلوفر_کاغذی #ابراهیم_نجم_آبادی #انجمن_تک_رمان
  8. ا

...شدم. - سل... آدرس بفرستید، الان با رهام میام. بعد قطع کرد و با عجله بهم گفت: - بریم رهام. - کجا؟ السا در ماشین رو باز کرد و در حالی که نشست توی ماشین، گفت: - یه دختر دیگه رو دزدیدن. من هم لنگان‌لنگان رفتم و نشستم توی ماشین السا؛ با عجله حرکت کرد. #نیلوفر_کاغذی #ابراهیم_نجم_آبادی #انجمن_تک_رمان
  9. ا

...من هم روشن کردم و حرکت کردمو رهام با دقت به بیرون نگاه می‌کرد. - تو اون سمت رو نگاه کن ببین دوربینی نیست؟ - اوکی. آروم‌ رانندگی می‌کردم و حواسم به بیرون بود. رسیدیم ته کوچه و پیچیدم داخل کوچه بعدی؛ ولی هیچ خبری از دوربین تا محل پیدا شدن جنازه نبود. #نیلوفر_کاغذی #ابراهیم_نجم_آبادی...
  10. ا

...بهم نگاهی کرد. - مر*تیکه! حس بدی بهش داشتم. خندیدم. - بدبخت کپ کرد یهو توی گوشش زدی. می‌دونی، تو از تبهکارها، تبهکارتری! رهام یه دستش رو گذاشت روی شیشه و یه ژست خفن گرفت. - برای گرفتن یه تبهکار، خودت هم باید تبهکار بشی! لبخند زدم. - اوه، چه خفن! #نیلوفر_کاغذی #ابراهیم_نجم_آبادی #انجمن_تک_رمان
بالا