Usage for hash tag: زری

ساعت تک رمان

1. NADIYA

داستان کوتاه تسخیر دراکولا | زری کاربر انجمن تک رمان

...کلوئی تلفن را از زیر دست گریس بیرون کشید و در حینی که آن را در جیب شلوار اتو کشیده‌اش می‌نهاد، ل*ب زد: - انگار به سرت زده؟ می‌خوای این وقت شب خانواده‌شون رو سکته بدی؟ لااقل یکم به اون مغزت فشار بیار تا ببینیم کار درست چیه که انجام بدیم و جون اون‌ها رو نجات بدیم. #تسخیر_دراکولا #زری #انجمن_تک_رمان
  2. NADIYA

داستان کوتاه جکسون و آقای اسمیت | زری کاربر انجمن تک رمان

...شده بود تا به‌جای دخترش جویای پاسخ باشد تا سوءتفاهم یا ناراحتی‌ای بین آن‌ها پیش نیاید. ملین تک خنده‌ای کرد و گفت: - از اون‌جا که ماریا باهوشه یه حدس و نظریه‌ای زد و گفتش برادر زاده‌تون هست؛ وگرنه ماریا باید از کجا بدونه که جکسون کیه و چه نسبتی با شما داره؟ #جکسون_و_آقای_اسمیت #زری #انجمن_تک_رمان
  3. NADIYA

داستان کوتاه خمار عشق | زری کاربر انجمن تک رمان

...پرهان‌ می‌شود، زبان بر ل*ب می‌کشد و ادامه می‌دهد: - می‌بینی حق با منه؟ اگر حق با من‌ نبود حق به جانب با زبونت یه قورت و نیمم می‌کردی! پرهان ریزریز می‌خندد و انگشت باریک و کشیده‌اش را بر روی دستان تپل و کوچک اسی می‌گذارد و می‌گوید: - همیشه حق با تو بوده کاکو، اصلاً برو برهان براتی رو بکن تو...
  4. NADIYA

در حال ویرایش رمان حکم گناه | زری کاربر انجمن تک رمان

...- اگر رئیس قبول کنه، آره. از میان دندان‌های کلید شده‌اش، غرید: - اگر به رئیست بگی که شک نکن دو دقیقه از تایمش رو صرف پ*اره کر*دن اون می‌کنه و باید به‌جای نامه، حرف‌های دلم رو به گور ببرم و قطعاً سهم موریانه میشه. - پس بدون این‌که به رئیس بگم نامه رو به دستش می‌رسونم. #حکم_گناه #زری #انجمن_تک_رمان
  5. NADIYA

درحال تایپ رمان جنون آنی | زری کاربر انجمن تک رمان

...در حینی که به فریادهایش ادامه می‌داد، صدایی آشنا؛ اما غریبه در گوشش نجوا شد: - اگر این‌قدر دلت از دنیا پُره، پس چرا یه گلوله خرج مغزت نمی‌کنی که راحت شی؟ رابرت چشمانش را گشود و بر روی پاشنه‌ی پایش چرخید و سر تا پای آن دختر را آنالیز کرد و گفت: - تو... تو کی... کی هستی؟ #جنون_آنی #زری...
  6. NADIYA

...چپش نهاد و با لکنت زبان ل*ب از ل*ب گشود: - خیال... خیال... کر... کردم فرار... فرار کرد. - تا به پاش شلیک کردم، چسب رو دور دهنش بپیچ تا کار دستمون نداده. کمان ابروانش از شدت درد گلوله، درهم فرو رفت و چشمان آغشته به اشکش را بست و زیر ل*ب زمزمه کرد: - لعنت... لعنت بهت. #حکم_گناه #زری #انجمن_تک_رمان
  7. NADIYA

درحال تایپ رمان جنون آنی | زری کاربر انجمن تک رمان

...موزیک را بیشتر کرد و میان ماشین‌ها لایی کشید. چراغ قرمز شده بود؛ اما رابرت به قانون‌ها هیچ‌گاه احترام نمی‌گذاشت که حال بخواهد قانون‌ها را به یاد آورد و به آن‌ها احترام بگذارد. میان ماشین‌ها لایی می‌کشید که چند ماشین پلیس راهنمایی و رانندگی، ماشین رابرت را تعقیب کردند. #جنون_آنی #زری...
  8. NADIYA

...حکم گناه تو چیه؟ من حکم گناه تو رو صادر کردم یا اون مردی که غم نداشتن دوتا از فرزندهاش روی قلبش خونه ساخته؟ ما بی‌وجدان نیستیم و از روی وجدانمون داریم حکم گناه تو رو صادر می‌کنیم. پس یه گوشه بشین و ادا و اصول در نیار تا روز موعود فرا برسه و همه از شرت خلاص بشیم. #حکم_گناه #زری #انجمن_تک_رمان
  9. NADIYA

درحال تایپ رمان اغواگر عنکبوت | زری کاربر انجمن تک رمان

...روی پاشنه‌ی پایش چرخید و چند رشته از موهایش را از روی شانه‌اش کنار زد. - از رفتارهای پدر متوجه شدم. - پس چرا من متوجه نشدم؟ شانه‌ای بالا انداخت و سرش را برگرداند و ادامه‌ی مسیرش را دنبال کرد. - چون تو برای فهمیدن حقیقت‌ها و کنار اومدن باهاشون بیش از حد ضعیفی! #اغواگر_عنکبوت #زری #انجمن_تک_رمان
  10. NADIYA

درحال تایپ رمان اغواگر عنکبوت | زری کاربر انجمن تک رمان

...بده. ون مثل مرگ می‌مونه. درواقع شبیه یه بوته‌ی تمشکه. کوتاه؛ اما پر از تیغ. زمانی که بچینیش گسه و زیبا؛ ولی در عین حال فریبنده. بهت اخطار میدم که جونش رو نجات ندی و اجازه بدی پدر اون رو مجازات کنه. در غیر این صورت خودم اون رو به قتل می‌رسونم، پس به اخطارم توجه کن! #اغواگر_عنکبوت #زری...
بالا