Usage for hash tag: گیلاس_نوشت🍒

ساعت تک رمان

1. Zahra jafarian

کامل شده دلنوشته اندر احوالات جهان | زهرا جعفریان نویسنده تک رمان

کاش موسیقی بودم. من را گوش می‌کردی... #گیلاس_نوشت🍒
  2. Zahra jafarian

کامل شده دلنوشته اندر احوالات جهان | زهرا جعفریان نویسنده تک رمان

...بیشتر کار کنی روزی‌ات زیاد می‌شود. گاهی وقت‌ها اصلاً نباید بگویی دوستت دارم، او خودش در قلبش می داند... و گاهی وقت‌ها دقیقاً زمانی که فکرش را نمی‌کنی دیده می‌شوی. پرطرفدارترین شعر، بی‌نقص نیست. بلکه، ترکیبی است از نقص‌ها و کمالات انسانی. بی‌نقصی کامل همیشه هم قابل درک نیست... مثل خدا...
  3. Zahra jafarian

کامل شده همیشه بهار | zahra jafarian کاربر انجمن تک رمان

پرسید: چطور شعر می‌نویسی؟ مثلا کنار جوی می‌نشینی و با حال خوب می‌نویسی؟ می‌خواستم بگویم: وقتی تو را می‌بینم می‌نویسم تو جویی، گلی، باغی، بهاری، بهاری، بهاری! #گیلاس_نوشت🍒
  4. Zahra jafarian

...می‌داد من به‌جای درس‌ها، خودش را یاد می‌گرفتم صدای خنده‌هایش را بلد می‌شدم، می‌فهمیدم در کدام مواقع سرش را آن شکلی تکان می‌دهد می‌فهمیدم کی ممکن است عصبانی شود چه وقت‌هایی حالش خوب است چه وقت‌هایی بهار وجودش خشک می‌شود چه روزهایی پر از سرزندگی‌ست و یاد می‌گرفتم چطور مثل او بهار باشم. #گیلاس_نوشت🍒
  5. Zahra jafarian

...اگر از این لاغرتر شود دیگر مچ‌ها و انگشت‌های تپلی‌اش ان‌قدر دلبر نخواهند بود و اگر تپلی‌تر باشد، فکر می‌کنم صورتش مانند مجسمه ها زیبا نخواهد شد انگار خدا دقیقاً به اندازه درستش کرده به اندازه تپل است. نمی دانم چطور بگویم؛ ولی خیلی خیلی دقیق و کامل خلق شده صدایش، اندامش، چشمانش، چشمانش...
  6. Zahra jafarian

...مانع‌ها و حتی فال‌های حافظ تکیه نکنید. حافظ جان درست می‌گوید ها! کاملا درست می‌گوید؛ ولی شما انسانید و صاحب اختیار. می‌توانید بگویید خب خودش دکم کرد و گفت ابزار علاقه ممنوع، میروم پی کارم. می‌توانید هم دعا کنید، بگویید خدایا اگر چه مانع بسیار است؛ ولی تو از این‌ها قوی‌تر و قدرتمندتری...
  7. Zahra jafarian

...مثلا من رو یادت می‌مونه» گفتم «شما خیلی عزیز هستید» و می‌خواستم بگویم بهار! اگر یک روز بمیرم، هنوز هم روحم دوستت خواهد داشت اگر فراموشی بگیرم، یک لحظه صدایت را بشنوم ماهیچه‌های قلبم به شدت خواهند تپید، تو را تمام بدنم، روحم و استخوان‌هایم می شناسند! هیچ‌وقت فراموش نمی‌شوی، هیچ‌‌وقت! #گیلاس_نوشت🍒
  8. Zahra jafarian

بگذار تمام زخم‌هایت را ببوسم! از جایشان جوانه خواهد رویید. #گیلاس_نوشت🍒
  9. Zahra jafarian

...فکر کن یه بار دیگه متولد شدی، این‌بار توی پاریس. - بیا باهم امتحانش کنیم! - باشه. تو دستات رو بذار روی پیانو، من راهنماییت می‌کنم. دست‌هایش را می‌گذارد روی پیانو، جلو می‌روم، انگشت‌های دست راستش را تنظیم می‌کنم. می‌گویم به ترتیب فشار بدهد. و بهار برای اولین‌بار، آهنگ بهار را می‌نوازد...
  10. Zahra jafarian

...همش می‌خواهد همه‌چیزش را فدای فرزندش کند سخت است؛ ولی بهار بعدها بچه‌ها به والدینشان نگاه می‌کنند الگو قرارش می‌دهند از او یاد می‌گیرند شهرزاد را یادت هست؟ گفت اگر بروم با قباد، بالای سر بچم باشم، دیگر چه چیزی دارم که یادش بدهم؟ باید مراقب روح خودت باشی... روح بهار آزرده نباشد ها... #گیلاس_نوشت🍒
بالا