Usage for hash tag: گیلاس_نوشت🍒

ساعت تک رمان

1. Zahra jafarian

کامل شده همیشه بهار | zahra jafarian کاربر انجمن تک رمان

...و دارم برایش شعر می‌گویم تحملش را نداشتی می‌دانم نباید می‌گفتم؛ ولی ای کاش زودتر از این‌ها دعا می‌کردم که یک جوری بشود! که بفهمی... اصلا باید همان آخر ترم پیش می‌گفتم به قول خودت نمره‌هایم را که گرفته بودم دیگر آمده بودم چه کار؟ به جای حرف زدن از در و دیوار باید می‌گفتم دوستت دارم! #گیلاس_نوشت🍒
  2. Zahra jafarian

بگذار تمام زخم‌هایت را ببوسم... از جایشان جوانه خواهد رویید🌱 #گیلاس_نوشت🍒
  3. Zahra jafarian

دوست داشتنت مثل عطر می‌مونه اولش یه بو و حالی داری وسطاش یه بو و حالی و بعد از وصال... تازه اصلا می‌فهمم انگار قبل از این، هیچ‌چیزی از تو رو نداشتم... #گیلاس_نوشت🍒
  4. Zahra jafarian

...بگوییم دنیا جای خیلی مزخرف و وحشتناکی است ترسناک است و شاید لحظاتی برسد که توانایی ادامه دادن را نداشته باشیم شاید روزهایی بیاید که فرار کردن آسان‌تر از ماندن باشد؛ ولی بیا مثل بچگی‌ها انگشت‌هایمان را گره بزنیم و به همدیگر قول بدهیم که می‌مانیم! در شادی در سختی در آرامش و در اضطراب...
  5. Zahra jafarian

کاش یک بار عزیزم یک بار! روسری شل کنی تا که کمی سفت کنی باد، روسری از سر تو بردارد... می شود؟ چادرت گیر کند لای دری در برود... در برود... #گیلاس_نوشت🍒
  6. Zahra jafarian

...گفتم: «ای کاش این روزها ان‌قدر ساده نگذرند!» ای کاش یک اتفاقی بیفتد، بعد موقعیتش پیش آمد که شعرم را بخواند کتابم را بخواند ببینمش، از نزدیک‌تر و بگویم دوستت دارم! و من نمی دانم بهار چطور چنین قدرتی دارد و فقط می‌خواهم بگویم این‌ها یک هزارم قدرت بهار هم نیست. بهار غوغا به پا خواهد کرد...
  7. Zahra jafarian

تو همش توی سرم تکرار می‌شی، مژه‌های خوشگلت، چشم‌های قشنگت، و حالت حرف زدنت! تو یه تابلوی نقاشی خیره‌کننده‌ای! خدا خیلی برای خلقت تو وقت گذاشته. #گیلاس_نوشت🍒
  8. Zahra jafarian

بعدها خود بهار یادم داد که ان‌قدر بدبین نباشم بد فکر نکنم همه‌چیز خوب است و خوب خواهد ماند. #گیلاس_نوشت🍒
  9. Zahra jafarian

بهشت جاییه که هرکاری کنی نمی‌تونی توصیفش کنی آدم‌ها خودشون باید حسش کنند. #گیلاس_نوشت🍒
  10. Zahra jafarian

می‌دانی تا الان فکر می‌کردم خیلی بچه و لوس و مزخرفم که ناگهان بعد از این‌که گفتم دوستت دارم، بچه ‌شدم؛ ولی الان که بهتر فکر می‌کنم می‌بینم یک‌دفعه‌ای خیلی کنارت احساس امنیت کردم خیلی زیاد! آن‌قدر که یهویی بخشی از وجودم آمد بیرون که قبلا نیامده بود. #گیلاس_نوشت🍒
بالا