Usage for hash tag: گیلاس_نوشت🍒

ساعت تک رمان

1. Zahra jafarian

کامل شده همیشه بهار | zahra jafarian کاربر انجمن تک رمان

...از هر دیدار بسیار با خودش کلنجار می‌رفت قانون بازی در می‌آورد می گفت نه تازه دیدمش، نمی‌روم یا نه بگذار دیرتر بروم این‌جوری کلافه می‌شود از من هرگز دیدارها پیش نمی‌آمدند ل*ب‌ها به‌هم نمی‌رسیدند دل‌ها به‌هم گره نمی‌خوردند تازه دیدمت طولانی و پرشور دیدمت؛ ولی خدا بزرگ است باز هم می‌آیم! #گیلاس_نوشت🍒
  2. Zahra jafarian

...نگذاشتم ان‌قدر از این حرف‌ها بزند من آهنگ‌های بهتری دادم دستش چیزی مثل گندم‌گون که ل*ب‌های سرخش را به درستی توصیف می‌کرد چیزی مانند اتفاق که احساس خودم را توصیف می‌کرد و چیزی مانند شعرهای خودم آن‌جا که می‌گویم: مژده به عاشقان بده بوی بهار می‌رسد! وقت وصال و ب*وسه و... دیدَنِ یار می‌رسد...
  3. Zahra jafarian

داشتم فکر می‌کردم چطور شد یهویی ان‌قدر خوشبخت شدم؟ یادم افتاد بهار آن روز دعایم کرد! #گیلاس_نوشت🍒
  4. Zahra jafarian

یه کلمه بگو

با عشق تو ای جانم، من پر شدم از رویا... دل زنده ترین شعرم، تا خنده به رو داری... #گیلاس_نوشت🍒
  5. Zahra jafarian

تابه‌حال توت فرنگی را آن‌طور که من چشیده‌ام چشیده‌ای؟ یک بار بیا زیر رگبار بهاری بر*ه*نه بدویم زیر باران می‌دانم دیوانگی به نظر می‌آید؛ ولی... احساس خاصی دارد احساس تعلق نداشتن به زمان و مکان احساس بودن در جایی دیگر در مکانی دیگر جایی که میوه‌ها، طعم دیگری دارند. #گیلاس_نوشت🍒
  6. Zahra jafarian

اون نور خورشیده! پوستش مثل گل نرمه و یه جوریه که انگار پوستش پو*ست من رو ب*غ*ل می‌کنه. و اون بهشت حقیقیه منه! #گیلاس_نوشت🍒
  7. Zahra jafarian

من یه ب*غ*ل می‌خواستم یه ب*غ*ل از بهشت و یه دفعه، تو اومدی توی زندگیم! #گیلاس_نوشت🍒
  8. Zahra jafarian

من چندبار در کلاس تو درس خواندم و بعد در هیچ کلاس درس دیگری رشد نکردم وجودت به من امید می‌دهد. تو رویایی ترین استاد من بودی! #گیلاس_نوشت🍒
  9. Zahra jafarian

تو پر از نکته‌ای می‌خوام هزارتا شعر درباره‌ی تک‌تک نکته‌هات بگم؛ ولی نکته‌های تو هیچ‌وقت تموم نمیشن! #گیلاس_نوشت🍒
  10. Zahra jafarian

...ولی تو... تو خودم رو زنده کردی! دلم رو روشن کردی، زنده کردی، بهم نور و جون بخشیدی، تو خیلی قوی و مهربونی عشق خالص و بدون هیچ دخالت چیزهای ناسالم این‌طوریه که اون آدم رو پرفکتش کنی؛ وگرنه اگه فقط یک لحظه ترس بهت غلبه کنه، یا حسادت یا هرچی، همیشه می‌خوای طرف مقابل یه‌کمی بهت وابسته باشه...
بالا