چشاش چپ باشه
لنگ بزنه
دستش فلج باشه یاپاش
کچل باشه
لال باشه =|
کر باشه=|
کور باشع=/
#_# ولی چیپس بخره
لنگ بزنه
دستش فلج باشه یاپاش
کچل باشه
لال باشه =|
کر باشه=|
کور باشع=/
#_# ولی چیپس بخره
آشپزی بلد باشه؟!خب خب
أولا ك سلام
دوما ك تبريك عرض ميكنم
سوما?
من نشستم فكر كردم ديدم ك ناتا قبلا ى سوال در اين زمينه تو صندلى داغم پرسيده بود ك قشنگ همه ملاك هامو شرح دادم دوباره ى نگاه كردم و ديدم ك خداروشكر كامل گفتم پس همونو اينجا براتون پيست ميكنم??
19_تصورت از مرد زندگی؟ یک موجود روشن فکر و انتقاد پذیر منعطف که اگه بخواد با @ماهک زندگی کنه حتما باس سیکس پک داشته باشه ولی من اهمیت نمیدم رو فرم باشه کافیه-_-
قیافش به دلم بشینه موهاش بور نباشه-_- چشماش رنگی نباشه-_- خونه و ماشینم داشته باشه آشپزی هم بلد باشه ( شاید لازم شد خب) عین بابام دست و دلباز و مهربون باشه اخم که می کنه جذاب شه همش دورم بگرده*-* ب قول مامانم غذا ک سوخت طلاقم نده( همیشه اینجوری منو میترسونه مامان) ابرو هاشو بر نداره ولی خدادادی دیگه پاچه ی بزم نباشه ابرو هاش:/ و اینکه باید از خودم بلند تر و درشت تر باشه ی کم که وقتی همدیگه رو ب*غل میکنیم حس بکنم ی خرس گنده منو ب*غل کرده( حس خوشایندیه^-^) الان اگه مبینا بود میگفت فارغ التحصیل شریف باشه با معدل A-_- ولی من حالا رو دانشگاه و معدل شرط ندارم ی تحصیلات معقولی هم داشته باشه کافیه دانشگاه آزاد هم میپذیریم-_-
مرسی اه?
?
بازخورد خوبی نداشت حرفمو پس میگیرمآشپزی بلد باشه؟!
خب منم ملاکم واسه ازدواج در حدود ۱۰-۲۰ سال دیگه علاوه بر چیزایی که محمد گفت ( عشق و زیبایی و پول و اخلاق ) اینه که از صبح بره سر کار جون بکنه شب بیاد خونه منم لش کنم رو کاناپه فیلم ببینم