با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما نویسنده عزیز دلنوشته شما به تالار ویرایش منتقل شد.سلام خسته نباشید دلنوشته کوتاه چند دقیقه تا مرگ پایان یافت
کامل شده - چند دقیقه تا مرگ | علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان
بسم ربّ القلم نام دلنوشته: چند دقیقه تا مرگ نویسنده: علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان ژانر: اجتماعی، تراژدی ویراستار: Pegah.a سطح دلنوشته: برگزیده مقدمه: در این لحظههای آخرم، به یاد لحظههای ناب زندگی افتادم. یاد روزهای پر از خاطره، لحظههای شیرین کودکی، لحظات شاد و شیرین و پر از...forums.taakroman.ir
خسته نباشید.سلام ، خسته نباشید
دلنوشته نبض عاشقی پایان یافت !
کامل شده - دلنوشته نبض عاشقی | علی خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان
بسم رب القلم نام دلنوشته: نبض عاشقی نویسنده: علی خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان ژانر: عاشقانه ویراستار: Pegah.a مقدمه: شب بود. کنار عکسها نشسته بودم. به عکسها نگاه میکردم و به یاد لبخندهای تو که با وجود سختیها، همیشه لبخند بر ل*ب داشتی، اشک میریختم. تو آن کسی بودی که در تمام روزهای سخت من،...forums.taakroman.ir
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما نویسنده عزیز دلنوشته شما به تالار ویرایش منتقل شد.سلام
پایان دلنوشته "نفس بکش ! " را اعلام میکنم.
کامل شده - نفس بکش! | علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان
بسم رب القلم نام دلنوشته: نفس بکش! (چند دقیقه تا مرگ ۲) نام نویسنده: علی برادر خدام خسروشاهی دلنویس انجمن تک رمان ژانر: اجتماعی، تراژدی ویراستار: Pegah.a مقدمه: نفس بکش! تو خواب میبینی و همه واقعیتاند. نفس! نفس! نفس! خوابی از ج*ن*س بهشت ببین. نفسی که گویی از این جهان بریدی.forums.taakroman.ir
ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما نویسنده عزیز دلنوشته شما به تالار ویرایش منتقل شد.سلام و عرض ادبکامل شده - محکوم به سکوت | فلورا کاربر انجمن تک رمان
به نام یکتای بیهمتا نام دلنوشته: محکوم به سکوت ژانر: تراژدی نویسنده: فلور ویراستار: گلبرگ مقدمه: به راستی که چرا من به حکمی محکوم شدهام که قاضی ندارد؟ چرا میخواهند بیگناهی را پای چوبهدار ببرند؟ مگر بیگناهی هم جرم است؟ فریاد میزنم. فریاد میزنم و امید کمک دارم؛ امّا آخ که نمیدانم چرا...forums.taakroman.ir
پایان دلنوشته