با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
تک رمانیهای عزیز! مفتخرم در همین لحظه اعلام کنم که مشکل انجمن حل شده و پرانرژیتر از همیشه، در خدمتتون هستیم 🕶️✨ منتظر سورپرایزهای بهاری تکرمان، باشید ❤️
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
خیلی بده
مثلاً من نمایم واکنش خنده نشون ب*دن یکی هم واکنش قلب یا هر چیز دیگ نمیتونم برم توی اعلاناتم که شلوغه بگردم ببینم کی چه واکنشی نشون داده از طرفی معلوم نیست که کی واکنش نشون داده ای کاش این دسترسی برای همه فعال بود دسترسی خاصی نیست ک فقط مختص رنگ دارها باشه نه نویسنده و کاربر تازه وارد. کلاً چه کاربر ساده و تازه وارد چه نویسنده تازه کار و چه کاربر قدیمی و نویسنده حرفهای که چندین ساله داره توی انجمن فعالیت میکنه، این حق رو داره که دسترسی واکنشها براش فعال باشه. زهراجان لطفاً رسیدگی کنین اینطوری خیلی بهتره تا بخوایم تایممون رو هدر بدیم و توی اعلامیهها مدام بگردیم و ببینیم کی چه واکنشی نشون داده، ولی وقتی دسترسی فعال باشه مثلاً من بزنم روی پنج تا لایک صفحه برام لیست کسانی که واکنش لایک نشون دادن رو بالا میاره. یا مثلاً واکنش قلب، ب*وسه، قلب شکسته، پوکر، لبخند غمگین و ... اینطوری بهتره تا بخوایم پیگیری کنیم و تهش متوجه نشیم واکنشها از کی بوده. به شخصه من قسمت اعلامیههام خیلی شلوغ میشه تازه زود به زود هم به انجمن سر میزنم، دوستان دیگهای که ممکنه به هر دلایلی دیر به دیر به انجمن سر بزنن پس ترجیحاً شرایط سختتری بابت این گزینه دارن تهش هم متوجه نمیشن واکنش از کی بوده
بابت تاخیر فراوان ببخشید
مشکلی بابت دادن این دسترسی نداریم
ولی یه جورایی کار خیلی سختیه، در واقع باید بیایم برای تک تک رنک های انجمن این دسترسی رو فعال کنیم که من فرصتشو ندارم
برای همین برای کاربر vip فعالش کردم میتونی وی ای پی بخری، هم تالار هم نمایه برات لیست کسایی که ری اکشن دادن باز میشه
سلام من یه ایده دارم
با کیف پول زیاد امکان گرفتن تخفیف برای خرید جلد های فیزیکی رمان و تخفیف چاپ رمان میشه گرفت که براب گرفتن کیف پول هم فعالیت زیادی میطلبه
خسته نباشی خانم مدیر
با مدیر تالار علم و دانش .Belinay. هماهنگ کنید و یه ساب جدید به اسم مصاحبه اضافه کنید و با دانشجوها و دانشاموزان موفق مصاحبه داشته باشید و درمورد نحوه درس خوندنشون، مصاحبه کنید.