زهرا جان وقتی کسی منو تگ میکنه، اصلا برام نمیاد و اعلام نمیشه
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!خیلی بده
مثلاً من نمایم واکنش خنده نشون ب*دن یکی هم واکنش قلب یا هر چیز دیگ نمیتونم برم توی اعلاناتم که شلوغه بگردم ببینم کی چه واکنشی نشون داده از طرفی معلوم نیست که کی واکنش نشون داده ای کاش این دسترسی برای همه فعال بود دسترسی خاصی نیست ک فقط مختص رنگ دارها باشه نه نویسنده و کاربر تازه وارد. کلاً چه کاربر ساده و تازه وارد چه نویسنده تازه کار و چه کاربر قدیمی و نویسنده حرفهای که چندین ساله داره توی انجمن فعالیت میکنه، این حق رو داره که دسترسی واکنشها براش فعال باشه. زهراجان لطفاً رسیدگی کنین اینطوری خیلی بهتره تا بخوایم تایممون رو هدر بدیم و توی اعلامیهها مدام بگردیم و ببینیم کی چه واکنشی نشون داده، ولی وقتی دسترسی فعال باشه مثلاً من بزنم روی پنج تا لایک صفحه برام لیست کسانی که واکنش لایک نشون دادن رو بالا میاره. یا مثلاً واکنش قلب، ب*وسه، قلب شکسته، پوکر، لبخند غمگین و ... اینطوری بهتره تا بخوایم پیگیری کنیم و تهش متوجه نشیم واکنشها از کی بوده. به شخصه من قسمت اعلامیههام خیلی شلوغ میشه تازه زود به زود هم به انجمن سر میزنم، دوستان دیگهای که ممکنه به هر دلایلی دیر به دیر به انجمن سر بزنن پس ترجیحاً شرایط سختتری بابت این گزینه دارن تهش هم متوجه نمیشن واکنش از کی بوده
زهرا جان وقتی کسی منو تگ میکنه، اصلا برام نمیاد و اعلام نمیشه
قرار شد رمان حکم گناه رو بخونی و نظرت رو بگی ولی نه رمان رو خوندی و نه نظرت رو گفتی
سلام وقت شما بخیر
میگم اینجا هنوز یه کوچولو مشکله
کیف پول - درخواست افزایش موجودی ـ
ناظر برای هر رمان که تگ میکننش و اگر نویسنده قلم ضعیف داشته باشه کلی کمکش میکنه بازم ممکنه تایید نشه و اینجا فقط به ناظری که رمانو تایید کنه کیف پول میرسه نه کسی که کلی تحلیل میکنه و کمک نویسنده و بازم ممکنه رشد نکنه و رد بشه
مورد دوم تیم مجله و روزنامه از جون مایه میذارن من یادمه برای جمع آوری موضوع و گسترشش چقدر زمان میذاشتن طراحی میکردن مینوشتن کلی تلاش میکردن 500تا کمه خدایی
سومیش گوینده و میکسه اینا هم کارشون سخته دائم خطا و تلاش میکنن این کیف پول کمه
چهارم هم تایپیست برای هر پارت بالای 40 یا 45 خط که برسه به 10 پارت و یک صفحه خیلی وقت میذاره و ممکنه یه کتاب با این حجم رو تند تند تایپ کنه فوقش 4 تا 5 صفحه بشه و خیلی کمه انگیزه ای نمیمونه دیگه
خیلی حرف زدم ببخشید با خودم گفتم اینجوری که این رنکا افزایش کیف پول داشته باشن انگیزه برای بیشتر شدن اعضای تیم مفید باشه
و حالا که تا اینجا اومدم اینم اضافه کنم تایپ یه پارت طولانیه رمان با شعر و دلنوشته قطعا فرق داره ولی برای هر سه این ها هرصفحه 100 کیف پول کمه یا اگر کافی باشه برای دلنوشته و شعر کافیه اونم نسبت به حجم هر پارتش نه رمانی که یه پارت هم برسه به دو پارت خیلی سخت تره کیف پول - کیف پول برای نویسنده
سلام، وقت بخیر، خیلی از زمانی ک توی سایت ها فعالیت داشتمگذشته و نمیدونم چجور بگردمو پیدا کنمسلام
شرط می بندم تاحالا همتون یه چیزی از من خواستید و یادم رفته
برای جلوگیری از تکرار این اتفاق، لطفا هرچی درخواست دارید اینجا بگید
منم ریپلای میکنم میگم انجام شد که دیگه شرمندتون نشم
دشمنت شرمنده عزیزم باید به الناز بگی چون رنک ها با النازهزهرا جون لطفا یه رنک بزن به اسم ناظر ارشدفهرست کامل رنگ ها به همراه اسم آنها و کدهای رنگ |روپوش پزشکی سینا
لیست کامل رنگ ها به همراه کد رنگ ها را برای انتخاب در لیست زیر مشاهده نمایید این رنگ در طیف مختلفی به همراه اسم آنها ارائه شده استsinauniforms.com
از سایت بالا رنگ های گوگول مگولی و خفن میتونی پیدا کنی یه چیز متفاوت میخوام لدفا
شرمنده زحمتت میدم
سلام فکر نکنم تو انجمن چنین رمانی نوشته شده باشه ولی تاپیک یافتن رمان اینهسلام، وقت بخیر، خیلی از زمانی ک توی سایت ها فعالیت داشتمگذشته و نمیدونم چجور بگردمو پیدا کنم
راستش بدنبال تک رمان بود ک اسمش و یادمنمیاد ،ک با این سایت آشنا شدم
ولی نمیتونمتو تاپیک مورد نظر سوال بپرسم اینجا پیام دادم
دنبال تک رمان هستم
فک میکنم مال دهه ۷۰ یا ۸۰ باشه
درمورد دختری بود ک ناخواسته با مردی ازدواج میکنه و صاحب فرزند میشه ولی بعد عاشق مردی جوان اگه اشتباه نکنم ب اسم رضا میشه ک اون پسر مشهدی بود گمونم، کفاش بود، یادمنمیاد،
این دختر یک شب با رضا ر*اب*طه برقرار میکنه و پسر ک متوجه ب*ا*کره نبودنش میشه الگی میگه تو عقد بود و جدا شدم، بعدها میفهمه ک شوهر داره، خلاصه جدا میشه و .. باهم ازدواج میکنن ولی مادرشوهرش هیچ وقت دلش ب این ازدواج نبوده، ی روز مادرشوهره میگه پای منبر بودم ک گفتن اگه زن متاهل با مردی ر*اب*طه داشته باشه اون دو تا بهم حرام ابدی میشن، و همین موضوع باعث جدایی شون میشه
سلام زیبا قربونت خوبی؟های لاو، چطوری؟
ضمن خالی نبودن عریضه بگم که...
نمیشه برچسب رنک نویسنده انجمن مثل بقیه برچسبها متحرک باشه؟
اونجوری خیلی باحالتر و بهتر از یه دست آبی بودنه
( البته که رنگ مورد علاقمه )
به جان خودم اگه سمت صورتی بری کودتا میکنمسلام زیبا قربونت خوبی؟
به الناز بگو رنک ها با النازه منم میگم صورتیش کنه