VIP ۶۰۰۰ تایی شدنمون مبارک

• نویسنده موضوع Lunika✧
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 644
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Tanin

مدیر بازنشسته
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2021-01-07
لایک‌ها
9,127
امتیازها
63
کیف پول من
12,936
امضا : Tanin

.Ana.

مدیر تالار مطبوعات + دستیار مدیر رمان
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-01-23
لایک‌ها
3,518
امتیازها
73
کیف پول من
189,784
سطح
  1. حرفه‌ای
سلامممم Bul&*
آدم هر چقدم بنویسه، یه وقتا زبونش بند میاد و نمی دونه چی بگه
فکر نمی کردم یه روزی جمعمون انقدر بزرگ تر بشه
انقدر شماها با دل و جون برای انجمن زحمت بکشید
و انقدر خوب و دوست داشتنی باشید
میخوام بگم که خیلی خیلی دوستتون دارم🥹😍💕🫂🫂 ب*و*س به کله هاتون
.
.
از مونای عزیزم تشکر می کنم که بی اندازه زحمت می کشه تو انجمن Lunika✧ الناز قشنگم که اگه نبود حتما انجمن از دست رفته بود... F A L C O N و گلبرگ قشنگم که هر دفعه میاد کم کاریای منو جبران می کنه و تالارها رو سر و سامون میاد

از مدیرای قدیم ممنونم که همراهمون بودن و تلاش هاشون یادمون نمیره .Belinay. BellaSky Saba.N علی خسروشاهی

و مدیر ارشد جدیدمون رو معرفی می کنم😈 Tanin عزیز

مدیرای فعال تالارهامون MINERVA halcyon که مدام ایده های جذاب میدن💕 و بدون این که من چیزی رو یادآوری کنم یا تذکر بدم همه چی رو عالی پیش میبرن

و از همه شما نویسنده ها ممنونم که نوشته های ارزشمندتون رو توی انجمن منتشر می کنید❤️
مبارکه
امیدوارم شاهد پیشرفت های بیشترتون باشم

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

الهه کریمی

کاربر تک‌رمان
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2022-12-18
لایک‌ها
5,261
امتیازها
93
کیف پول من
7,268

امی

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
لایک‌ها
5,212
امتیازها
143
کیف پول من
142,398
از اینکه این انجمن رو لایق نوشته‌هام دونستم و چه در شرایط سخت و چه در شرایط عالی اینجا موندم و دست از نوشتن نکشیدم از ته دل خوش‌حالم و اینکه از پیشرفت‌هام و استعدادهام پیروی شده واقعاً با پیشرفت کردن این انجمن خیلی خرسندم چون هر چقدر پیشرفت کنه برای ما نویسنده‌ها هم خیلی نکته‌ی مثبتیه و قطعاً باعث پیشرفت ما در زمینه‌ی هنر و نوشتن هم خواهد شد. جا داره که یه پرانتز باز کنم و از تک‌تک دوستان بابت زحمت‌هاشون تشکر کنم. اول از همه از معاون‌های عزیز و زحمت کشمون تشکر می‌کنم. بابت انجمن خوبشون که جو عالی و دوستانه‌ای رو به وجود آوردن F A L C O N zahra jafarian و اینکه برای رشد و تقویت قلم نویسندگان به هر دری می‌زنن و ما رو به سمت نوشتن فرا می‌خونن و ترغیب می‌کنن و تلاش بی‌‌شمارشون باعث شده تا ما اونقدر تلاش کنیم که هیچ مانع‌ای سر راهمون قرار نگیره یا گرفت با قدرت تکلمشون باعث میشن که انرژی مثبت بگیریم و مانع رو از سر راهمون برداریم. از طرفی دیگه، از Lunika✧ متشکرم که واقعا مدیر زحمت کشی هست کنارش مسئولیت پذیر و مهربون هست که دوست داره نویسنده‌ها هر روز پیشرفت کنن و شاهد پیشرفت و درخشش ما باشه. واقعاً ازت متشکرم که همیشه از من که نویسندم و از مابقی نویسندگان حمایت می‌کنی🤍 از طرفی دیگه از مابقی نویسندگان هم متشکرم و خوشحالم که توی زمینه‌ی نویسندگی به دنبال درخششون هستن و دست از تلاش و کوشش نمی‌کشن و دارن پر قدرت پرچم نویسندگی رو بالا می‌برن. سخنی با نویسنده‌های خوش قلم دارم، دوستان. ما اینجا هستیم تا در کنار رشد و پیشرفت انجمن، خودمون هم پیشرفت کنیم. پس هیچوقت دست از تلاش نکشین و انرژی منفی‌ها رو فقط یه بازخورد منفی در نظر بگیرین و سعی کنید ناامید نشید و بیشتر تلاش کنید و انرژی مثبت ها رو یک بازخورد مثبت بدونین و تلاشتون رو چندین برابر کنید. از گلبرگ جان هم متشکرم گلبرگ چون روزهای اولی که وارد انجمن شدم به قدری با بنده مهربون بود و هوام رو داشت که من جذب انجمن شدم جوری که فکر می‌کنم دیگه مثل این انجمن پیدا نمی‌شه. بس که فضاش دوستانه و مجذوب‌ کننده‌ست. با آرزوی موفقیت روزافزون و پیشرفت چشم گیر برای انجمن زیبامون و نویسنده‌های پر ذوق و شوق و خوش قلم. ۶هزار تا شدنمون مبارک❤️ انشالله چه در زمینه‌ی نویسندگی و چه در مراحل زندگیتون موفق و پیروز باشید دوستان عزیزم🌟🤍

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : امی

Richette

معاونت کل سایت
پرسنل مدیریت
معاونت کل سایت
حفاظت انجمن
مدیریت تالار
ناظر انجمن
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
طراح انجمن