خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آرایش و زیبایی راهنمای ساده شناخت لوازم آرایشی و طرز استفاده از آن‌ها

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 69
  • بازدیدها 778
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
اگر می‌خواهید از برنزرها استفاده کنید باید آن را بعد از فاندیشن (کرم پودر) و کانسیلر روی پو*ست بزنید.
هنگام خرید برنزر خیلی دقت کنید که رنگ مناسب برای تن پو*ست خود را انتخاب کنید چون اگر با پو*ست خودتان هماهنگ نباشد خیلی مصنوعی می‌شوید. پس لازم است برنزر نه خیلی نارنجی باشد و نه خیلی تیره. برنزر را باید زیر گونه به صورت مورب بزنید.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
کانتور (Contouring)
کانتور کردن یک اصطلاح آرایشی است که به معنای سایه زدن می‌باشد. از کانتور برای تقویت و ب*ر*جسته کردن اجزای صورت و ب*دن استفاده می‌شود. در یک تعریف شفاف اگر بخواهیم کانتورینگ را برای شما توضیح دهیم باید بگوییم که کانتور یعنی پوشاندن عیوب صورت و ب*ر*جسته کردن نقاط قوت آن.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
به خاطر داشته باشید کانتور کردن فرم‌های مختلف صورت با هم فرق دارند. مثلا کانتور صورت کشیده با کانتور صورت گرد متفاوت است.
در تکنیک کانتورینگ هنگام میکاپ، قسمت هایی از صورت که میخواهیم کوچکتر به نظر برسند (مانند تیغه بینی) را تیره کرده و نقاط قوت صورت را روشن‌تر می‌کنیم. در حقیقت با این کار خطای دید ایجاد می‌شود و نقاظی از صورت عمق می‌گیرند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
هایلایتر (Highlighter)
هایلایتر یکی از لوازم آرایش بسیار جذابی است که برای درخشان کردن برخی نقاط صورت به کار برده می‌شود.
اگر دوست دارید قسمتی از صورت شما بیشتر مورد توجه بینندگان قرار بگیرد، از روشنایی مختصری در آن قسمت از صورت خود استفاده ‌کنید. شما این کار را می‌توانید با محصولی محبوب به نام هایلایتر انجام دهید. هایلایتر در دو نوع مایع و پودری وجود دارد. هایلایترها موادی براق هستند که معمولا روی استخوان گونه، وسط و بالای ل*ب، گوشه داخلی چشم و نوک بینی زده می‌شوند. هایلایترها لوازم آرایشی جذاب برای فصل گرما هستند.
هایلایتر باعث می‌شود قسمتی از صورت شما براق‌تر شده و چهره شما را جوان‌تر و شاداب‌تر نشان می‌دهد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
در صورتی که می‌خواهید در مورد این محصول بیشتر بدانید به لینک ۷ قسمت از صورت که می‌توان از هایلایتر استفاده کرد مراجعه کنید.

رژگونه (Blush)
رژگونه برای رنگ و فرم دادن به گونه‌ها به کار برده می‌شود. زدن رژگونه برای بسیاری از زنان و دختران امری مهم و مطلوب است. چون این محصول پو*ست صورت را از حالت یکنواختی بیرون آورده و آن را بشاش و سر زنده نشان می‌دهد.

تاثیر رژگونه به حدی زیاد است که حتی اگر شما هیچ آرایش خاصی نداشته باشید، می‌توانید به کمک این محصول حالت چهره خود را تغییر زیادی دهید. بهتر است رژ گونه با توجه به فرم صورت زده شود. برای دانستن این مسئله به عکس زیر دقت کنید:

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
راهنمای استفاده از رژ گونه با توجه به فرم صورت
بهتر است رژگونه بعد از کرم پودر (فاندیشن) و کانسیلر استفاده شود. در انتخاب رنگ برای رژگونه دقت کنید تا بتوانید پوستی جذاب‌تر برای آرایش خود بدست آورید.

رژگونه‌ها معمولا به شکل مایع، کرمی یا پودری در بازار برای فروش موجود هستند اما در میان آن‌ها رژگونه پودری رایج‌ترین نوع مورد استفاده خانم‌ها است. رژگونه صورت را بشاش نشان می‌دهد و اگر برای کسانی که سن بالا دارند به درستی استفاده شود باعث جوان‌تر دیده شدن صورت آنها می‌شود.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
پرایمر چشم
پرایمر چشم نوعی کرم است که قبل از آرایش چشم‌ها، روی پو*ست پلک‌ استفاده می‌شود. این پرایمر به شما کمک می‌کند تا پایه‌ای صاف و یکدست برای سایه زدن ایجاد کنید و به کمک آن سایه چشم شما زیباتر دیده شود. این نکته را هم بگوییم که استفاده از پرایمر سایه، ماندگاری آرایش چشم‌ها را بالاتر می‌برد.

بالا