خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آرایش و زیبایی راهنمای ساده شناخت لوازم آرایشی و طرز استفاده از آن‌ها

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 69
  • بازدیدها 778
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
تینت ل*ب (Lips Tint)
تینت ل*ب نام جدیدیست که این روزها زیاد به گوش می‌رسد. تینت ل*ب مانند رژ ل*ب باعث رنگ بخشیدن به ل*ب‌های شما می‌شود اما یک تفاوت با هم دارند و آن هم این است که رژ ل*ب مستقیما روی ل*ب زده می‌شود، اما تینت ل*ب به درون ل*ب نفوذ می‌کند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
از مزایای استفاده از تینت ل*ب این است که به مدت زیادی رنگ ل*ب‌های شما را ثابت نگه می‌دارد و احتمال کم رنگ شدن آن بسیار کمتر است. همچنین از خشک شدن ل*ب‌ها جلوگیری کرده و آن‌ها را مرطوب نگه می‌دارد.
تینت ل*ب به شکل مایع یا ژل به فروش می‌رسد و معمولا بر پایه آب ساخته می‌شود.
این محصول آرایشی مانند رژلب تنوع رنگی زیادی ندارد اما رنگ‌های قرمز، صورتی و هلویی برای استفاده همگان در دسترس هستند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
برق ل*ب (Lip Gloss)
برق ل*ب همانطور که از اسمش پیداست باعث درخشندگی و براق شدن ل*ب می‌شود. توصیه می‌کنیم اگر دوست دارید لبانتان درخشان باشند، بعد از زدن رژ حتما از برق ل*ب روی آن استفاده کنید. برق ل*ب‌های موجود در بازار انواع گوناگونی دارند. جالب است بدانید که بعضی از آن‌ها طعم‌دار هستند

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
برق ل*ب برخلاف زیبایی و جلوه خاصی که به ل*ب‌ها می‌دهد، دارای یک نکته منفی هم هست و آن این است که چسبناک بوده و ممکن است موهای شما به آن بچسبد. این مسئله برای خیلی از زنان و دختران خوشایند نیست

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
اسپری فیکس کننده (Fixing spray)
تا به امروز از خودتان پرسیده‌اید که چرا بعضی آرایش‌هایی که می‌بینید، مدت زیادی دوام می‌آورند و بعد از گذشت ساعت‌ها، آرایش همچنان مانند ساعات اولیه زیبایی و جلوه خود را حفظ کرده است؟ ما راز این آرایش‌های بادوام را به شما می‌گوییم و آن هم استفاده از اسپری فیکساتور در مرحله آخر آرایش است.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
فیکساتور چیست؟
فیکساتور یک محصول آرایشی است که به شما کمک می‌کند آرایشتان ساعت‌ها دست نخورده و ثابت باقی بماند. این محصول با عنوان اسپری فیکساتور در بازار به فروش می‌رسد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
فیکساتور بعد از کامل شدن آرایش استفاده می‌شود. وظیفه فیکساتور این است که آرایش شما را برای مدت زمان طولانی بدون تغییر نگه ‌دارد و از آب شدن، چرب شدن و خ*را*ب شدن کرم پودر و سایر لوازم آرایشی روی پوستتان جلوگیری کند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
این محصول زیاد پرکاربرد نیست و بیشتر از جمله لوازم آرایشی برای آرایشگاه‌ها به شمار می‌رود. فیکساتور برای آرایش‌های خیلی غلیظ‌ و گریم‌های تخصصی مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته اگر در محیط خیلی گرمی هستید و گرما باعث عرق کردن صورت شما می‌شود، اسپری فیکس کننده بهترین انتخاب برای نگهداری از آرایش شما خواهد بود. به اسپری فیکس، اسپری تثبیت کننده هم گفته می‌شود. همچنین لازم است بدانید که اگر بخواهیم انواع فیکساتور آرایشی را نام ببریم باید بگوییم در دو دسته ی پودری و اسپری وجود دارد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
لوازم آرايشي و بهداشتي از چه موادی ساخته می‌شوند؟
لوازم آرايشي از تركيبات شيميايی گوناگونی ساخته شده‌اند و دارای رنگ‌ها، اسانس‌ها،‌ فيلترهای رنگی و…. زیادی هستند كه باعث می‌شود پو*ست صورت تغيير رنگ دهد. برخی از تركيبات لوازم آرايش، طبيعي و برخی هم به صورت مصنوعی هستند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,645
وجود سرب و افلاتوكسين‌ها در تركيبات آرايشی موجب صدمه و آسیب رساندن به پو*ست و سایر اجزای ب*دن می‌شود. پس هنگام خرید لوازم آرایش دقت کنید که محصول اصل و باکیفیت تهیه کنید.

بالا