خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

آرایش و زیبایی راهنمای ساده شناخت لوازم آرایشی و طرز استفاده از آن‌ها

• نویسنده موضوع NADIYA
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 69
  • بازدیدها 778
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
برخی پرایمرها حتی اگر به تنهایی هم استفاده شوند، می‌توانند ظاهری جذاب‌ و یک‌دست به پو*ست صورت شما بدهد. این مسئله بیشتر به درد کسانی می‌خورد که اهل آرایش‌های غلیظ نیستند و فقط تمایل دارند پو*ست شفاف و یکدست داشته باشند.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
کرم پودر
بعد از پرایمر نوبت زدن کرم پودر روی صورت است. امروزه انواع مختلف خرید کرم‌ پودر با برندهای متفاوتی برای هر نوع پوستی، در بازار یافت می‌شود.
برای آنکه آرایشتان زیبا و طبیعی جلوه کند به شما توصیه می‌کنیم کرم پودرتان را متناسب با رنگ پو*ست خود انتخاب کنید. برای این کار مقداری از کرم پودر را روی خط فک بزنید تا با رنگ صورت و گر*دن شما هماهنگ باشد. کرم را حتما با استفاده از یک اسفنج یا براش روی پو*ست صورت خود پخش کنید چون با استفاده از این وسایل، کرم خیلی یکنواخت و بدون نقص روی پو*ست پخش می‌گردد. البته پیش از استفاده از اسفنج یا براش مطمئن شوید که کاملا تمیز هستند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
بعد از آنکه کرم پودر را به خوبی روی پو*ست صورت پخش کردید، مقداری از کرمتان را روی گر*دن هم بمالید. اگر روی گر*دن از کرم پودر استفاده نشود موجب دو رنگ شدن پو*ست صورت و گر*دن می‌شود و اصلا جلوه خوبی ندارد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
کانسیلر صورت و چشم (Concealer)
کانسیلر یکی از لوازم آرایشی است که تقریبا به تازگی وارد بازار شده و طرفداران زیادی هم پیدا کرده است. این ماده آرایشی برای پوشش‌ دهی لک‌ها و تیرگی‌های پوستی به کار برده می‌شود. علاوه بر این می‌توان از کانسیلر برای روشن‌تر کردن برخی قسمت‌های صورت و زیر چشم‌ها استفاده کرد. بافت کانسیلر شبیه به کرم پودر است با این تفاوت که غلظت بیشتری نسبت به کرم پودر دارد.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
به طور کلی بهتر است کانسیلر روی نقاط زیر زده شود:
زیر چشم‌ها
گوشه داخلی چشم‌ها
وسط پیشانی
کناره پره بینی
روی خط خنده
بالای ل*ب
روی چانه
روی جوش یا لک

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
پودر بیک یا پودر فیکس یکی دیگر از لوازم آرایشی
«بیک» یک کلمه انگلیسی (Bake) به معنی پختن است که یک فرآیند زمان بر به شمار می‌آید. پودر بیک، یک پودر سفید رنگ با تناژ رنگ‌های روشن و گرم است. این پودر برای فیکس کردن آرایش و گرفتن چربی اضافه لوازم آرایش به کار برده می‌شود. البته پودر فیکس بی‌رنگ هم در بازار موجود است که پرطرفدارترین نوع پودر فیکس است. پودر فیکس وظیفه مشابه پنکک را دارد با این تفاوت که دانه‌های آن شل هستند و فشرده نیستند.

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
این مرحله بعد از زدن کرم پودر و کانسیلر انجام می‌شود تا کرم و کانسیلر شما را در جای خود فیکس کند و چربی اضافه را بگیرد یعنی به اصطاح آن‌ها را خشک کند.

مزایای استفاده از پودر بیک
پودر بیک کمک می‌کند کرم پودر به خوبی روی پو*ست شما بخوابد
از ریختن و ماسیدن آرایش جلوگیری می‌کند
از افتادن خط در خط خنده و زیر چشم جلوگیری می‌کند
پوشش‌دهی و ماندگاری آرایشتان را بالا می‌برد
بهتر است پودر بیک روی نقاط زیر زده شود:
زیر چشم
روی ناحیه تی زون صورت (T-Zone)
زیر خط رژگونه
روی چانه

NADIYA

نویسنده فعال
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
شاعر انجمن
کاربر فعال انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-15
کیف پول من
142,655
پودر بیک را با یک اسفنج آرایشی یا با یک براش روی نقاط گفته شده بگذارید و بعد از چند دقیقه به آرامی اضافه این پودر را از روی صورت پراکنده کنید.

برنزه کننده صورت (Bronzer)
چند سالیست که پو*ست برنزه علاقه مندان زیادی پیدا کرده و اغلب خانم‌ها به خصوص در فصل تابستان ترجیح می‌دهند پو*ست خود را تیره آرایش کنند. پودرهای برنزه کننده روشی خوب و بی دردسر به جای استفاده از شیوه‌های سخت و پر از زحمت برنزه کردن پو*ست هستند. با استفاده از پودرهای برنزه، شما می‌توانید هر زمان که دلتان برای رنگ پوستتان خودتان تنگ شد، این پودر را از روی صورت بشویید و دوباره به رنگ پو*ست خود برسید.

بالا