Zahra jafarian
صاحب امتیاز سایت
پرسنل مدیریت
صاحب امتیاز سایت
کاربر ویژه انجمن
ادمین پورتال
کتابخوان انجمن
رااست میگههکل رمانت یه طرف دومینیکا یه طرف
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!رااست میگههکل رمانت یه طرف دومینیکا یه طرف
اومدیم یه کارکتر از شبیهترین رفتارهای خودمون توی زندگی درست کنیم، تبدیل شد به پرطرفدارترین شخصیت رمان آیا هنوز هم ایمان نمیآورید؟رااست میگهه
اول یه تشکر کنم از کامنت قشنگت الآن تازه از خواب بیدار شدم و هنوز توی رختخوابم برای همین خیلی بهم چسبید راستش الآن مغزم هنوز لود نشده، قلب له شده کجاش بود؟چقد نیکا شجاعه
از اینش خیلی خوشم میاد
کاری که میخواد میکنه و با اعتماد به نفس میره جلو
جاش بودم هیچ وقت برنمیگشتم
قلب له شده هم خیلی با احساس نوشتی انقدر که نتونستم حجم غمشو تحمل کنم...
من رمانت رو نخوندم ولی از میگل فقط خوشم میاد.اومدیم یه کارکتر از شبیهترین رفتارهای خودمون توی زندگی درست کنیم، تبدیل شد به پرطرفدارترین شخصیت رمان آیا هنوز هم ایمان نمیآورید؟
خب اگر بخوام قبل از این که رمان رو شروع کنی یه اسپویل از کارکتر میگل داشته باشم برات، از سه تا دایرهی اسمی استفاده میکنم: هدفمند اما سردرگم، افسرده اما پرانرژی، متعهد اما خائن! البته به نظرم حتما یه سری به تاپیک بیوگرافی شخصیتها بزن چون یه جمعبندی کلی از گذشتهی هرکدوم رو اونجا نوشتم که توی رمان به مرور بهشون میرسیم.من رمانت رو نخوندم ولی از میگل فقط خوشم میاد.
ولی عکسش رو دیدم با تیزر رمانت رو. فقط طرفدار میگلم البته شخصیتش توی رمان خیلی روم تاثیر داره ممکنه از شخصیتش خوشم نیاد و توی رمان ازش متنفر شم و طرف حق برم و از اون خوشم بیاد و طبق اخلاقم، کم پیش میاد از چیزی یا کسی خوشم بیاد. معمولاً از خیلی چیزها تنفر دارم تا حس خوب.
حس میکنم میگل توی رمانت نقشش عالیه گرچه باز تکرار میکنم که رمان رو نخوندم.
خیلی خوشحالم از این که کاراکال رو برای مطالعه انتخاب کردی. من عاشق نقد گرفتن از مخاطبهامم و وسواس زیادی روی بینقص بودن همهچیز دارم پس تمام ریاکتهای شما دوستان عزیزم به نفعمه. بی صبرانه منتظر نظراتت هستمنه که دوست نداشته باشم بخونم، نه. من رمان در حال تایپ زیاد دارم تموم تمرکزم روی نوشتنشون هست و مطالعهام کمتر شده.
انشالله چند تا رمانام تموم شه یه کتابخونه از رمانها دارم چند تا از رمانهای بچهها هم قول دادم بخونم. کاراکال هم به جمع کتابخونم اضافه میکنم و در اسرع وقت میخونم ببینم سطح قلمت در چه حد و سطریه و نظرم رو با یه نقد خیلی طولانی میگم اگر نقصی ببینم میگم با نکته مثبت رمانت رو، یه رمان ممکنه بازخورد منفی داشته باشه مثبت هم کنارش داشته باشه. این بسته به قلم نویسندهست.
خانم مدیر م*اچ پس کلترااست میگهه
اسپویل نکن بچه پرروخانم مدیر م*اچ پس کلت
MINERVA
به زودی برای دومینیکا یه فن پیجم میزنم
پای میگلو بشکنی حله چون میدونم قراره برگرده پس امیدوارم نیک پاشو بشکنه میدونم خیلی دوسم داری پس به فکر پای میگم باش
ما خیلی وقته به شما ایمان آوردیماومدیم یه کارکتر از شبیهترین رفتارهای خودمون توی زندگی درست کنیم، تبدیل شد به پرطرفدارترین شخصیت رمان آیا هنوز هم ایمان نمیآورید؟
م*اچ به کلت پارتای تو هم خیلی میچسبناول یه تشکر کنم از کامنت قشنگت الآن تازه از خواب بیدار شدم و هنوز توی رختخوابم برای همین خیلی بهم چسبید راستش الآن مغزم هنوز لود نشده، قلب له شده کجاش بود؟
خانم مدیر م*اچ پس کلت
MINERVA
به زودی برای دومینیکا یه فن پیجم میزنم
پای میگلو بشکنی حله چون میدونم قراره برگرده پس امیدوارم نیک پاشو بشکنه میدونم خیلی دوسم داری پس به فکر پای میگم باش