Usage for hash tag: ژاکاو

ساعت تک رمان

1. .Melina.

در حال ویرایش رمان یوتوپیا | ملینا نامور کاربر انجمن تک رمان

ارسلان می‌خنده و میگه: - عصبی میشی هم جذابی‌ها ژاکاو خانوم! بی‌توجه به حرفش میگم‌: - خسته شدم، ریحانه کجاست؟ - اون رو ولش کن پیش دوستاشه، بیا تو با من بریم بالا! - نه! فرید کجاست؟ کلافه ل*ب میزنه. - بابا اونم پیش ریحانه هستش دیگه! ولشون کن بیا بریم بالا! کلافه از روی مبل مشکی رنگ بلند میشم و...
  2. .Melina.

...کوتاه که یه پیرسینگ هم روی بینیش داره رو نشون میده و میگه. - این دینا خانوممونه! با ادب گروه! خوشحال به سمتش میرم و دستم رو دراز میکنم. - منم ژاکاوم از دیدنتون خیلی خوشحالم! - همچنین عزیزم. ارسلان ذوق زده دوباره با دست یه پسر دیگه رو نشون میده این یکی مثل فرید یه زخم روی صورتش داره. - ایشون...
  3. .Melina.

...به جلب توجه ریحانه نبود چون با پایین اومدنمون از پله‌ها توجه همه به ما بود. - خب، خب همه خوش اومدید! امیدوارم بهتون خوش بگذره. ایشون دختر من ژاکاو هستش و این مهمونی برای یه کار مهمی که خودتون خوب میدونید و هدیه ما به اونه! خشکم میزنه و با لبخند نص و نیمه‌ای میگم. - به من؟ - بعد شام! چشمکی بهم...
  4. .Melina.

...فکر کردن زیر چونه‌ام میزارم و فکر میکنم‌. اهان! اهنگ حامیمه! عشق قدیمی! زیر ل*ب میخونم و به ریحانه خیره میشم. *** - چقدر خوشگل شدی! از سادگی درومدی دختر! قراره دل کی رو ببری؟ گونه‌هام قرمز میشه و به صورت فان میزنم روی گونم، ل*بم رو گ*از میگیرم و میگم. #یوتوپیا #ژاکاو #ملینا_نامور #انجمن_تک_رمان
  5. .Melina.

...- آبی؟ مطمئنی؟ قرمز نمی‌خوای؟ یا صورتی؟ سرم رو به مخالفت تکون میدم و میگم. - نه آبی کمرنگ می‌خوام. انگار ریحانه صدامون رو می‌شنوه که میگه. - ژاکاو آبی رو خیلی دوست داره براش همون رنگ رو بزن. زن سرش رو تکون میده و با چشمک زدنی از چشم‌های ریمل زده‌اش به من، ادامه کارش رو می‌گیره. *** #یوتوپیا...
  6. .Melina.

...رو یه طرفی ریخته توی صورتش و اون رو واقعا باکلاس‌تر کرده. - دیدم میزنی؟ با خنده میگم. - اره دارم مامان خوشتیپم رو دید میزنم! چشمکی میزنه و میگه. - پس منتظر باش قراره مادر و دختر باهم خوشتیپ بشن. با تعجب میپرسم. - من موهام رو رنگ نمی‌کنم. با خنده میگه. #یوتوپیا #ژاکاو #ملینا_نامور #انجمن_تک_رمان
  7. .Melina.

...بریم رستوران یه چیزی بخوریم نظرتون چیه؟ و بعد منتظر به من و ریحانه نگاه می‌کنه. ریحانه با ذوق گونه‌ام رو می‌ب*وسه و میگه. - من موافقم فکر می‌کنم ژاکاو هم گرسنه باشه نه؟ سرم رو تکون دادم و عقب رفتم. - پس میریم یه چیزی بخوریم من که روده کوچیکم داره بزرگم رو میخوره. خنده ریزی کردم که فرید بهم...
  8. .Melina.

...- سلام عزیزم. دلم نیومد بیدارت کنم چون می‌دونستم خسته‌ای... ولی امروز قراره یه روز خوب باشه پس صبحانه‌ات رو کامل بخور. فرید خندید و گفت: - سلام ژاکاو. عزیزم ژاکاو هفده سالشه نیاز نیست بهش بگی چیکار کنه. ریحانه خندید و چشم غره‌ای به فرید رفت؛ نشستم روی صندلی میز صبحانه و بهشون خیره شدم، لبخند...
  9. .Melina.

- اهان ژاکاو عزیزم من برات یه مسواک جدید خریدم که داخل دستشویی اتاقت گذاشتمش و همینطور لوازم ارایشی هم برات خریدم و روی میز ارایشت قرارشون دادم، چون قبلا دیده بودمت یه لباس خوابم برات خریدم امیدوارم اندازه، ات باشه اون توی کمده. بعد هم خیلی ناگهانی سمت فرید کرد و گفت: - فرید جان عزیزم فردا که...
  10. .Melina.

ریحانه با خوشحالی نگاهم کرد و بغض کرده گفت: - خیلی خوشحالم برات، ژاکاو خیلی خوشحالم که اینجایی. بـ*ـغلم کرد و اونم بغضش ترکید و تو یه ثانیه فرید با حالتی عصبی به سمتش کرد و گفت: - ریحانه بسته... گریه نکن الان یه دختر داری دیگه گریه نکن. ریحانه تو حالتی که داشت اشک‌هاش رو پاک می‌کرد به سمت فرید...
بالا