Usage for hash tag: گیلاس_نوشت🍒

ساعت تک رمان

1. Zahra jafarian

کامل شده همیشه بهار | zahra jafarian کاربر انجمن تک رمان

...دیگری تو را دیدم از راهی که فکرش را هم نمی‌کردیم وجود داشته باشد و اگر تمام این‌ها اتفاق افتادند شاید بشود نه؟ شاید بتوانم به تو بگویم دوستت دارم معمولا آدم‌ها نگران جواب طرف مقابلند؛ ولی من نگرانم بتوانم بگویم دوستت دارم تو خیلی سخت گیری اصلا نمی‌گذاری دوستت دارم را به زبان بیاورم. #گیلاس_نوشت🍒
  2. Zahra jafarian

از خزان‌های اطراف نمی‌ترسم؛ بهار در قلب من است! #گیلاس_نوشت🍒
  3. Zahra jafarian

...نداشته باشد شاید کسی ر*ق*ص دوست نداشته باشد شاید کسی آهنگ دوست نداشته باشد من تو را در قالب شعر می‌سرایم در قالب داستان می‌نویسم و در قالب دیداری می‌رقصم و در قالب شنیداری می‌نوازم تا همه تو را ببینند بشنوند و ایمان بیاورند بعدها کسی... به خدا نگوید بهار را نشناختیم، گناهی نداریم... #گیلاس_نوشت🍒
  4. Zahra jafarian

...منظم باشی سخت بگیری طبق قوانین جلو بروی و ان‌قدر پیچیده زندگی کنی آخرش شاید موفق به حساب بیایی؛ ولی در اصل زندگی نکرده ای... وسط این هیاهوهای دنیا گاهی صبر کن بنشین نفس بکش! بهار وجودت را ب*غ*ل کن نگرانی‌هایت را بگذار کنار، ترس‌هایت را... نفس بکش بهار! تو از چیزی که فکر می‌کنی قوی‌تری! #گیلاس_نوشت🍒
  5. Zahra jafarian

من فکر می‌کنم جهان منتظر خنده‌های توست تا دوباره جان بگیرد ظهور کن بهار! #گیلاس_نوشت🍒
  6. Zahra jafarian

یادت نره برای این که پروانه بیاد سمتت یا بلبل برات آواز بخونه اول خودت باید یه گل باشی... #گیلاس_نوشت🍒
  7. Zahra jafarian

بهار برایت بهشت آرزو می‌کنم خیلی زیاد در همین دنیا و در آخرت امیدوارم چنان خوشبخت باشی که در ذهنت نگنجد شادی از چشمانت بزند بیرون همین‌طور که عشق به تو دارد از چشمانم می‌ریزد بیرون و امیدوارم غرق ل*ذت‌های سالم باشی بیشتر از چیزی که امروز مرا در خنده‌ات غرق کردی #گیلاس_نوشت🍒
  8. Zahra jafarian

...حال الان من شاد نیست احساس می‌کنم شادترین آهنگ‌ها هم غمگین و ناامیدن امروز من و تو خنده‌های خودت حل کردی بهار ای کاش میشد خنده‌هات رو آهنگ کنم و یه هندزفری جادویی بسازم که هرکی آهنگ خنده‌هات رو با اون هندزفری گوش داد، صدای خنده‌هات رو همون‌طوری بشنوه که من می‌شنوم. دلش زیر و رو بشه. #گیلاس_نوشت🍒
  9. Zahra jafarian

اتفاقا خدا بیشتر وقتش را صرف خلق قلبت کرده تا اندام زیبایت... می‌دانی، زیبایی اندامت را درک می‌کنم؛ اما قلبت... از درک قلبت عاجزم تو شدیدا پر از نوری! #گیلاس_نوشت🍒
  10. Zahra jafarian

اگر قلب مرا تکه‌تکه کنی دوباره در کنار هم جمع می‌شوم به حالت قبل برمی‌گردم تا دوستت داشته باشم #گیلاس_نوشت🍒
بالا