Usage for hash tag: گیلاس_نوشت🍒

ساعت تک رمان

1. Zahra jafarian

کامل شده همیشه بهار | zahra jafarian کاربر انجمن تک رمان

...رنجیده شوی از بوسیده شدن رز سرخت با لبان من با تمام وجود به سمت تو پرواز می‌کردم بهار ل*ب‌هایت را به آ*غ*و*ش می‌کشیدم و بی‌وقفه می‌بوسیدمت... سال‌ها مردم با منطق و این چرت و پرت‌ها دور بوده‌اند از معشوقشان... اگر یک روز تو هم بخواهی، دیگر حتی خودت هم مانع وصلت ما نخواهی بود. نمی‌گذارم! 🌱❤️...
  2. Zahra jafarian

...خاص‌تر و منحصر بفردتر و راه‌هایی باشد که این آدم‌ها خودشان بخش خاص خود را کنترل کنند اگر مشکلی بود، مدتی با دریافت راهنمایی و مشاوره یاد بگیرند چطور خودشان را کنترل کنند دیوانه‌ها مریض نیستند... خاصند؛ ولی بلد نیستند خودشان را کنترل کنند و از راه درست از استعدادشان استفاده کنند. #گیلاس_نوشت🍒
  3. Zahra jafarian

من وقتی میگم تو خدای منی منظورم این نیست خدا رو قبول ندارم، کفر نمیگم من ان‌قدر دوستت دارم! که با گفتن این حرف از خدا می‌خوام توی وجود تو تماما جا بگیره و تو پر از خدا بشی قوی دوست داشتنی و بهاری تر! #گیلاس_نوشت🍒
  4. Zahra jafarian

تو تنها کسی هستی که اگه باهات کتاب‌فروشی هم برم تو برام از کتاب‌ها جذاب‌تری! #گیلاس_نوشت🍒
  5. Zahra jafarian

هر روز جوری بیشتر از روز قبل دوستت دارم که احساس می‌کنم قبلا اصلا دوستت نداشته‌ام #گیلاس_نوشت🍒
  6. Zahra jafarian

بهار، رقابتی در این دنیا نیست آخرش همگی جسد می‌شویم می‌رویم زیر خاک هر چقدر در این دنیا تلاش کنیم، می‌رود زیر خاک... چیزی که باقی می‌ماند روح ماست 🌱 فکر می‌کنم رقابت اصلی سر این است که حال چه کسی بهتر است؟ روح چه کسی نورانی‌تر است؟ و چه کسی رهاتر است؟ #گیلاس_نوشت🍒
  7. Zahra jafarian

خدا یه چیزیه ترکیبی از ذره‌های نور و رهایی... تو صدات پر از خداست! #گیلاس_نوشت🍒
  8. Zahra jafarian

...گل تجسم زیباییه گل مثل زن می‌مونه لطیف، خوش‌بو، زیبا، و در عین سادگی جوری جذبت می‌کنه که نتونی نگاهت‌ رو ازش بگیری وقتی بوش می‌کنی چشمات رو می‌بندی چون گاهی وقتا نمی‌تونی تحمل این رو داشته باشی که با تمام حواست ازش ل*ذت ببری ولی تو! تو فراتر از این‌هایی تو حتی فرشته هم نیستی خدای منی! #گیلاس_نوشت🍒
  9. Zahra jafarian

اگر همیشه نگران آن یک نتی که اشتباه زدی باشی هیچ‌وقت نوازنده نخواهی شد اگر همیشه نگران معنی آن یک کلمه‌ای که بلد نبودی باشی زبان را یاد نخواهی گرفت و اگر زیاد درگیر جزئیات زندگی شوی زندگی نخواهی کرد کلیات را در نظر بگیر زندگی زیباتر است. #گیلاس_نوشت🍒
  10. Zahra jafarian

حوری‌ها نعمت خدا هستند برای آسایش و آرامش و ل*ذت... ولی کوثر! کوثر بخش عظیمی است از خداوند بسیار قابل احترام و محترم است . . تو کوثر منی! #گیلاس_نوشت🍒
بالا