Usage for hash tag: گیلاس_نوشت🍒

ساعت تک رمان

1. Zahra jafarian

کامل شده همیشه بهار | zahra jafarian کاربر انجمن تک رمان

...خودت برسی. نباید بذر موفقیت خودت را در دیگران بکاری، حتی در فرزندت... بهار چیزی که قلبت را می‌‌خنداند... قلب فرزندت را آن‌طور که باید شاد نمی‌کند بذرها را در خودت بکار در تن و روح خودت شاد باش باران را دریافت کن رشد کن و آن روز بدون چشم‌داشت محبت خواهی کرد بدون هیچ حسرتی و آن روز... #گیلاس_نوشت🍒
  2. Zahra jafarian

...دوست دارد برای من مشکلی پیش نمی‌آید! می ترسم یک روز برسی به بن بست بخوری به در بسته آن روز می‌ترسم فکر کنی بی‌ارزشی، فکر کنی کسی دوستت ندارد این چیزی است که از آن می‌ترسم برای همین دلم می‌خواهد که حتی اگر بعد از شنیدنش بزنی توی گوشم، باز هم بگویم دوستت دارم می‌خواهم بدانی که باارزشی! #گیلاس_نوشت🍒
  3. Zahra jafarian

این اراده جدی‌ای که برای فرار از من داری را... اگر برای دوست داشتن من داشتی تا الان همسرم شده بودی! #گیلاس_نوشت🍒
  4. Zahra jafarian

کاش طولانی باشی مثل فروردين هزار و چهارصد و دو در بغلت ماه رمضان باشد روزه‌های قشنگ و سحرهای پر از آواز عید داشته باشی از آن عیدهایی که پر از نور و امیدند و ای کاش به یاد ماندنی باشی! مانند شعر مشتاق دیدار که هنوز هم درسرم تکرار می‌شود. #گیلاس_نوشت🍒
  5. Zahra jafarian

...زندگی امروزی به تو نمی‌آید بهار ای کاش قدیم‌تر ها بودیم! جایی در دور دست در دل طبیعت قدم می‌زدیم در باغ‌ها دریاچه هم داشتیم یک خانه نقلی دور بودی از جهان ناسالم تو می‌گویی فلان چیز ناسالم است و... در حالی که خودت غرقش شده‌ای دستت را به من بده بهار! بلند شو تو مال این زندگی نیستی! #گیلاس_نوشت🍒
  6. Zahra jafarian

بهار راستش را بگویم، دنیا نیامدم که غم و زخم بخورم دنیا آمدم پیدایت کنم دوستت داشته باشم و زنده باشم زندگی کنم پس بیخیال غم‌ها من نمی‌توانم هم غصه بخورم هم با نوشیدنت سرمست شوم من تو را انتخاب می‌کنم! #گیلاس_نوشت🍒
  7. Zahra jafarian

بهار هیچ‌وقت تو را فراموش نمی‌کنم حتی اگر روزی یک لحظه هم وقت نداشته باشم در بین همین کارها و مشغله‌ها هر لحظه دوستت خواهم داشت و به یادت خواهم بود! #گیلاس_نوشت🍒
  8. Zahra jafarian

من یه پیانوئم! بنواز من رو... برقص روی من ازم صدا بساز حواست باشه اهنگ غمگین نزنی... من یه پیانوئم؛ ولی نحوه ی نواختنم... توی دستای توئه... #گیلاس_نوشت🍒
  9. Zahra jafarian

...برایم راحت بود در شب‌های افسردگی و تنهایی دل بدهم به آهنگ! دیگه دنیا واسه من تاریکه... زندگی کوره رهی باریکه یا توی یک دیوار سنگی دوتا پنجره اسیرن... ولی می گفتم نه! بس است این ناامیدی‌ها! چقدر ادبیات شده غم و ناراحتی انگار شعرها توی غم گیر کرده‌اند من می‌خواستم از امید بگویم از رهایی...
  10. Zahra jafarian

خدا تو را از یک خاک دیگری آفریده خاصی، دلنشینی، خنده‌هایت بارانند! باران‌هایی پر برکت، درخت می‌آفرینند و گل تو هرگز سیل نمی‌‌آوری تو خاص‌ترین چیزی هستی که خدا آفریده است. #گیلاس_نوشت🍒
بالا