Usage for hash tag: گیلاس_نوشت🍒

ساعت تک رمان

1. Zahra jafarian

کامل شده همیشه بهار | zahra jafarian کاربر انجمن تک رمان

...همسر بودن به معنی خانواده بودن است چند بار دلمان خواسته درحالی‌که مخالف نظر والدین کاری می‌کنیم هنوز حمایتمان کنند؟ این هم همین است. ما خانواده هم دیگر می‌شویم. اگر یک روز باهم قهر باشیم بازهم خانواده‌ایم هر چقدر دور شویم، خانواده‌ایم بهار، ما تا ابد به‌هم وصلیم؛ حتی اگر جدا شویم! #گیلاس_نوشت🍒
  2. Zahra jafarian

...خدا با خود واقعی‌شان روبرو می شوند و این برایشان ترسناک است بهار، هر کس موهایت را لمس کند از تو هدیه‌ای دریافت می‌کند که به واسطه‌ی دریافت آن وجودش شکوفا خواهد شد هر کسی طاقت شکوفا شدن ندارد باور کن! من هم از لمس موهای تو می‌ترسم و اضطراب دارم؛ ولی لمس می‌کنم؛ یک روز لمس‌شان می‌کنم. #گیلاس_نوشت🍒
  3. Zahra jafarian

...طرز صحبتت، همه‌چیزت، همه‌چیزت تو را برای من یک استاد به تمام معنا کرده. بهار تا آخرین لحظات زندگیم عاشقت خواهم بود برای موهایت شعر خواهم‌ گفت، حتی اگر هیچ‌وقت بر شانه‌هایم رهایشان نکنی و با تو هر روز در شعرهایم می‌رقصم! حتی اگر در این دنیای‌ فانی هیچ‌وقت دست‌هایت را در دست من نگذاری! #گیلاس_نوشت🍒
  4. Zahra jafarian

...رشد میکنه روزی که بهار ظهور کنه... اون روز مردم از شدت نداشتن درک وجود بهار به زانو درمیان اونو توی قالب یه جسم میبینن، یه انسان عادی چون نمیتونن درکش کنن... بهار‌ من عادی نیست، هیچ وقتم نبوده... به قول حضرت حافظ: تو را چونان که تویی هر نظر کجا بیند؟ به قدر دانش خود هر کسی کند ادراک...
  5. Zahra jafarian

...من به تو بیشتر از این حرفاست تو واقعا خود قلب منی! فرزند یک تکه از قلب آدم است، همسر نهایتا نیمی از قلب آدم است تو کاملا در قلب من حضور داری و قلب من کاملا از تو تشکیل شده پلک مرواریدی من... تو خود خود منی🌱 #بهار🌱 #گیلاس_نوشت🍒 🌐سایت فروش شعر و ترانه taranehbazar.ir ✅کانال ت*ل*گرام @zahrajafarian_t
  6. Zahra jafarian

...بدهد بهارکمان را دوست خواهم داشت آن زندگی چهارنفره را... یک روز با تو و بچه ها بر سر یک سفره خواهم نشست آن روز شاید من پیانو بزنم، شاید هم بهارک، خدا را چه دیدی... شاید هم آن روز تو خواننده شده باشی، تو بخوانی و ما بنوازیم... آن روز را دوست دارم، و آن روز خواهد آمد آن روز خواهد آمد #گیلاس_نوشت🍒
  7. Zahra jafarian

...بزند، چیزی نگویم و هنوز دوستش داشته باشم بهار من را بزرگ کرد، عاقل کرد بهار من را به چیزهایی رساند که اصلا فکرش را هم نمیکردم من فکر میکنم معشوقه هر کسی در نهایت استاد او خواهد شد راه عاشق دراز است و پر از پیچ و خم یاد میگیری‌‌‌... یاد میگیری چطور باید عاشق بود، چطور باید عاشق ماند..‌...
  8. Zahra jafarian

...و در نهایت خودش تصمیم بگیرد فکر میکنم او هم یادمان خواهد داد چطور بی قید و شرط عشق بورزیم، بچه ها حتی وقتی قهر میکنند هم باز والدینشان را دوست دارند او باعث خواهد شد تو را زیباتر و عاقل تر ببینم بهار دیدنت وقتی که مادری... فکر میکنم فوق العاده ترین اتفاقی است که میتواند برایم بیفتد♡ #گیلاس_نوشت🍒
  9. Zahra jafarian

...و آن وقت آن دیدار، بهترین دیدارِ ما خواهد شد به تو خواهم گفت بهاری من هی فکر می‌کنم وقت هست، زیاد هست تو هم که شیرین زبانی و با حرف‌هایت دل می‌بری از من و وقت می‌گذرد. چشم برهم بزنیم دوباره خرداد می‌شود و تمام می‌شود فرصت این دیدارها... فرصت کم است بهار! باید زودتر به تو بگویم بهاری. #گیلاس_نوشت🍒
  10. Zahra jafarian

...خدا به تو اختیار داده انتخاب کنی؛ پیشرفت یا پسرفت کنی و راستش را بخواهی تا ابد همیشه زیبایی چون همیشه یک بخشی از خدا در تو خواهد بود تو زمانی که خودت را ارتقا بدهی جهان از درکت عاجز خواهد شد آن روز فراموشم نکنی ها صدایت تمام روزهای روشن و شب های تار، رفیق قلب من بوده و هست بهار جانم! #گیلاس_نوشت🍒
بالا