• خرید مجموعه دلنوشته دلدار فاطمه یادگاری کلیک کنید
  • مصاحبه صوتی رمان ققنوس آتش اثر مونا سپاهی کلیک کنید

Usage for hash tag: موقعیت_صفر

ساعت تک رمان

1. .zeynab.

کامل شده رمان موقعیت صفر | زینب گرگین کاربر انجمن تک رمان

...من هنوز مَست عطر اویم و او می رود... حرفش را تجزیه می‌کنم... کلمه کلمه هجایش می کنم اما هیچ کدام از ضمیر های مبهمش برایم معلوم نمی شود. ان مردک که بود؟ از کدام فکر سخن می گفت؟ باز هم قاطی کرده است! خدا اخر و عاقبت من را با این دیوانه معلوم الحال بخیر کند. #موقعیت_صفر #زینب_گرگین #انجمن_تک_رمان
  2. .zeynab.

...را به دَر می دهم و فقط صدای پر از خشمش رو می شنوم : - چون من هنوز دستور مرگت رو ندادم! تلخ و بی جان لبخند می زنم. او دستور مرگم را نداده! عجب! دستور نداده و به مقدس ترین دارایی هایی من تعرض کرده بود؟ مرگ را چگونه معنی می کند؟ نفس کشیدن برای زنده بودن کافیست؟ #موقعیت_صفر #زینب_گرگین...
  3. .zeynab.

...نفر زنده ی دیگر هم که از ان ماموریت پیدا شود، یک نفر است! اما درد انجاست که سرهنگ می گوید حمایتی برای یافتن یاس نمی تواند بکند! زیرا او معتقد است که حتما تا به حال لو رفته و او را کشته اند... برایش مراسم ختم گرفته اند و سنگ قبر نمادین گذاشته اند. مسخره است! #موقعیت_صفر #زینب_گرگین #انجمن_تک_رمان
  4. .zeynab.

...پخت و تعریف می کرد... از همه چیز... از شیطنت بچه ها در مسجد تا هنگامی که کوچک ترین عضو محله در قابلمه خالی نذری رفته و ان را شسته است. لبخند محوی می زنم و به سیاهی اجازه می دهم بر بدنم غلبه کند. #موقعیت_صفر #زینب_گرگین #انجمن_تک_رمان و تو چه میدانی درد چیست :) بمیرم برا بچه ام، خدا لعنتت...
  5. .zeynab.

...همان که گفته اند... یک وطن فروش خائن. اما قرار نبود حامی درونم را سَر ببرم... قرار نبود او را قربانی هوسی کنم که از پَس زده شدن دختری نشئت گرفته... حالا چگونه می توانم این اسیب بزرگی که به یاس زده ام را جبران کنم؟ کلافه به موهایم چنگ می اندازم و چشم می بندم. #موقعیت_صفر #زینب_گرگین...
  6. .zeynab.

...و امدی در این اتاق اتفاق نیوفته) جوان که سرش رو به نشونه ی تایید تکون میده، دستام کلافه توی موهام میره. حس عجیبی تَحریکم می کرد به اتاق برگردم و مطمعن بشم که بهوش میاد اما عقلم شدیدا نقض می کرد! اب دَهانم رو فرو میدم و از دَر اون انباری کذایی فاصله می گیرم. #موقعیت_صفر #زینب_گرگین #انجمن_تک_رمان
  7. .zeynab.

...می کنم. سراغ پاهایش می روم و اهسته زیر لَب زمزمه می کنم : - تو راست میگی، من بی شرفم! #ادامه_دارد پی نوشت: دیگه کاری از دست من و مهراد براش بر نمیاد :) حامی می خواد انتقام نامردی که در حقش شده رو از یکی دیگه بگیره! فقط باید دید یاس خودش چند مرده حریفه :( #موقعیت_صفر #زینب_گرگین #انجمن_تک_رمان
  8. .zeynab.

...را در اغوش می کشم و بر مو های کم پشت سفیدش ب*و*سِه ای عمیق می نشانم : - کافیه قربونت برم! من اینجام... پی نوشت :بَله، سروان اینجاست 😎تازه بازی شروع شده... سروان تشدید قبا کرده اماده است همه جانبه جز و ولز اون بیشعور رو در بیاره 😂💔اخ که چقد حال اومدم #موقعیت_صفر #زینب_گرگین...
  9. .zeynab.

...می گذارم و به طرفش خم می شوم : - چی میگی عمو؟ نمی فهمم عمویی؟ دستش را به دیوار می گیرد و بی جان تکیه اش را به دیوار می دهد و سر می خورد. به زور نفس نفس می زند تا زمزمه کند: - می کشمت! می خندم و با لَب گزیدنی اتاق را ترک می کنم. بله، به من میگن یاس بختیاری! #موقعیت_صفر #زینب_گرگین #انجمن_تک_رمان
  10. .zeynab.

...خواهد از پا درم بیاورد و ورزش کردنم با خوردنم یکسان نمی شود. نگاه زیر زیرکی ام به ناحیه ای که شکم ان الف بچه قرار گرفته می چرخد. سیکس پک لعنتی اش بار دیگر مقابلم زنده می شود. چطوری انقدر زیبا ماهیچه های پو*ستِ سفیدش روی یکدیگر قرار گرفته بودند؟ #ادامه_دارد #موقعیت_صفر #زینب_گرگین #انجمن_تک_رمان
بالا