بهترین بوی دنیا بوی بچه اسفکر کنم همیشه
بهترین بوی دنیا بوی چیه
کی خیلی احساس ترس کردی؟
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!بهترین بوی دنیا بوی بچه اسفکر کنم همیشه
بهترین بوی دنیا بوی چیه
امممم این مدلی چت کردنا عسیسم عجیجم و اینا اه خیلی ضایه اس آها راستی موی سیخ سیخی دهه ۸۰بوی دختری که تازه از حموم اومده و بوی نوزاد
از اینکه چه چیزی خز شده خوشحالی؟
بین این دوتا گاهی اوقات یهویی احساس غم میکنم گاهی هم الکی سرخوشمخیلی به این چیزا توجهی ندارم
بیشتر غمگینی یا شاد؟
تو کنسرت محسن یگانهامممم این مدلی چت کردنا عسیسم عجیجم و اینا اه خیلی ضایه اس آها راستی موی سیخ سیخی دهه ۸۰
چه زمانی احساس کردی خیلی خوشبختی؟
خخخخخخ نمیدونم حقیقتش وقت نمیکنم الان سخت مشغول مطالعه ام تا حسابی پر قدرت بیام برا نوشتن رمانمتو کنسرت محسن یگانه
چرا رمانای انجمنو نمیخونی
شخصیت مجزا رو بیشتر دوس دارم.اگه قرار بود توی دنیای هری پاتر بودی دوست داشتی جای یکی از شخصیت های اصلی باشی؟ یا خودت شخصیت جداگانه داشته باشی؟
منکه خودم دوس داشتم واسه خودم تو دنیای هری پاتر یه شخصیت مجزا داشته باشم تا اینکه جای هرمیون یا هری و... باشم اگرم نمیشد یه شخصیت مجزا داشته باشم حتما پروفسور اسنیپ انتخابم بود
گذشته رو یبار تجربه کردم و اینده رو نمیدونم چی پیش میاد پس حال؛ ولی اگه بتونم داخل گذشته بعضی چیزا رو درست کنم خوب میشهشخصیت مجزا رو بیشتر دوس دارم.
گذشته رو بیشتر دوس داری یا اینده ویا زمان حال؟
اولین ها تو خاطر میمونن ولی اگر عالی هم باشن ستاره میشن تو زندگیت.. صبا نصیری و زینب گرگین عزیزگذشته رو یبار تجربه کردم و اینده رو نمیدونم چی پیش میاد پس حال؛ ولی اگه بتونم داخل گذشته بعضی چیزا رو درست کنم خوب میشه
نویسنده مورد علاقت توی انجمن؟
وقتی به بدترین وشدیدترین حد قضاوتم کردن.اولین ها تو خاطر میمونن ولی اگر عالی هم باشن ستاره میشن تو زندگیت.. صبا نصیری و زینب گرگین عزیز
چه زمانی قلبت به معنای واقعی شکست؟