با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
انجمن بدون تغییر موضوع و محتوا به فروش می رسد (بعد از خرید باید همین روال رو ادامه بدید) در صورت توافق انتشارات نیز واگذار می شود. برای خرید به آیدی @zahra_jim80 در تلگرام و ایتا پیام بدید
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
به نام خدا نام مجموعه شعر: مالَگَم ژانر: عاشقانه، تراژدی به قلم: هورزاد اسکندری مقدمه: گفتی که عشق در نسل ما، حرف و زبان است بی عمل مستر وینت میشوم، تا با عمل ثابت کنم! پ.ن: مالگم ،کلمهای با ریشهی کوردی؛ به معنای تمام دارایی من
برای یه دوست گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک نام اثر: ما گناهکار نیستیم نویسنده: paryzad ویراستار: Pegah.a ژانر: تراژدی، درام مقدمه: جلوی آینه میایستم... انگشت سر شده و سردم بر تن شیشهای و یخ زدهاش میلغزد. ديدگان بیرنگ و احساسم، تنم را در حبس تن او وجب میکند. به ناگه چیزی در گوشم نعره...
برای یه دوست گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک نام اثر: ما گناهکار نیستیم نویسنده: paryzad ویراستار: Pegah.a ژانر: تراژدی، درام مقدمه: جلوی آینه میایستم... انگشت سر شده و سردم بر تن شیشهای و یخ زدهاش میلغزد. ديدگان بیرنگ و احساسم، تنم را در حبس تن او وجب میکند. به ناگه چیزی در گوشم نعره...
~به نام خالق قلم~ دلنوشته: لیلی به من بگو آسمان نویسنده: محمد یاسین نصرتی(شاهیاس) ژانر: عاشقانه مقدمه: به آسمان که خیره میشوم، غم میبینم، درد میبینم. تاریکی همه جا را فرا گرفته؛ امید مانند جانی بیجان دلسوخته؛ اما قلب من هنوز عاشق تو است. عاشق لبخند تو، عاشق چَشمان تو لیلی آسمانم...
نام اشعار: معرا. شاعر: محدثه رستگار. قالب اشعار: تک بیتی. مقدمه؛ دچار بهشت چشمان توام ولی از آن محرومم با گناه عاشقی، به جهنم نبودنت تا ابد محکومم *معرا به معنیهای مختلفی اشاره دارد اما در این مجموعه شعر، معنی محروم مانده از یک شخص را در خود گنجانده است.* #مجموعه_اشعار_معرا...