یا هیچ کدوم
یا پدرم
قضاوتم نکنین لطفا، خبر ندارین از زندگی من
یا پدرم
قضاوتم نکنین لطفا، خبر ندارین از زندگی من
با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترینها را تجربه کنید.☆
همین حالا عضویتت رو قطعی کن!اونی که به من اسلحه دادهانجمن رمان نویسی | تک رمان
انجمن تک رمان...انجمن رمان نویسی تک رمان با ارائه محیطی امن و صمیمی فعالیت خود را در راستای ترویج کتابخوانی آغاز کرده است.forum.taakroman.ir
*اسپم ندهید*
اگر یه اسلحه بهت ب*دن که یه تیر توش باشه و بهت بگن یه نفر از 4نفری که جلوت هستن رو بکش کدوم رو انتخاب میکنی؟علتش
1)مادر
2)پدر
3)خواهر یا برادر
4)عشق زندگیت
اگه الان ب*دن عشق زندگیم. چون ندارم حالا هر بنده خدایی باشه میزنمانجمن رمان نویسی | تک رمان
انجمن تک رمان...انجمن رمان نویسی تک رمان با ارائه محیطی امن و صمیمی فعالیت خود را در راستای ترویج کتابخوانی آغاز کرده است.forum.taakroman.ir
*اسپم ندهید*
اگر یه اسلحه بهت ب*دن که یه تیر توش باشه و بهت بگن یه نفر از 4نفری که جلوت هستن رو بکش کدوم رو انتخاب میکنی؟علتش
1)مادر
2)پدر
3)خواهر یا برادر
4)عشق زندگیت
همشون برام مهمنانجمن رمان نویسی | تک رمان
*اسپم ندهید*
1)مادر
2)پدر
3)خواهر یا برادر
4)عشق زندگیت
انجمن رمان نویسی | تک رمان
*اسپم ندهید*
1)مادر
2)پدر
3)خواهر یا برادر
4)عشق زندگیت