خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

متفرقه نویسنده ها دروغ گو هستند.!

ساعت تک رمان

علی خسروشاهی

مدرس زبان انگلیسی + مدیر بازنشسته ادبیات
نویسنده انجمن
دلنویس انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2022-09-07
کیف پول من
82,484
سلام خسته نباشید رفقا
اممم من معذرت میخوام نمیدونم اینجا جای درستی برای این تاپیکه یا نه لطفا اگر جای دیگری هست منتقل کنید
نیل گیمن که من از طریق یکی از رفقام باهاش ارتباط دارم در کتاب و مقالات و همچنین به ما که باهاش در ارتباطیم یه چیز میگه و جملشم معروفه .
Writers are liars
نویسنده ها دروغگو هستند.
نظرتون راجب این جمله را بنویسید
مرسی

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

.Anastasia.

مدیریت تالار ادبیات+ علم و دانش + مشاور تحصیلی
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
ناظر تایید
مشاور انجمن
نقاش انجمن
دلنویس انجمن
روزنامه‌نگار انجمن
خبرنگار انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-01-23
کیف پول من
253,788
نویسنده‌ها به طور طبیعی از تخیل خودشون استفاده می‌کنن تا داستان‌ها و شخصیت‌هایی را خلق کنن که ممکنه هیچ‌وقت توی واقعیت وجود نداشته باشن. این به معنای دروغ گفتن نیست، بلکه به معنای خلق دنیایی جدید و متفاوته که می‌تونه به خواننده احساسات و تجربیات جدیدی منتقل کنه. نویسنده‌ها دروغگو نیستن، بلکه هنرمندایی هستن که از تخیل و خلاقیتشون برای خلق دنیای جدید و انتقال احساسات و تجربیات انسانی استفاده می‌کنن. دروغ در این زمینه به معنای فریب نیست، بلکه به معنای خلق واقعیت‌های جدید و متفاوته که می‌تونه به ما کمک کنه تا دنیای خودمون رو بهتر کنیم. در نتیجه، نویسنده‌ها، دروغ نمیگن. اون‌ها رویاهاشون رو می‌نویسن. اگر این دروغه پس رویاپردازی هم به نوعی دروغ گفتن به خودمون محسوب میشه

.zeynab.

مدیر تالار تاریخ ایران و جهان+مشاور نویسندگی
پرسنل مدیریت
مدیریت تالار
نویسنده فعال
نویسنده انجمن
مشاور انجمن
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2021-03-16
کیف پول من
140,656
من اینو توی یه سریال آمریکایی هم شنیدم.
مرد شنی بود فکر کنم.
شاید واقعاً یه وقتایی مرز خیال و واقعیت برامون فرو بریزه!

علی خسروشاهی

نویسنده انجمن
دلنویس انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2022-09-07
کیف پول من
82,484

.Melina.

مدرس ادبیات
مدرس انجمن
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-03
کیف پول من
276,767
جدا فقط چون نویسنده از تخیلش استفاده میکنه دروغگو نیست اصلا نمیشه اسمش رو گذاشت دروغ شاید بعضی‌ قسمت‌ها واقعا مرز بین واقعیت و تخیل خیلی کم میشه اما به نظرم هرچیزی که نوشته میشه حتما واقعیت داره

.ARNICA.

ادیتور انجمن
ادیتور انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-04-10
کیف پول من
40,510
.Belinay.
halcyon
با نظراتون موافقم ولی
خوب وقتی داریم یه داستانی رو مینویسیم سعی میکنیم تاحدودی هم که شده قابل باور باشه دیگه؟
وقتی دروغ میگیمم دروغی میگیم که قابل باور باشه!
درسته از تخیلاتمون استفاده میکنیم و این اسمش دروغگویی نیست
ولی من کلا توی زندگی تخیل رو برای خودم به دروغ معنا میکنم!
چون کلا یه دروغه دیگه! هر کاری بکنیم وقتی مثلا من دارم توی داستانم درباره قتل یه خانواده توضیح میدم اونم به بدترین شکل
دارم هم از تخیلم استفاده میکنم هم دروغ مینویسم که قابل باور باشه!

.Melina.

مدرس ادبیات
مدرس انجمن
داستان‌نویس
دلنویس انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-03
کیف پول من
276,767
.Belinay.
halcyon
با نظراتون موافقم ولی
خوب وقتی داریم یه داستانی رو مینویسیم سعی میکنیم تاحدودی هم که شده قابل باور باشه دیگه؟
وقتی دروغ میگیمم دروغی میگیم که قابل باور باشه!
درسته از تخیلاتمون استفاده میکنیم و این اسمش دروغگویی نیست
ولی من کلا توی زندگی تخیل رو برای خودم به دروغ معنا میکنم!
چون کلا یه دروغه دیگه! هر کاری بکنیم وقتی مثلا من دارم توی داستانم درباره قتل یه خانواده توضیح میدم اونم به بدترین شکل
دارم هم از تخیلم استفاده میکنم هم دروغ مینویسم که قابل باور باشه!
خب راستش من موافق نیستم. همیشه همه چیز قابل باور نیست اما بر این معنا هم نیست دروغه مثلا ما الان یه رمان فانتزی داریم درباره پری‌های دریایی خب معمولا افراد این موضوع رو در دسته‌ی افسانه میزارن؛ اما از نظر علمی هنوز ثابت نشده همچین چیز‌های وجود دارن یا نه پس جدا نمیشه گفت داریم دروغ میگیم حالا این مسئله که میتونه توی رمان از مسائل موجودات دریایی و عوامل.‌‌‌.. نوشته بشه در نظر نمیگیرم

Senape

ویراستار انجمن
ویراستار انجمن
تیزریست انجمن
ادیتور انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2024-03-12
کیف پول من
78,646
اگر قرار بر دروغ گفتن باشه، پس خود نیل گیمن هم یک دروغ‌گو حساب میشه دیگه🙂 چون در واقعیت چیزی به اسم مرد شنی یا کورالین یا خدایان آمریکایی نداریم!

به نظر من هیچ‌وقت نمیشه اسم تخیل رو دروغ گذاشت
ما فقط میایم یه چیزایی رو تصور می‌کنیم که برای ساعت‌ها و روز‌ها بتونیم از هر مشکلی چه بزرگ چه کوچیک فرار کنیم یا بخوایم بهش شاخ و برگ بدیم

.Delaram.

کاربر اخراجی
کاربر اخراجی
تاریخ ثبت‌نام
2024-11-12
کیف پول من
82,739
سلام خسته نباشید رفقا
اممم من معذرت میخوام نمیدونم اینجا جای درستی برای این تاپیکه یا نه لطفا اگر جای دیگری هست منتقل کنید
نیل گیمن که من از طریق یکی از رفقام باهاش ارتباط دارم در کتاب و مقالات و همچنین به ما که باهاش در ارتباطیم یه چیز میگه و جملشم معروفه .
Writers are liars
نویسنده ها دروغگو هستند.
نظرتون راجب این جمله را بنویسید
مرسی
خب
به نظرم این از مهارت فن نویسندگی نیل گیمن بوده که این جمله رو نوشته:
( نویسنده ها دروغگو هستند)
هدف چالش کشیدن ذهن و درک منظور اصلی نویسنده درهمین جمله هست.
ذهن وفکر فعال و کنجکاو برای کشف یک حقیقت حتی با خیال و رویا هم دروغ به حساب نمیاد. مگر غیر ازاینه که هر اکتشافی درهر علمی وهنری یک اولین بار داشته وقبلش یا تصور بوده یا رویا و یا آرزو. مکرر داستانسرایی کرده نوشته و شاخ وبرگ داده وسالیان بعد واقعا به حقیقت تبدیل شده.
به عنوان مثال همگی تجربه داریم یا شنیدیم از بزرگترا که میگقتن: کاش میشد ازپشت تلفن دخترمو ببینم از اونور دنیا وحالا بایه دگمه وتمام.
بیشتر نویسندگان، فیلم سازان به خصوص هالیوودی از قوه ی تخیل استفاده کردن فیلمهایی ساختن در سالهای قبل که الان بعضی ژانرها وسبک ها واقعیت پیدا کرده.
ربات های جایگزین انسان بهترین نمونس ودرحال پیشرفت.
شاید روزی برسه که هرکدام ازماباید یک ربات رفیق وهمراه کنارخود داشته باشیم
ویک وسیله ی واجب مثله تلفن گوشی لپتاپ یا تپلت به حساب میاد.
اونقدر عادی میشه که جای تعجبی باقی نمیمونه. مثله خیلی ازموارد قدیمی که روزی رویا بود.

علی خسروشاهی

نویسنده انجمن
دلنویس انجمن
مقام‌دار بازنشسته
تاریخ ثبت‌نام
2022-09-07
کیف پول من
82,484
خب
به نظرم این از مهارت فن نویسندگی نیل گیمن بوده که این جمله رو نوشته:
( نویسنده ها دروغگو هستند)
هدف چالش کشیدن ذهن و درک منظور اصلی نویسنده درهمین جمله هست.
ذهن وفکر فعال و کنجکاو برای کشف یک حقیقت حتی با خیال و رویا هم دروغ به حساب نمیاد. مگر غیر ازاینه که هر اکتشافی درهر علمی وهنری یک اولین بار داشته وقبلش یا تصور بوده یا رویا و یا آرزو. مکرر داستانسرایی کرده نوشته و شاخ وبرگ داده وسالیان بعد واقعا به حقیقت تبدیل شده.
به عنوان مثال همگی تجربه داریم یا شنیدیم از بزرگترا که میگقتن: کاش میشد ازپشت تلفن دخترمو ببینم از اونور دنیا وحالا بایه دگمه وتمام.
بیشتر نویسندگان، فیلم سازان به خصوص هالیوودی از قوه ی تخیل استفاده کردن فیلمهایی ساختن در سالهای قبل که الان بعضی ژانرها وسبک ها واقعیت پیدا کرده.
ربات های جایگزین انسان بهترین نمونس ودرحال پیشرفت.
شاید روزی برسه که هرکدام ازماباید یک ربات رفیق وهمراه کنارخود داشته باشیم
ویک وسیله ی واجب مثله تلفن گوشی لپتاپ یا تپلت به حساب میاد.
اونقدر عادی میشه که جای تعجبی باقی نمیمونه. مثله خیلی ازموارد قدیمی که روزی رویا بود.
قبول دارم

بالا