درحال ویراستاری کتاب اثر مرکب| دارن هاردی

• نویسنده موضوع Lunika✧
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 89
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

Lunika✧

مدیریت کل سایت
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
لایک‌ها
11,690
امتیازها
113
کیف پول من
305,060
سطح
  1. حرفه‌ای
قدم دوم: ثبت نام در دانشگاهِ زمان رانندگی
حذف ورودی‌های منفی و به تنهایی، کافی نیست. برای حرکت در مسیر مثبت و سازنده، باید چیزهای بد را خارج کنید و آن را با چیزهای خوب پُر کنید. ماشین من بدون دو چیز حرکت نمی‌کند: بنزین و مجموعه‌ی همیشه آماده‌ی سیدی‌های آموزشی که حین رانندگی به آن‌ها گوش می‌دهم. طبقه‌ی متوسط آمریکا،
سالانه در حدود 12 هزار مایل رانندگی می‌کنند؛ یعنی به اندازه‌ی 300 ساعت، پتانسیل پاکسازی وجود دارد. برایان تریسی به من یاد داد که ماشین‌هام را تبدیل کنم به یک کلاس درس متحرک. به من توضیح داد که با گوش دادن به سیدی‌های آموزشی در حین رانندگی، هر سال به دانشی برابر با دو ترم تحصیلی دانشگاه دست پیدا می‌کنم. درباره‌ی آن فکر کنید؛ در حین رانندگی، با استفاده از زمانی‌ که در حال حاضر با گوش دادن به رادیو هدر می‌دهید، می‌توانید در مدیریت، موفقیت در فروش، ایجاد ثروت، روابط عالی یا هر رشته‌ای که دوست دارید، مدرکی معادل دکترا بگیرید. این تعهد در ترکیب با رویه‌ی مطالعه‌تان، شما را از طبقه‌ی متوسط جامعه جدا می‌کند؛ یک سی‌دی، دی‌وی‌دی یا کتاب در هر زمان.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
آخرین ویرایش توسط مدیر:
امضا : Lunika✧

Lunika✧

مدیریت کل سایت
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
لایک‌ها
11,690
امتیازها
113
کیف پول من
305,060
سطح
  1. حرفه‌ای
2). ارتباط‌ها: چه کسانی روی شما اثر می‌گذارند؟
پرندگان هم‌نوع با هم پرواز می‌کنند؛ همان ضرب‌المثل معروف کبوتر با کبوتر، باز با باز. آدم‌هایی که از روی عادت با آن‌ها در ارتباط هستید، «گروه مرجع» شما نامیده می‌شوند. طبق پژوهشی که روان‌شناس اجتماعی هاروارد، دکتر دیوید مککلند انجام داد، «گروه مرجع» شما در حدود 95 درصد از موفقیت یا بیشتر وقت‌تان را با چه کسانی می‌گذرانید؟ چه آدم‌هایی را بیشتر تحسین می‌کنید؟ آیا این دو گروه تقریباً شکست‌تان را در زندگی تعیین می‌کند.
یکسان هستند؟ اگر نه، چرا؟ جیم ران به من یاد داد که ما به میانگین پنج آدمی تبدیل می‌شویم که بیشتر وقت‌مان را با آن‌ها می‌گذرانیم، تعیین می‌کنند که گفتوگوها توجه‌مان را جلب کنند و مرتب در معرض کدام نگرش‌ها و عقیده‌ها باشیم. در نهایت، شروع می‌کنیم به خوردن چیزی که آن‌ها می‌خورند، مثل آن‌ها صحبت می‌کنیم، چیزی را مطالعه می‌کنیم که آن‌ها مطالعه می‌کنند، مثل آن‌ها فکر می‌کنیم، چیزی را تماشا می‌کنیم که آن‌ها می‌بینند، مثل آن‌ها با مردم رفتار می‌کنیم و حتی مثل آن‌ها لباس می‌پوشیم. جالب این‌جا است که در اغلب موارد، کاملاً از شباهت‌های بین خودمان و آن پنج نفر اطراف‌مان آگاه نیستیم.
چرا آگاه نیستیم؟ چون ارتباط‌هایتان شما را به زور در مسیری هل نمی‌دهند؛ آن‌ها شما را به تدریج و آهسته، در طول زمان عوض می‌کنند. اثر آن‌ها خیلی جزئی و ظریف است، درست مثل وقتی که سوار بر یک تیوب روی آب دریا شناور هستید و احساس می‌کنید در جای ثابتی شناورید تا وقتی به خودتان می‌آیید و می‌فهمید که جریان آب شما را نیم مایل از ساحل دور کرده است.
به آن دوستان‌تان فکر کنید که قبل از شام، پیش‌غذاهای چرب و نوشابه سفارش می‌دهند و این کار، رویه‌ی همیشگی‌شان است. به اندازه‌ی کافی، وقت‌تان را با آن‌ها بگذرانید و خودتان را در حالی ببینید که شما هم چیپس پنیری و سیب زمینی سرخ کرده می‌خورید و برای آبجوهای اضافی یا یک لیوان م*ش*رو*ب به آن‌ها ملحق می‌شوید، تا خودتان را با آن‌ها هماهنگ می‌کنید. در این اثنا، بقیه‌ی دوستان‌تان غذای سالم سفارش می‌دهند و در مورد کتاب‌های الهام‌بخشی که مطالعه می‌کنند و بلندپروازی‌هایشان در کسب و کارهایشان صحبت می‌کنند و شما شروع به وفق دادن خودتان با رفتارها و عادت‌های آن‌ها می‌کنید. شما درباره‌ی چیزهایی مطالعه و صحبت می‌کنید که آن‌ها درباره‌اش صحبت می‌کنند؛ فیلم‌هایی را می‌بینید که آن‌ها از دیدنش هیجان‌زده شده بودند و جاهایی می‌روید که آن‌ها به شما توصیه کرده‌اند. نفوذ و اثری که دوستان‌تان روی شما دارند، جزئی و ظریف است و می‌تواند مثبت یا منفی باشد؛ ولی در هر صورت، تأثیر آن فوق‌العاده قوی است. مراقب باشید! شما نمی‌توانید وقت‌تان را با آدم‌های منفی بگذرانید و انتظار داشته باشید که زندگی مثبتی داشته باشید.
بنابراین، میانگین درآمد، سلامتی یا نگرش‌های پنج نفری که بیشتر وقت‌تان را با آن‌ها سپری می‌کنید، چیست؟ آیا جواب این سؤال، شما را می‌ترساند؟ اگر این طور است، بهترین راه برای افزایش پتانسیل‌تان در هر ویژگی مورد نظرتان، سپری کردن بیشتر وقت‌تان با آدم‌هایی است که همین حالا آن ویژگی‌ها و صفات را دارند. آن موقع است که می‌بینید قدرت تأثیرات، جای این که علیه‌تان عمل کند، در خدمت‌تان عمل می‌کند. رفتارها و نگرش‌هایی که به آن‌ها کمک کرده است تا به موفقیت تحسین‌برانگیز از نظر شما دست یابند، به بخشی از رویه‌ی روزمره‌تان، تبدیل می‌شود. وقت کافی با آن‌ها بگذرانید تا به احتمال زیاد پیامدهای موفقیت‌آمیز مشابهی را در زندگی‌تان تجربه کنید.
نام پنج نفری را که بیشتر وقت‌تان را با آن‌ها هستید، یادداشت کنید؛ البته اگر قبلاً این کار را انجام نداده‌اید.
ویژگی‌های اصلی مثبت و منفی آن‌ها را هم یادداشت کنید. مهم نیست چه کسانی هستند. می‌تواند همسر، برادر، همسایه یا دستیارتان باشد. حالا از آن‌ها میانگین بگیرید. میانگین سلامتی و وضعیت مالی‌شان چگونه است؟ میانگین کیفیت روابط‌شان چطور به نظر می‌رسد؟ همان‌طور که نتایج‌تان را بررسی می‌کنید، از خودتان بپرسید: «آیا این فهرست برای من خوب است؟ آیا این همان جایی است که می‌خواهم به آن برسم؟»
حالا وقت ارزیابی و اولویت‌بندی دوباره‌ی آدم‌هایی است که وقت‌تان را با آن‌ها سپری می‌کنید. این روابط می‌توانند پرورش‌تان دهند، مشتاق چیزی کنند یا به دردسر بیندازندتان. حالا که با دقت، بررسی اشخاصی را شروع کرده‌اید که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، بیایید کمی عمیق‌تر به موضوع نگاه کنیم. همان‌طور که جیم ران به من یاد داد، ارزیابی و طبقه‌بندی ارتباط‌هایتان به سه دسته، بسیار قدرتمند خواهد بود: قطع کردن روابط، محدود کردن روابط و توسعه‌ی روابط.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Lunika✧

مدیریت کل سایت
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
لایک‌ها
11,690
امتیازها
113
کیف پول من
305,060
سطح
  1. حرفه‌ای
قطع کردن روابط

شما مقابل اثراتی که فرزندان‌تان در معرض‌شان هستند و آدم‌هایی که وقت‌شان را با آن‌ها سپری می‌کنند، مراقب هستید. شما از اثراتی که این آدم‌ها می‌توانند روی فرزندتان و در نتیجه انتخاب‌هایشان داشته باشند، خبر دارید. من معتقدم همین اصل باید به طرز مشابهی روی خودتان هم اعمال شود! شاید می‌دانید در زندگی‌تان آدم‌هایی هستند که باید روابط‌تان را با آن‌ها کامل قطع کنید. این کار شاید آسان نباشد؛ ولی ضروری است. شما باید این تصمیم سخت را بگیرید و دیگر اجازه ندهید برخی از تغییرات منفیِ خاص روی شما اثر کند. کیفیتی در زندگی را که خواهانش هستید، تعیین کنید و بعد، اطراف‌تان را با آدم‌هایی پُر کنید که آن تصور را ارائه و حمایت می‌کنند.
من دائم آدم‌هایی را که از رشد کردن و مثبت زندگی کردن امتناع می‌کنند، از زندگی‌ام می‌اندازم بیرون.
سختگیر هستم؛ ولی دوست دارم بیشتر از این‌ها سختگیر باشم. من یک ر*اب*طه‌ی تجاری با شخصی داشتم که واقعاً رشد و تغییر روابط‌تان یک فرآیند مادام‌العمر است. بعضی‌ها شاید بگویند نسبت به این موضوع سختگیر به او علاقه‌مند بودم؛ ولی اوضاع اقتصادی دچار رکود شد. بیشتر صحبت‌های او روی این موضوع متمرکز شده بودند که چقدر همه چیز وحشتناک شده است، چقدر شرکت‌هاش آسیب دیده و آن بیرون، اوضاع چقدر سخت است. به او گفتم: «مرد، باید ابراز احساسات درباره‌ی این را که زندگی چقدر بد است، تمام کنی. می‌توانم ببینم که چگونه اطلاعاتی را جمع می‌کنی که باورهایت را تقویت می‌کنند.» اصرار داشت همه چیز را بدتر و ناامیدکننده‌تر از چیزی که هستند، ببیند و من تصمیم گرفتم دیگر هیچ تجارتی با او انجام ندهم.
وقتی تصمیم سختی می‌گیرید که بین خودتان و آدم‌هایی که شما را از پیشرفت باز می‌دارند، حد و مرزهایی بگذارید، متوجه می‌شوید که با شما به مبارزه برمی‌خیزند؛ به ویژه آن‌هایی که به شما نزدیک‌تر هستند.
تصمیم شما برای یک زندگی مثبت‌تر و هدفمندتر، آیینه‌ای می‌شود برای انتخاب‌های ضعیف آن‌ها. شما ناراحت‌شان می‌کنید و آن‌ها تلاش می‌کنند تا شما را تا سطح خودشان پایین بکشند. مقاومت‌شان به این معنی نیست که دوست‌تان ندارند یا بهترین‌ها را برایتان نمی‌خواهند؛ در واقع این اصلاً درباره‌ی شما نیست؛ بلکه درباره‌ی ترس و احساس گناه‌شان از انتخاب‌های بد و بی‌نظمی‌های خودشان است. فقط این را بدانید که جدا شدن از آن‌ها کار راحتی نخواهد بود.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Lunika✧

مدیریت کل سایت
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
لایک‌ها
11,690
امتیازها
113
کیف پول من
305,060
سطح
  1. حرفه‌ای
محدود کردن روابط

بعضی‌ها هستند که می‌توانید سه ساعت از وقت‌تان را با آن‌ها بگذرانید؛ ولی سه روز را نه. بعضی‌های دیگر هم هستند که می‌توانید سه دقیقه با آن‌ها باشید، نه سه ساعت. همیشه یادتان باشد که تأثیر ر*اب*طه‌هایتان روی شما، هم قوی است هم نامحسوس. آدم‌هایی که با آن‌ها قدم می‌زنید، به معنای واقعی کلمه می‌توانند آهسته رفتن یا سریع قدم برداشتن‌تان را تعیین کنند. به همین نحو، شما هم نمی‌توانید مقاومت کنید و تحت تأثیر نگرش‌ها، کارها و رفتارهای ب*ر*جسته‌ی اشخاصی قرار می‌گیرید که وقت‌تان را با آن‌ها سپری می‌کنید.
بر اساس آن که آن آدم‌ها چگونه خودشان را نشان می‌دهند، تصمیم بگیرید چقدر می‌توانید از آن‌ها تأثیر بپذیرید. می‌دانم کار سختی‌ است. من در چند مورد مجبور شده‌ام این کار را انجام دهم، حتی با اعضای خانواده‌ام. به هر حال، من اجازه نمی‌دهم کارها یا نگرش‌های شخص دیگری، اثر تضعیف کننده‌ای روی من داشته باشد.
همسایه‌ای دارم که یک دوست سه دقیقه‌ای است. برای سه دقیقه، یک صحبت کوتاه عالی داریم؛ ولی نمی‌توانیم برای سه ساعت با هم باشیم. می‌توانم با یک دوست قدیمی دوران دبیرستان، سه ساعت وقت بگذرانم؛ ولی او یک دوست سه روزه نیست. در ضمن بعضی‌ها هستند که می‌توانم چند روز را با آن‌ها سپری کنم؛ ولی با آن‌ها به یک تعطیلات طولانی نمی‌روم. نگاهی به روابط‌تان بیندازید و مطمئن شوید سه ساعت از وقت‌تان را برای یک فرد سه دقیقه‌ای صرف نمی‌کنید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Lunika✧

مدیریت کل سایت
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
لایک‌ها
11,690
امتیازها
113
کیف پول من
305,060
سطح
  1. حرفه‌ای
توسعه‌ی روابط

تا این‌جا، فقط درباره‌ی بیرون کردن اشخاصی صحبت کردیم که اثرات منفی دارند. در حالی که این کار را انجام می‌دهید، می‌توانید جلوتر هم بروید. آدم‌هایی را شناسایی کنید که در زمینه‌هایی از زندگی که می‌خواهید در آن‌ها پیشرفت کنید، ویژگی‌های مثبتی دارند؛ آدم‌هایی با همان موفقیت تجاری و مالی که مد نظرتان است. مهارت‌های تربیت فرزندی که دنبالش هستید، روابطی که مشتاق آن هستید و شیوه‌ای زندگی که به آن علاقه‌مند هستید. بعد، وقت بیشتری با آن‌ها بگذرانید. به سازمان‌ها، کسب و کارها و باشگاه‌های ورزشی ملحق شوید که این آدم‌ها آن‌جا دور هم جمع می‌شوند و دوست پیدا می‌کنند. کمی جلوتر می‌بینید که من سابق بر این برای سپری کردن زمان با کیفیت و رسیدن به نتایج اتفاقی، حتی به سوی شهر دیگری رانندگی می‌کردم.
در کل این کتاب درباره‌ی جیم ران خیلی صحبت می‌کنم، چون غیر از پدرم، جیم مهم‌ترین راهنما و اثرگذارترین شخص در زندگی من بوده است. ر*اب*طه‌ی من با جیم نمونه‌ی یک ارتباط توسعه یافته است. هر چند، فقط چند وعده‌ی غذایی خصوصی را با او صرف کرده‌ام و در مصاحبه‌هایم و در پشت صح*نه پیش از انجام سمینارها، وقت کمی را با او سپری کرده‌ام؛ ولی بیشترین زمانی که با جیم گذرانده‌ام گوش دادن به صحبت‌های او در ماشینم و خواندن مطالبش در اتاق نشیمن خانه‌ام بوده است. بیش از هزاران ساعت آموزش مستقیم را از جیم دریافت کرده‌ام که 99 درصدش از طریق کتاب‌ها و برنامه‌های صوتیش بوده است. موضوع هیجان‌انگیز این است که مهم نیست کجای زندگی‌تان هستید؛ شاید در خانه‌تان سرگرم تربیت فرزندان کوچک یا مراقبت از والدین پیرتان باشید یا زمانی طولانی را با آدم‌هایی کار می‌کنید که علایق مشترک کمی با آن‌ها دارید یا خارج از شهر و خیلی دورتر از نزدیک‌ترین ساختمان اداری زندگی می‌کنید؛ در هر صورت، شما هم می‌توانید مربی دلخواه‌تان را داشته باشید، اگر که آن مربی بهترین اندیشه‌ها، داستان‌ها و ایده‌هایش را در کتاب، سی‌دی و دی‌وی‌دی جمع‌آوری کرده باشد. منابع بی‌نهایتی برای استخراج در دسترس شما است. از آن‌ها بهره‌برداری و استفاده کنید.
اگر می‌خواهید روابط بهتر و عمیق‌تر و معنادارتری داشته باشید، از خودتان بپرسید: «چه کسی همان نوع ر*اب*طه‌ای را دارد که من خواهانش هستم؟ چگونه می‌توانم زمان بیشتری را با آن شخص سپری کنم؟
ملاقات با چه کسی است که می‌تواند به طور مثبتی روی من اثر گذارد؟ «اجازه دهید درخشش و گرمای آن‌ها به شما سرایت کند. با شخصی همراه شوید که فکر می‌کنید بهترین، عالی‌ترین و موفق‌ترین شخص در عرصه‌ی مد نظرتان است. آن‌ها چه مطالبی می‌خوانند؟ برای نهارشان چه چیزی می‌خورند؟ آن ارتباط چگونه می‌تواند روی شما اثر گذارد؟ با پیوستن به گروه‌های شبکه‌های، همایش‌های رسمی و سازمان‌های مشابه، می‌توانید ارتباط‌هایتان را توسعه دهید. سازمان‌های خیریه، گروه‌ها، موسیقی و باشگاه‌هایی را
پیدا کنید که آدم‌هایی که می‌خواهید از آن‌ها پیروی کنید، آن‌جا دور هم جمع می‌شوند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Lunika✧

مدیریت کل سایت
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
لایک‌ها
11,690
امتیازها
113
کیف پول من
305,060
سطح
  1. حرفه‌ای
پیدا کردن یک همراه موفقیت

یک راه دیگر برای توسعه‌ی روابط، پیدا کردن یک همراه موفقیت است؛ شخصی که به همان اندازه‌ی شما متعهد به مطالعه و رشد شخصی است. این شخص باید کسی باشد که به او اعتماد دارید، کسی که به حد کافی جسور باشد تا به شما بگوید درباره‌ی شما، نگرش‌ها و عملکردتان واقعاً چگونه فکر می‌کند. این شخص می‌تواند یکی از دوستان قدیمی‌تان باشد یاحتی شخصی که شما را اصلاً خوب نمی‌شناسد. موضوع اصلی به دست آوردن (و ارائه‌ی) یک دیدگاه خارجی بی‌طرفانه و صادقانه است.
همراه موفقیت فعلی من، دوست خوبم الندِن تیلور است. همان‌طور که قبل‌تر اشاره کردم، ما هر جمعه30 دقیقه با هم تلفنی صحبت می‌کنیم و در آن مکالمه، درباره‌ی پیروزی‌ها، شکست‌ها، اصلاحات و افسوس‌هایمان بحث می‌کنیم و این که در کجایِ برنامه‌ی پیشرفت‌مان هستیم. انتظار آن تماس تلفنی و آگاهی از این که مجبورم به الندِن پاسخگو باشم، درکُل هفته، من را فوق‌العاده متعهد نگه می‌دارد.
من شکست‌های الندِن یا هر بازخوردی را که او می‌خواهد، یادداشت می‌کنم و مطمئن می‌شوم که هفته‌ی آینده درباره‌ی آن‌ها از او بپرسم. او هم همین کار را برای من انجام می‌دهد. به این ترتیب ما یکدیگر را پاسخگو و مسئول نگه می‌داریم. او شاید بگوید: «بسیار خب، هفته‌ی پیش قبول کردی که در این مورد اشتباه کردی و متعهد به تغییرش شدی. این هفته درباره‌ی آن چه کاری انجام دادی؟» زندگی می‌گذرد. هر دوی ما، مدیران پُرمشغله وپُرکاری‌ هستیم؛ ولی برایم حیرت‌آور است که هر هفته این کار را بدون کوتاهی انجام می‌دهیم.
کار راحتی نیست. بعضی وقت‌ها تمام روز به این فکر می‌کنم که: «اَه، لعنتی! باید این کار را انجام بدهم.»
ولی اغلب اواسط مکالمه‌ی تلفنی‌مان، با خودم فکر می‌کنم: «چقدر خوش‌حالم این گفت‌وگو را با هم داریم!» حتی حین آماده شدن برای آن مکالمه و فکر کردن درباره‌ی پیروزی‌ها و شکست‌های بزرگم در آن هفته، درباره‌ی خودم چیزهایی یاد می‌گیرم. این هفته به الندِن گفتم: «می‌دانی، من کارهای نیمه‌تمام زیادی دارم. مشغول نوشتن کتابم هستم. با مسائل زیادی روبه‌رو شده‌ام و از چیزهای جدیدی آگاه شده‌ام؛ اما واقعاً هیچ چیز قابل ذکری برای این هفته ندارم.» گفت: «این آخرین هفته‌ای است که این‌طور می‌آیی.» بعد نفس عمیقی کشید و گفت: «من را فریب نده.» درسم را گرفتم. در واقع، من با تعیین نکردن یک چیز کاملاً به یادماندنی برای به اشتراک گذاشتن با او، خودم را فریب داده بودم.
اگر علاقه‌مند باشید، یک مسئله‌ی جدی برای شما دارم. آیا بازخورد واقعی می‌خواهید؟ اشخاصی را پیدا کنید که به اندازه‌ی کافی به شما اهمیت می‌دهند که بی‌رحمانه با شما صادق باشند. از آن‌ها این‌ها را بپرسید: «به نظر شما من چگونه شخصی هستم؟ فکر می‌کنید نقاط قوت من چیست؟ فکر می‌کنید در کدام زمینه‌ها می‌توانم پیشرفت کنم؟ فکر می‌کنید در چه مواردی اشتباه می‌کنم و خودم را زیر سؤال می‌برم؟ چه کاری است که با متوقف کردنش، می‌توانم بیشترین منفعت را ببرم؟ چه کاری است که باید انجام دادنش را شروع کنم؟»

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Lunika✧

مدیریت کل سایت
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
لایک‌ها
11,690
امتیازها
113
کیف پول من
305,060
سطح
  1. حرفه‌ای
به کارگیری مربی‌ها

پل جِی مایر یکی دیگر ازمربیان من بود. پل در سال 2009 در 81 سالگی درگذشت. هر وقت فکر می‌کردم کاری را واقعاً در سطح بالایی انجام می‌دهم، به ملاقاتش می‌رفتم. برای من معیار بررسی واقعیت بود.
وقت خیلی زیادی را با او می‌گذراندم. پل یکی از شرکت‌های من را خرید و بعد از آن، من یکی از شرکت‌هایش را برایش بازسازی و احیا کردم. آدم بسیار تأثیرگذاری در زندگی من بود.
بعد از چندین ساعت کنار او بودن و گوش دادن به تمام طرح‌ها، سرمایه‌گذاری‌های مخاطره‌آمیز و فعالیت‌هایش، سرگیجه می‌گرفتم. فقط تلاش برای درک تمام کارهایی که قصد انجام‌شان را داشت، به کُل خسته‌ام می‌کرد. بعد از وقت گذراندن با او، فقط دوست داشتم بخوابم؛ ولی ارتباط‌هام با او، سطح بازی‌هام را بالا برد. سرعت پیاده‌روی‌اش مساوی سرعت دویدن من بود. این ملاقات‌ها، تصورم را در این باره گسترش داد که چقدر بزرگ می‌توانستم بازی کنم و چقدر می‌توانستم بلندپرواز باشم. شما هم باید وقت‌تان را با چنین آدم‌هایی سپری کنید!
شما هیچ‌وقت آن‌قدر خوب نیستید که نیازی به مربی نداشته باشید. در مصاحبه‌ام با هاروی مککی، او گفت: «من 20 مربی داشته‌ام، باور می‌کنی؟ من یک مربی سخن‌وری، یک مربی نویسندگی، یک مربی طنزپردازی، یک مربی زبان و... داشته‌ام.» برایم همیشه جالب بوده است که اشخاص خیلی موفق، همان کسانی هستند که خواهان جذب و استخدام بهترین مربیان و آموزش‌دهندگان هستند. واقعاً ارزش دارد
که برای بهبود و پیشرفت عملکردهایتان سرمایه گذاری کنید. پیداکردن، استخدام و مراوده با یک مربی، فرآیند مرموز یا ترسناکی نیست. وقتی با کن بالنچارد صحبت می‌کردم (مجله‌ی موفقیت، ژانویه 2010)، او سادگی مراوده با یک مربی را برای من این‌طور توضیح داد:
«اولین چیزی که در ر*اب*طه با یک مربی باید یادتان باشد، این است که نیازی نیست وقت خیلی زیادی از آن‌ها بگیرید. بهترین توصیه‌هایی که تا حالا به دست آورده‌ام در برخوردهای کوتاهی مثل صرف صبحانه یا ناهار بوده است. فقط به آن‌ها می‌گویم مشغول انجام چه کاری هستم و دنبال توصیه‌هایشان هستم، همین. شگفت‌زده خواهید شد وقتی ببینید آدم‌های فوق‌العاده موفق، وقتی بدانند وقت زیادی از آن‌ها نمی‌گیرد، چقدر تمایل به مربی‌گری دیگران دارند.» جان وودن در مجله‌ی موفقیت، شماره‌ی سپتامبر 2008 روی این نکته تآکید کرد که اشخاص چقدر مایل به مربی‌گری دیگران هستند: «مربی‌گری میراث واقعی شما است. این بزرگ‌ترین ارثی است که می‌توانید به دیگران بدهید و هیچ‌وقت نباید تمام شود. به همین خاطر است که هر روز از خواب بیدار می‌شوید که آموزش دهید و آموزش بگیرید.» او این را هم گفت که مربی‌گری یک خیابان دوطرفه است: «یک شخص باید پذیرای برخورداری از مربی باشد. این تکلیف و مسئولیت ما است که خواهان این باشیم که به جان و ذهن‌مان اجازه دهیم که از آدم‌های اطراف‌مان تأثیر پذیرد، توسط آن‌ها شکل بگیرد و نیرومند شود.»

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Lunika✧

مدیریت کل سایت
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
لایک‌ها
11,690
امتیازها
113
کیف پول من
305,060
سطح
  1. حرفه‌ای
گروه مشاوران شخصی خودتان را تشکیل دهید.

به عنوان بخشی از برنامه‌ام برای خردمندتر شدن، استراتژیک‌تر شدن و اثربخش‌تر شدن و در ضمن برای افزایش زمان و تعاملی که با رهبران پیشرو دارم، یک گروه مشاوران در زندگی شخصی‌ام ایجاد کرده‌ام.
بر اساس زمینه‌های تخصصی، توان تفکر خالق و احترام زیادی که برای آن‌ها قائل هستم، دوازده نفر را گلچین کرده‌ام. هفته‌ای یک بار پیش تعدادی از آن‌ها می‌روم و ایده‌هایشان را درخواست و اجرا می‌کنم و دنبال بازخوردها و ورودی‌هایشان هستم. با اطمینان به شما می‌گویم منافع و مزایایی که تا حالا از انجام این فرآیند به دست آورده‌ام، خیلی زیاد و به مراتب بیشتر از سطح انتظاراتم بوده است. تعجب‌آور است که وقتی شما علاقه‌ی صادقانه‌ای نشان می‌دهید، آدم‌های نابغه تمایل پیدا می‌کنند توصیه‌هایشان را با شما در میان بگذارند.
چه کسانی باید در گروه مشاوران شخصی شما باشند؟ دنبال آدم‌های مثبتی باشید که همان موفقیتی را دارند که شما می‌خواهید در زندگی‌تان به وجود آورید. این سخن حکیمانه یادتان باشد: «هرگز از کسی که نمی‌خواهید جایتان را با او عوض کنید، مشاوره نگیرید.»

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Lunika✧

مدیریت کل سایت
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
لایک‌ها
11,690
امتیازها
113
کیف پول من
305,060
سطح
  1. حرفه‌ای
۱- .محیط: تغییر محیط، چشم‌اندازتان را تغییر می‌دهد.

زمانی که در حرفه‌ی امالک و مستغالت بودم، در خلیج شرقی سانفرانسیسکو و در یک محیط با جمعیت بسیار کم، زندگی و کار می‌کردم. همیشه آدم‌های مشابهی را می‌دیدم که در سطح یکسانی مشغول به کار و زندگی بودند. می‌دانستم برای رسیدن به جایی که آرزویش را داشتم، باید حلقه‌ی ارتباط‌هایم را گسترش دهم.
شروع کردم به رانندگی در سراسر خلیج و گشت‌وگذار در یکی از باشکوه‌ترین و زیباترین نقاط این سیاره، یعنی تیبورون در مارین کانتی. (شمال سانفرانسیسکو) آن‌جا به رستوران دریایی سام می‌رفتم که روی اسکله قرار داشت. غذایش عالی بود؛ ولی مهم‌تر از کیفیت غذا، این بود که رستوران بین ساکنان بسیار مرفه منطقه، پرطرفدار بود.
صرف نظر از این‌ که برای گسترش و افزایش ارتباط‌هایم به رستوران سام می‌رفتم، در اسکله هم می‌نشستم و به دامنه‌ی کوه خیره می‌شدم. خانه‌های چند میلیون دلاری روی صخره‌ها، هیپنوتیزمم می‌کردند. یکی از خانه‌هایی که همیشه توجه‌ام را جلب می‌کرد، یک خانه‌ی چهار طبقه‌ی آبی رنگ بود که یک میله‌ی برق‌گیر به شکل دلفین روی سقف‌هاش قرار داشت. همیشه از خودم می‌پرسیدم یک خانه‌ی عالی چه ویژگی‌هایی دارد؟ اگر کسی یکی از این خانه‌ها را به من بدهند، کدامیک را انتخاب می‌کنم؟ جواب‌هام همیشه یکی بود، آن خانه‌ی آبی رنگ. آن خانه در عالی‌ترین جا بود و بهترین چشم‌انداز را داشت.
یک روز در راه بازگشت به خانه‌ام، تابلویی دیدم با این مضمون که: «بازدید برای عموم آزاد است.» با خودم گفتم بازدید کردن از آن باید جالب باشد. همان‌طور که تابلوها را دنبال می‌کردم، در جاده‌ی مارپیچ باریکی پنجره‌ای رو به خلیج و جهانی شگفت‌انگیز با یک گستره‌ی 300 درجه‌ای جلوی چشمانم قرار گرفت. واقعاً روی صخره‌ها بالا می‌رفتم. بالاخره بالای تپه رسیدم و خانه را پیدا کردم. وقتی واردش شدم، ل*ذت‌بخش بود، دیوانه‌کننده! رفتم به ایوان خانه و اطراف را بررسی کردم. ناگهان متوجه شدم این همان خانه‌ای است که سال‌ها به آن خیره می‌شدم. همان خانه‌ی آبی بود! بلافاصله قرارداد را امضا کردم. خانه‌ی رویاهایم حالا مال خودم شده بود!
واقعاً نمی‌توانم بگویم در رستوران سام با شخص خاصی آشنا شدم که زندگی‌ام را عوض کرد. با این حال، آن محیط اثر قوی و عمیقی روی من گذاشت. تماشای خانه‌های بالای صخره‌ها، بلندپروازی‌هایم را ت*ح*ریک کرد؛ رویاهایم را گسترش داد و باعث شد برای تحقق آن رویاها، پرتلاش‌تر از چیزی باشم که همیشه فکر می‌کردم ممکن است و در نهایت، رویاهایم تبدیل به واقعیت شدند.
رویای درون قلب شما شاید بزرگ‌تر از محیطی باشد که در آن زندگی می‌کنید. بعضی وقت‌ها باید از آن محیط خارج شوید تا رویایتان تحقق پیدا کند. این موضوع مثل کاشتن نهال بلوط است در یک گلدان.
وقتی ریشه‌هایش محدود شوند، رشدش متوقف می‌شود. نهال برای تبدیل شدن به یک درخت بلوط بزرگ و تنومند، فضای بیشتری می‌خواهد. شما هم همین‌طور.
وقتی درباره‌ی محیط صحبت می‌کنم، فقط محل زندگی‌تان را نمی‌گویم؛ بلکه اشاره به هر چیزی است که اطراف‌تان را احاطه کرده است. ایجاد یک محیط مثبت و سازنده برای حمایت و پشتیبانی از موفقیت‌هایتان، یعنی پاکسازی تمام اختلالات و پارازیت‌ها از زندگی‌تان. البته نه فقط اختلالات فیزیکی که کارآیی و بهره‌وری‌تان را کم می‌کنند؛ بلکه اختلالات ذهنی ناشی از هر آن‌چه اطراف شما است و درست کار نمی‌کند، خ*را*ب است یا شما را آشفته می‌کند. هر چیز ناتمامی که در زندگی‌تان وجود دارد، نیرو و فشار خسته‌ کننده‌ای را بر شما وارد می‌کند و مثل خون‌آشامی که خون‌تان را می‌مکد، انرژی پیشرفت و موفقیت‌تان را از شما بیرون می‌کشد. هر قول، تعهد و توافق ناتمام، قدرت و توان‌تان را تحلیل می‌برد، چون جلوی تکانش‌تان را می‌گیرد و مانع توانایی شما برای پیش رفتن می‌شود. وظایف و کارهای ناتمام، شما را عقب نگه می‌دارند آن هم تا وقتی که دست آخر انجام‌شان دهید. بنابراین درباره‌ی کارهایی فکر کنید که می‌توانید همین امروز کامل‌شان کنید.
به‌ علاوه، وقتی محیطی را برای پشتیبانی از اهداف‌تان به وجود می‌آورید، یادتان باشد همان چیزهایی را در زندگی‌تان به دست می‌آورید که تحمل‌شان می‌کنید. این موضوع در هر جنبه‌ای از زندگی‌تان صادق است، به خصوص در روابط‌تان با اعضای خانواده، دوستان و همکاران‌تان. در ضمن، هر چیزی را که تصمیم به تحملش گرفته‌اید، در موقعیت‌ها و شرایط زندگی فعلی‌تان منعکس شده است. در واقع، شما در زندگی چیزهایی را به دست می‌آورید که می‌پذیرید و فکر می‌کنید شایسته‌شان هستید.
اگر بی‌احترامی را تحمل کنید، به شما بی‌احترامی خواهد شد. اگر دیر آمدن و بدقولی‌های دیگران را تحمل کنید، آن‌ها در قرارهایتان دیر ظاهر می‌شوند. اگر دستمزد پایین و کار بیش از حد را تحمل می‌کنید، این موضوع برایتان ادامه خواهد داشت. اگر اضافه وزن، خسته بودن و همیشه بیمار بودن را تحمل کنید، همیشه همین‌طور خواهید بود.
این شگفت‌انگیز است که زندگی، چگونه حول معیارهایی که برای خودتان در نظر می‌گیرید، سامان‌دهی می‌شود. بعضی‌ها فکر می‌کنند قربانی رفتار بقیه هستند؛ ولی در واقع، این ما هستیم که شیوه‌ی رفتار. کردن دیگران با خودمان را کنترل می‌کنیم. اگر فضای احساسی، جسمی و ذهنی خودتان را محافظت کنید، می‌توانید به جای زندگی در آشوب و استرسی که دنیا به سویتان روانه می‌کند، در آرامش زندگی کنید.
اگر می‌خواهید یک رویه‌ی منظم از ریتم‌های رفتاری، ثبات و پایداری را پرورش دهید، طوری که تکانش بزرگ نه فقط سری به خانه‌تان بزند؛ بلکه به آن‌جا نقل مکان کند، باید مطمئن شوید که محیط‌تان از تبدیل شدن، عمل کردن و اجرا کردن‌تان در سطوحی با کلاس جهانی استقبال و حمایت می‌کند.
در فصل بعد، به شما کمک می‌کنم تا هر چیزی را که تا به حال یاد گرفته‌اید، کاملاً به کار گیرید و رازی را به شما می‌گویم که به نتایج‌تان شتاب می‌بخشد. کسب نتایج بزرگ‌تر آن هم فقط با کمی تلاش بیشتر شاید کمی تقلب‌گونه به نظر برسد. مثل یک برتری ناعادلانه؛ ولی چه کسی گفته است زندگی، عادلانه است؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Lunika✧

مدیریت کل سایت
پرسنل مدیریت
مدیریت کل سایت
حفاظت انجمن
نویسنده حرفه‌ای
نویسنده انجمن
کاربر افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
کتابخوان انجمن
تاریخ ثبت‌نام
2023-07-07
لایک‌ها
11,690
امتیازها
113
کیف پول من
305,060
سطح
  1. حرفه‌ای
به خدمت گرفتن اثر مرکب
خلاصه‌ی گام‌های عملی
• اثری را که ورودی‌های رسانه‌ها و اطلاعات روی زندگی‌تان دارند، شناسایی کنید. تعیین کنید کدام ورودی‌ها را برای محافظت از لیوان‌تان (ذهن‌تان) می‌خواهید و قصد دارید چگونه لیوان‌تان (ذهن‌تان) را به طور منظم با ورودی‌های مثبت، روحیه‌ دهنده و حمایت کننده صاف و تمیز نگه دارید.
• روابط کنونی‌تان را ارزیابی کنید. با چه کسانی لازام است ارتباط‌تان را محدودتر کنید؟ با چه کسانی لازم است ارتباط‌تان را کامل قطع کنید؟ راه‌هایی را برنامه‌ریزی کنید که می‌توانید با آن‌ها‌ ارتباط‌هایتان را گسترش دهید.
• یک همراه موفقیت پیدا کنید. تصمیم بگیرید که به طور منظم چه زمانی، چگونه و چه چیزهایی را باید به هم پاسخگو باشید و از یکدیگر انتظار دارید چه ایده‌هایی را وارد گفت‌وگوهایتان کنید.
• سه عرصه از زندگی‌تان را مشخص کنید که روی بهبود و پیشرفت آن‌ها بیشتر تمرکز کرده‌اید. برای هر یک از آن سه عرصه یک مربی پیدا کنید و با او در ارتباط باشید. مربیان شما می‌توانند اشخاصی باشند که چیزی را که شما در آرزویش هستید، انجام داده‌اند و با آن‌ها گفتگوهای کوتاه و مختصری دارید یا این‌ که می‌توانند کارشناسان و متخصصانی باشند که ایده‌هایشان را درکتاب‌هایی نوشته‌اند یا روی سی‌دی‌هایی ضبط کرده‌اند.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا