- تاریخ ثبتنام
- 2020-05-31
- نوشتهها
- 2,595
- لایکها
- 24,995
- امتیازها
- 138
- کیف پول من
- 82,667
#کارگاه_رمان_نویسی
•• شروع نوشتن رمان از دیدگاه ویلیام فاکنر
•• پیشنهاد میکنم که شخصیتها را اول توی ذهن بسازید.
•• وقتی شخصیت را درست در ذهنتان میسازید، و شخصیت واقعی است، بقیهی کارها را خودِ شخصیت انجام خواهد داد.
•• تنها کاری که شمای نویسنده باید انجام بدهید این است که دنبال شخصیت راه بیفتید.
•• کارهایی را که میخواهد بکند و حرفهایی را که میخواهد بزند بنویسید.
•• باید شخصیت را باور داشته باشید، باید احساس کنید که زنده است.
•• و البته باید بین اعمال و موقعیتهای زندگیاش انتخاب کنید که اعمال با شخصیتی که به آن باور دارید سازگار باشد و بخواند.
•• بعد از این مرحله تقریباً خودبهخود انجام میشود.
•• قبل از اینکه مداد را روی کاغذ بگذارید باید بیشترِ داستان را در ذهنتان نوشته باشید.
•• اما شخصیت باید بر اساس ادراک و تجربیات شما و واقعی باشد.
•• قبلاً هم گفتم، این شامل همهی چیزهایی میشود که خواندهاید، چیزهایی که خیال کردهاید، چیزهایی که شنیدهاید...
•• تمام اینها به شما معیاری برای سنجش این شخصیتِ خیالی میدهند.
•• وقتی که شخصیت، واقعی از کار درمیآید و در مقابل شماست، مهم است و زنده است و حرکت میکند، پس زیاد مشکل نیست که فقط بنویسمش.
-از جلسهی پرسش و پاسخ با فارغالتحصیلان نویسندگی دانشگاه ویرجینا ۱۹۵۸، ترجمه آرزو دهقانی
#انجمن_تک_رمان
#اموزش_نویسندگی
#معرفی_کتاب
#کتابخوانی
•• شروع نوشتن رمان از دیدگاه ویلیام فاکنر
•• پیشنهاد میکنم که شخصیتها را اول توی ذهن بسازید.
•• وقتی شخصیت را درست در ذهنتان میسازید، و شخصیت واقعی است، بقیهی کارها را خودِ شخصیت انجام خواهد داد.
•• تنها کاری که شمای نویسنده باید انجام بدهید این است که دنبال شخصیت راه بیفتید.
•• کارهایی را که میخواهد بکند و حرفهایی را که میخواهد بزند بنویسید.
•• باید شخصیت را باور داشته باشید، باید احساس کنید که زنده است.
•• و البته باید بین اعمال و موقعیتهای زندگیاش انتخاب کنید که اعمال با شخصیتی که به آن باور دارید سازگار باشد و بخواند.
•• بعد از این مرحله تقریباً خودبهخود انجام میشود.
•• قبل از اینکه مداد را روی کاغذ بگذارید باید بیشترِ داستان را در ذهنتان نوشته باشید.
•• اما شخصیت باید بر اساس ادراک و تجربیات شما و واقعی باشد.
•• قبلاً هم گفتم، این شامل همهی چیزهایی میشود که خواندهاید، چیزهایی که خیال کردهاید، چیزهایی که شنیدهاید...
•• تمام اینها به شما معیاری برای سنجش این شخصیتِ خیالی میدهند.
•• وقتی که شخصیت، واقعی از کار درمیآید و در مقابل شماست، مهم است و زنده است و حرکت میکند، پس زیاد مشکل نیست که فقط بنویسمش.
-از جلسهی پرسش و پاسخ با فارغالتحصیلان نویسندگی دانشگاه ویرجینا ۱۹۵۸، ترجمه آرزو دهقانی
#انجمن_تک_رمان
#اموزش_نویسندگی
#معرفی_کتاب
#کتابخوانی