روانشناسی روانشناسی نقاشی کودکان

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 16
  • بازدیدها 308
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
چنین خانه ای، نماد یک زندگی سعادت مند است که کودک در آن حس آرامش می کند. برعکس، چنانچه خانه ای بدون در ورودی، با دیوارهایی بلند و به طوری گوشه گیر و دورافتاده نقاشی شود، معنی متفاوتی پیدا می کند. چنانچه این خانه بین سنین پنج تا هشت سالگی نقاشی شود علامت خجالتی بودن کودک و وابستگی شدید او به مادر است. پس از هشت سالگی علامت حس خودکوچک بینی و تنهایی کودک و در نوجوانی علامت شرم و حیای بیش از اندازه، و داشتن احساسات رقیق است.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان
امضا : kiyan

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
درخت

برای تجزیه و تحلیل نقاشی درخت باید سه بخش آن را معلوم کرد که عبارتند از: ریشه، تنه، شاخه ها و برگ ها.
تنه ی درخت امکان دارد کوتاه و یا بلند کشیده شود. بچه ها در سنین پیش از مدرسه، تنه ی درخت را بلند نقاشی می کنند؛ اما پس از این سن، بلند بودن درخت معمولا بیان گر عقب افتادگی فکری، بیماری عصبی و یا آرزوی بازگشت به دنیای کوچکی و پیش از مدرسه است. تنه ی درخت چنانچه کوتاه کشیده شود بیان گر جاه طلبی و بلندپرواز بودن کودک است. تنه ی درخت امکان دارد مستقیم، صاف و یا کج کشیده شود و در حالت دوم بیانگر با ثبات نبودن کودک است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
درختی که دارای برگ های زیادی و درهم باشد، نشان گر شخصیت بلغمی مزاج و در خودفرورفتگی کودکی است که آمادگی تغییر و تحول ندارد. درختی که شاخه های آن گوناگون و هر کدام به طرفی کشیده شده اند، بیان گر حساسیت شدید کودکی است که موضوعات را به سادگی می فهمد و قادر به ارتباط با دیگران است؛ و

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
آیا صورتک‌ها و آدمک‌ها، اشخاص خانواده‌ی کودک را نشان می‌دهند؟

نقاشی صورتک می تواند نشانگر مادر در نقاشی کودکان و به طور کلی تر خانواده‌ی کودک را نشان می‌دهد. شما می‌توانید مختصری از حالات احساسی کودک را با توجه به مکان هر صورتک در نقاشی، اینکه آدمک‌ها چگونه در کنار هم قرار گرفته اند (که نشان‌دهنده‌ی شخصی است که کودک حس ن*زد*یک*ی با وی دارد)، اینکه کدام صورتک بزرگتر از همه به نظر می‌رسد (که بیانگر این است که از نگاه کودک، مهم‌ترین فرد خانواده کیست) و غیره، به دست

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
معنی ابر و باران در نقاشی بچه ها چیست؟

وجود ابرهای زیاد و همینطور باران در نقاشی کودک، می‌تواند نشان از این باشد که کودک در حال تجربه‌ی اضطراب یا ترس است. چنانچه کودک به طور ویژه این احساس ها را داشته باشد، امکان دارد خود را در حالی که زیر یک ابر ایستاده است، نقاشی کند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
رنگین کمان

خبر خوب این است که وجود رنگین کمان پر از رنگ نشان دهنده پیام های مثبت و احساس امید به آینده است. کودکی که در نقاشی هایش رنگین کمان می کشد، دید مثبتی به آینده دارد
.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
لایک‌ها
23,635
امتیازها
178
کیف پول من
18,629
چه زمانی کشیدن نقاشی های خشونت آمیز جای نگرانی دارد؟

وقتی که کشیدن فقط یک نقاشی دارای خشونت است موضوع مهمی برای نگرانی نیست، تکرار آن به وسیله کودک به مشاوره به وسیله روانشناس کودک احتیاج دارد. مشاور می تواند مشخص کند که فرزند شما از چه چیزی رنج می برد.

هر چند کشیدن نقاشی های داری خشونت از سوی نوجوانان تا اندازه ای طبیعی است، ولی همراهی آن با نشانه ها انزوا، افسردگی، افت تحصیلی و پرخاشگری در او احتیاج به بررسی و مشاوره را نشان می دهد.

بالا