خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

معرفی ۴۰ کتابی که قبل از مرگ باید بخوانید!

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 38
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
32. مزرعه سرد آرامش‌بخش( استلا گیبونز)

مزرعه سرد آرامش‌بخش رمانی طنز است که از خواندنش لذتی غیرقابل تصور نصیبمان می‌شود. شخصیت اصلی این داستان زنی به نام فلورا است که بیش از ظاهرسازی و فریب به بهداشت اولیه علاقه دارد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
33. ماجرای «دلبند» (تونی مورسیون)

داستان، در تب و تاب برده‌های آفریقایی می‌گذرد که در این مسیر سخت، جان خود را از دست می‌دهند. قصه‌ی زنی که فرزند خود را می‌کشد تا مانند خود او برده نشود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
34.طبقه و «بار دیگر برایدزهد» (آرتور اِوِلین سنت جان وو)

ماجرای ملاقات، چالش‌ها و دیالوگ طولانی دو دانشجو در آکسفورد ۱۹۲۰. یکی از طبقه‌ی متوسط و دیگری، از طبقه‌ی متمول.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
35.میدل مارچ (جورج الیوت)

یکی از کتاب هایی که باید خواند داستان میدل مارچ است. این رمان داستان زندگی مردم شهری کوچک در انگلستان قرن نوزدهم است. رمانی به سبک کارهای جسن آستین. اما مشهور شدن رمان مدیون ماجرایی عجیب است. کسی این رمان را به نام خود منتشر کرد و پس از آن جورج الیوت با این کار مقابله کرد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
36.جست و جو در زندگی نویسنده در «حباب شیشه»(سیلویا پلات)

تنها رمان سیلویا پلات، شاعر آمریکایی، شباهت عجیبی به زندگی خود او دارد. آن قدری که می‌توان آن را به نوعی یک خودزندگی نامه دانست. در این کتاب، تقریبا فقط نام اشخاص و مکان‌ها تغییر کرده است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
37.گشت و گذار با «یوزپلنگ» ( جوزپه تومازی دی لامپه دوزا)
این رمان، یکی از پرخواننده‌ترین داستان‌ها و کتاب هایی که باید خواند است که به اتفاقات بعد از جنگ جهانی و به تحول و افول خاندان‌های اشرافی و فئودالی در شهر سیسیل ایتالیا می‌پردازد. نویسنده، خودش بازمانده‌ی یکی از این خانواده‌های باشکوه است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
38.خاطرات سری آدریان مول (سو تاون سند)
این کتاب به شیوه خاطره نویسی برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است. کتابی با درون‌مایه طنز که نه برای نوجوانان، که برای هر کسی می‌تواند جذاب باشد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
39.روابط خطرناک (پیر شودقلو دوکلو)
مارکیز و ویکونت اشراف‌زاده‌هایی هستند که سابقا دلباخته یکدیگر بودند. اما حالا تصمیم گرفتند وقتشان را صرف کشیدن نقشه‌های تلافی‌جویانه از یکدیگر کنند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
40.قلب تاریکی (جوزف کنراد)

آیا انسان میان خیر و شر حق انتخاب دارد؟ این سوالی است که هنگام خواندن قلب تاریکی باید مدام از خودمان بپرسیم. رمان ماجرای ملوانی به نام مارلو است که از کودکی عاشق رودی در یک منطقه بی نام و نشان در آفریقاست. حالا این فرصت را پیدا کرده به این منطقه برود اما آن منطقه را سکوتی رعب‌آور فرا گرفته است. مارلو به دنبال کورتس، نماینده سابق شرکت می‌گردد. اما هیچ رد و نشانی از او نیست.

این رمان را کنراد زمانی نوشته که دولت‌های استعمارگر به بهانه ترویج تمدن وارد خاک کشورهای آفریقایی می‌شدند و در آن دست به انتقاد در این باره می‌زند.

بالا