خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!
  • چاپ کتاب های رمان، شعر و دلنوشته به مدت محدود کلیک کنید

معرفی ۴۰ کتابی که قبل از مرگ باید بخوانید!

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 38
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
21.تلخی مهاجرت در «امریکانا» (چیماماندا نگزی ادیشی)

امریکانا ماجرای دو نوجوان است که در حالی عاشق یکدیگر می‌شوند که کشورشان نیجریه، تحت حکومت یک دیکتاتوری رعب‌انگیز است. یکی از آن‌ها به دنبال زندگی بهتر، به آمریکا مهاجرت می‌کند. غافل از این که نژاد او، همیشه همراهش خواهد بود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
48663.jpg

22. تس دوربرویل (توماس هاردی)

تس ماجرای دختری زیبا و معصوم است که از شهر کوچکشان به شهری بزرگتر می‌رود تا خانواده واقعیش را ببیند. اما در آنجا مردی به نام الک به او ت*ج*اوز می‌کند و تس به خاطر این اتفاق باردار می‌شود. اما فرزند تس پس از چند هفته بعد از تولد، می‌میرد. تس دوباره به زندگی گذشته باز می‌گردد و در آنجا با کلر آشنا می‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
23.زندگی پر پیچ و خم «لولیتا»(ولادیمیر ناباکوف)

مردی که عشق کودکی خود را از دست داده، حالا عاشق دختری بسیار کم سن و سال به نام لولیتا می‌شود. این در حالی است که مادر دخترک، عاشق مرد است و همین، ماجرا را از آنچه به نظر می‌رسد، پیچیده‌تر می‌کند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
24.بچه‌های نیمه شب

ماجرای «بچه‌های نیمه شب» در زمانی رخ می‌دهد که هندوستان به تازگی استقلالش را به دست آورده است. این رمان با سبک رئالیسم جادویی و به گونه‌ای تمثیلی تاریخ هندوستان در این برهه را برای همیشه ثبت کرده است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
25.در «بازار خودفروشی» (ویلیام تکری)

در توضیحات پشت جلد کتاب آمده است: «بازار خودفروشی داستان مردم عادی است نه داستان قهرمانی‌ها و رشادت‌ها و بزرگواری‌ها. بازار خودفروشی شرح دردها و شادی‌ها و پاداش‌ها و کیفرهایی است که طبقات گوناگون به همان حالت طبیعی و با همان بداهتی جذب آن‌ها می‌شوند که از آتش شعله به بالا می‌رود.»

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
26.روسیه از نگاه «آنا کارنینا»(لئو تولستوی)

اختلافی خانوادگی، آنا کارنینا را از سن پترزبورگ به مسکو می‌کشاند و همین بهانه‌ای می‌شود برای مو به مو نشان دادن وضعیت فرهنگی و اجتماعی روسیه در آن سال‌ها. رمانی با درون مایه‌ی عاشقانه با دو شخصیت اصلی به نام‌های آنا کارنینا و لوین و دو قصه‌ی مجزا.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
63545.jpg
27.در جزیره‌ی «سالار مگس‌ها» (ویلیام گلدینگ)

هواپیمایی حامل چندین کودک، سقوط می‌کند و آن‌ها در جزیره‌ای تنها می‌شوند و باید اداره‌ی امور خود را به دست بگیرند. آن‌ها به مرور می‌بینند که چطور تمامی مفاهیم انسانی، از خوبی‌ها گرفته تا رذیلت ها، در جامعه‌ی کوچکشان بازتولید می‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
40429.jpg
29.«محاکمه»‌ی بی‌پایان (فرانتس کافکا)

احتمالا نام محاکمه فرانتس کافکا را بارها شنیده‌اید. کتابی که باید پیش از مرگ خواند. مردی ناگهان به جرمی نامعلوم دستگیر می‌شود و بی این که بفهمیم واقعا ماجرا چیست، تا انتهای کتاب به دفاع از خود و توضیح ماجرا می‌پردازد. کافکا، این کتاب را هرگز به پایان نرسانده است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
56459.jpg
30.تبصره ۲۲ (جوزف هلر)

تبصره ۲۲ رمانی به سبک کمدی سیاه است. ماجراهای این داستان در سال‌های جنگ جهانی دوم اتفاق می‌افتد. تبصره ۲۲ اصطلاحی در زبان انگلیسی است که به موقعیت‌هایی گفته می‌شود که در آن باخت قطعی است. زمانی که فرد در شرایطی قرار می‌گیرد که گریزی از آن ندارد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
31.آرزوی تبدیل شدن به «ناطور دشت» (جی. دی. سالینجر)

هولدن کالفیلد، پسر نوجوانی است سرکش و عاصی که دیگر تاب تحمل زندگی‌ای که خانواده‌ی متمولش برای او ساخته‌اند را ندارد. بزرگ‌ترین آرزوی او این است که دست معشوقه‌ی دورش را بگیرد و ببرد به جایی که کسی آن‌ها را نشناسد تا بتواند آنجا، ناطور دشت شود.

بالا