خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بررسی پوکو F3

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 59
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
از نظر قدرت پردازشی، گوشی‌های هم‌قیمت پوکو F3 حتی به گرد پای آن نمی‌رسند!
اسنپ دراگون 870 از نظر ساختاری تفاوتی با اسنپ دراگون 865 پلاس ندارد و فقط فرکانس قدرتمندترین هسته‌ی پردازنده‌ی مرکزی بیشتر شده است. در ساختار تراشه یک هسته‌ی اصلی و قدرتمند Cortex-A77 با حداکثر فرکانس ۳٫۲ گیگاهرتز، ۳ هسته‌‌ی A77 با حداکثر فرکانس ۲٫۴۲ گیگاهرتز و ۴ هسته‌ی کم‌مصرف A55 با حداکثر فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز وجود دارد. از دیگر مشخصات فنی اسنپ دراگون 870 باید به پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 650 با فرکانس ۶۷۰ مگاهرتز، مودم 5G آن اشاره کنیم. این تراشه به مودم X55 شرکت کوالکام مجهز شده که از شبکه‌های 5G با حداکثر سرعت دانلود ۷٫۵ گیگابیت بر ثانیه پشتیبانی می‌کند

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
پوکو F3 در دو نسخه با رم ۶ یا ۸ گیگابایتی LPDDR5 و حافظه‌ی ذخیره‌سازی سریع ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی UFS 3.1 به‌فروش می‌رسد و از کارت حافظه‌ی microSD پشتیبانی نمی‌کند؛ پس توصیه می‌کنیم که در انتخاب مدل موردنظرتان دقت کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
پوکو F3 بالغ‌بر ۱۵ درصد در پردازش‌های گرافیکی و ۲۰ درصد در پردازش‌های CPU-محور از نسخه‌ی اگزینوس گلکسی S20 FE سریع‌تر است؛ اما از آنجا که تمامی اپلیکیشن‌ها را مادامی‌که انگشت کاربر، صفحه را لمس نکند، با نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی اجرا می‌کند، در زمینه‌ی عملکرد روزمره، حدود ۱۵ درصد از محصول کره‌ای ضعیف‌تر ظاهر می‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
پوکو F3 در زمینه‌ی پایداری عملکرد، عالی ظاهر می‌شود؛ در آزمون استرس ۲۰ دقیقه‌ای زومیت، عملکرد گوشی هوشمند پوکو تنها ۱۰ درصد افت کرد و دمای بدنه نیز از ۴۱ درجه‌ی سلسیوس فراتر نرفت؛ درحالی‌که گلکسی S20 FE 4G در همین آزمون ۶۰ درصد افت عملکرد داشت و دمای آن به حدود ۴۵ درجه‌ی سلسیوس رسید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
پوکو F3 از باتری نه‌چندان حجیم ۴۵۲۰ میلی‌آمپرساعتی برای تأمین انرژی موردنیازش استفاده می‌کند و برای شارژ آن به آداپتور سریع ۳۳ واتی اتکا دارد؛ آداپتوری که برای شارژ کامل دستگاه به تنها ۵۵ دقیقه زمان نیاز دارد. چینی‌ها می‌گویند پرچم‌دار اقتصادی‌شان با یک‌بار شارژر می‌تواند برای ۱۰ ساعت اجرای بازی یا ۱۴ ساعت پخش فیلم، کاربر را همراهی کند.

برای ارزیابی ادعای پوکو، ابتدا روشنایی F3 را روی ۲۰۰ نیت تنظیم کرده و کلیه‌ی اتصالات بی‌سیم آن را به‌همراه خروجی صدای اسپیکر قطع کردیم. در چنین شرایطی، پوکو F3 توانست ویدئوی معیار زومیت با وضوح HD را به‌مدت ۲۰ ساعت و ۳۵ دقیقه پخش کند که نتیجه‌ی شگفت‌انگیزی به‌حساب می‌آید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
پوکو F3 در آزمون باتری PCMark با ثبت مدت‌زمان بسیاری عالی ۱۴ ساعت و ۲۴ دقیقه نشان می‌دهد که چنانچه کاربر استفاده‌ی سنگینی از آن نداشته باشد، می‌تواند با هر بار شارژ حتی بیش از ۲ روز نیز گوشی را همراه خود داشته باشد.

توجه داشته باشید که از آنجا که پوکو F3 غیر از مواقعی که انگشت کاربر صفحه را لمس می‌کند، محتوای بصری را با نرخ نوسازی ۶۰ هرتزی به‌نمایش می‌گذارد، حتی با تنظیم نرخ نوسازی روی ۶۰ هرتز نیز به نتایج مشابهی دست خواهیم یافت.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
دوربین پوکو F3
حتما برایتان سؤال پیش آمده که پوکو F3 با قدرتی بیش از گوشی گیمینگ ROG Phone 3 چرا فقط ۹٫۵ میلیون تومان قیمت دارد؟ پاسخ این سؤال فقط یک کلمه است: دوربین! مهندسان پوکو برای پایین‌آوردن هزینه‌ی تمام‌شده‌ و قیمت نهایی پوکو F3 از دوربین کاملا اقتصادی و مشابه گوشی ردمی نوت ۱۰ استفاده کرده‌‌اند. پوکو F3 از ترکیب دوربین اصلی ۴۸ مگاپیکسلی، دوربین اولتراواید ۸ مگاپیکسلی و دوربین ماکرو ۵ مگاپیکسلی بهره می‌برد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
دوربین اصلی پوکو F3 از حسگر ساخت سونی با مدل IMX582، دقت ۴۸ مگاپیکسل، سایز 1/2.0 اینچ و پیکسل‌های ۰٫۸ میکرومتری استفاده می‌کند که پشت لنزی ۲۶ میلی‌متری با نسبت کانونی f/1.8 و فوکوس خودکار تشخیص فاز قرار دارد. این دوربین از فناوری Quad-Bayer برای ترکیب چهار پیکسل مجاور پشتیبانی می‌کند؛ بنابراین تصاویر ثبت‌شده با آن، ۱۲ مگاپیکسلی خواهند بود. شیائومی قبلا دوربین واید پوکو F3 را در گوشی اقتصادی ردمی نوت 10 و پوکو X3 پرو نیز استفاده کرده بود. پوکو برای پایین آوردن هزینه F3 مجبور شده که دوربینی کاملا اقتصادی را روی گوشی قدرتمندش قرار دهد تا بتواند قیمت نهایی را در بازه‌ی گوشی‌های میان‌رده قرار دهد.

پوکو F3 درست‌مانند ردمی نوت ۱۰ از حسگر ۸ مگاپیکسلی IMX355 سونی با لنز f/2.2 برای ثبت عکس‌های فوق‌عریض با میدان دید ۱۲۰ درجه استفاده می‌کند، مطابق انتظار در دوربین فوق‌عریض پوکو F3 از لرزش‌گیر اپتیکال یا فوکوس خودکار خبری نیست.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
صرف‌نظر از بحث عکاسی، دوربین اصلی پوکو F3 می‌تواند ویدئوهایی با وضوح 4K‌ و نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه یا Full-HD‌ با نرخ ۶۰ فریم‌برثانیه ضبط کند؛ اما دوربین اولتراواید آن در بهترین حالت قابلیت فیلم‌برداری Full-HD با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه را دارد.

در ادامه عملکرد دوربین پوکو F3 را از نظر جزئیات، گستره‌ی دینامیکی (HDR)، رنگ‌ها و سطح نویز، عکاسی در شب، عکاسی پرتره، عکاسی ماکرو و سلفی زیر ذره‌بین قرار می‌دهیم. توجه داشته باشید که برای مشاهده‌ی هرکدام از عکس‌ها در ابعاد واقعی، می‌توانید روی آن‌ها کلیک کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
جزئیات عکس دوربین واید و اولتراواید پوکو F3
مطابق انتظار، دوربین واید پوکو F3‌ جزئیات به‌مراتب بیشتری از دوربین اولتراواید به‌ارمغان می‌آورد؛ اما با مشاهده‌ی عکس‌ها در ابعاد واقعی، می‌توان مشاهده کرد که گوشی به‌ویژه در مورد سوژه‌هایی با بافت پیچیده‌تر، سراغ تکنیک شارپ‌کردن می‌رود تا جزئیات را به‌صورت مصنوعی افزایش دهد. آثار کج‌نمایی رنگی در مرز بین نواحی تیره و روشن تصویر مشهود است و مقداری نویز نیز می‌توان در تصاویر مشاهده کرد. عکس‌های اولتراواید پوکو F3 در حاشیه‌های تصویر نیز سافت‌تر هستند و جزئیات کمتری دارند.

بالا