خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بررسی پوکو F3

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 59
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
دو بخش شیشه‌ای پشت و جلوی گوشی توسط بدنه‌ای پلاستیکی به هم متصل شده‌اند. با اینکه این اسکلت پلاستیکی، به‌طور مشخص کیفیت کمتری از بدنه‌ی فلزی گوشی‌های گران‌قیمت دارد، ولی حداقل در بین گوشی‌های پلاستیکی، جزو معدود موارد باکیفیت محسوب می‌شود.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
لبه‌ی سمت چپ هیچ دکمه یا درگاهی ندارد و روی لبه‌ی سمت راست دکمه‌های پاور و کم‌وزیاد کردن صدا قرار دارد. مثل سایر گوشی‌های اخیر پوکو و شیائومی، کلید پاور نقش حسگر تشخیص اثرانگشت را هم بازی می‌کند. در مدت چند روزی که پوکو F3 را برای بررسی در اختیار داشتیم، کوچک‌ترین مکث یا مشکلی هنگام استفاده از این حسگر ندیدیم؛ اثر انگشت با دقت و سرعت زیادی شناسایی و قفل گوشی هم در کسری از ثانیه باز می‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
روی لبه‌ی بالایی دو دریچه وجود دارد که زیر یکی، بلندگوی دوم و زیر دیگری، میکروفون دوم و فرستنده‌ی مادون‌قرمز قرار دارد. فرستنده‌ی مادون قرمز، اجازه می‌دهد که از پوکو F3 به‌عنوان کنترل از راه دور برای کنترل دستگاه‌هایی مثل تلویزیون، سینمای خانگی، سیستم‌های صوتی و حتی سیستم‌های تهویه هوا استفاده کنید. عملکرد حسگر هم دقیق و سریع‌تر است؛ ولی برد کوتاهی دارد و باید نزدیک تلویزیون یا سینمای خانگی باشید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
آن سوی گوشی و روی لبه‌ی پایینی، بلندگوی اصلی در کنار شکاف سیم‌کارت و درگاه USB نوع C قرار دارد. شکاف سیم‌کارت فقط فضای نگه‌داری دو سیم‌کارت نانو را دارد و متاسفانه خبری از درگاه کارت حافظه نیست؛ البته نبود درگاه کارت حافظه تنها بخشی نبود که ناامیدمان کرد؛ اگر خوب لبه‌های اطراف را نگاه کنید، متوجه نبود خروجی ۳٫۵ میلی‌متری صدا یا همان جک هدفون هم خواهید شد. خوشبختانه داخل جعبه گوشی، مبدلی برای تبدیل USB نوع C به ۳٫۵ میلی‌متری وجود دارد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629

پوکو F3 چراغ LED برای نشان دادن پیام‌های جدید و تماس‌های ازدست‌رفته ندارد؛ البته برای جبران این مورد، نمایشگر اولد پوکو F3 قابلیت «نمایشگر همیشه روشن» یا همان Always-On را دارد و با یک‌بار لمس کردن نمایشگر، می‌توانید پیغام‌های جدید یا تماس‌های ازدست‌رفته را ببینید. پوکو اف ۳ گواهی‌نامه‌ای برای مقاومت در برابر نفوذ مایعات و گردوغبار ندارد؛ موضوعی که اهمیت خرید قاب محافظ را بیش‌ازپیش افزایش می‌دهد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
نرم‌افزار و رابط کاربری پوکو F3
پوکو F3 به‌صورت پیش‌فرض از اندروید 11 با رابط کاربری انحصاری شیائومی یا همان MIUI بهره می‌برد؛ اما برای اینکه بتواند با گوشی‌های شیائومی متفاوت باشد، لانچر انحصاری خود یعنی Poco Launcher را روی گوشی نصب کرده است.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
پوکو لانچر یک سری امکانات جالب را در اختیارتان قرار می‌دهد که برای نمونه می‌توانیم به پشتیبانی از بسته‌های آیکون موجود در گوگل پلی استور، شخصی‌سازی قاب و اندازه‌ی آیکون‌ها، مخفی کردن اپلیکیشن‌ها، شخصی‌سازی و پوشه‌بندی فهرست اپلیکیشن و قفل‌کردن گوشی با دو بار ضربه زدن روی نمایشگر اشاره کنیم.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
اگر از لانچر پوکو بگذریم، تفاوت نرم‌افزاری دیگری بین پوکو F3 و گوشی‌های شیائومی وجود ندارد. پوکو F3 هم از نسخه ۱۲ رابط کاربری MIUI بهره می‌برد که می‌توانید جزئیات کامل آن را در مقاله بررسی MIUI 12 مطالعه کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
محیط رابط کاربری پوکو F3 به لطف نمایشگر ۱۲۰ هرتز، پردازنده‌ی قدرتمند و رم زیاد، بی‌نهایت روان است!
یکی از بخش‌هایی که شاید همان ابتدای کار این گوشی را از چشمتان بیاندازد، تعداد زیاد برنامه‌ها و بازی‌های پیش‌فرض آن است. چینی‌ها حجم زیادی از برنامه‌ها و بازی‌های مختلف از سرویس‌های گوگل مثل Photos و Drive گرفته تا اپلیکیشن‌های مختلف شیائومی و یک سری بازی را روی گوشی نصب کرده‌اند که قطعا بیشتر آن‌ها هیچ کاربردی برایتان ندارند. خوشبختانه همه این اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها را بدون هیچ مشکلی می‌توانید از گوشی پاک کنید که این موضوع چیزی حدود یک گیگابایت از حافظه داخلی را خالی می‌کند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
پوکو F3 در دو مدل با ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی وارد بازار شده است که ما مدل ۱۲۸ گیگابایتی را در اختیار داشتیم. اگر همه‌ی برنامه‌های اضافی را حذف کنید، درنهایت چیزی حدود ۱۱۰ گیگابایت در اختیارتان خواهد بود. بازهم در نظر داشته باشید که امکان استفاده از کارت حافظه در این گوشی وجود ندارد و باید به همین مقدار حافظه داخلی قناعت کنید.

بالا