خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بررسی پوکو F3

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 59
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
گستره دینامیکی عکس دوربین واید و اولتراواید پوکو F3
اگر در تصاویر زیر به‌شاخه‌های کوچک در اطرف نور آفتاب دقت کنید، متوجه خواهید شد که دوربین واید پوکو F3‌ گستره‌ی دینامیکی وسیع‌تری از دوربین اولتراواید دارد؛ چرا که توانسته بخشی از جزئیات در نقاط پرنور تصویر را به‌نمایش گذارد؛ البته ما گستره‌ی دینامیکی دوربین واید پوکو F3 را در سطح پایین‌تری نسبت به رقبای هم‌قیمت می‌دانیم.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
رنگ‌‌های عکس واید و اولتراواید پوکو F3
گذشته‌از تصویر سافت و جزئیات اندک دوربین اولتراواید، در دو عکس زیر می‌توان متوجه شد که دوربین اصلی پوکو F3 رنگ‌های اشباع‌تری را درمقایسه‌با دوربین فوق‌عریض به‌تصویر می‌کشد [به سرسره دقت کنید]؛ البته اشباع‌بودن رنگ به‌مفهوم واقعی‌بودن آن نیست، این رنگ‌ها صرفا عکس را به گزینه‌ی مناسبی برای اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی بدل می‌سازند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
عکاسی پوکو F3 در شب
دوربین واید
باوجود بهره‌گیری از دوربین یکسانی با ردمی نوت ۱۰، تراشه‌ی قدرتمندترِ پوکو F3 به آن کمک می‌کند تا عکس‌های بهتری را در تاریکی ثبت کند. دو عکس زیر نشان می‌دهند که دوربین اصلی پوکو F3 چه در حالت Photo چه Night جزئیات رضایت‌بخشی را از سوژه شکار می‌کند؛ اما حالت Night به متعادل‌سازی نوردهی تصویر به‌ویژه اطرف منابع مصنوعی نور کمک می‌کند. متأسفانه در محیط‌های تاریک‌، دوربین پوکو F3 کُندتر عمل می‌کند و تا آماده‌شدن برای ثبت عکس بعدی، به چند ثانیه زمان نیاز دارد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
دوربین اولتراواید
حالت Night علاوه‌بر دوربین اصلی، روی دوربین فوق‌عریض پوکو F3‌ نیز در دسترس قرار دارد و به این دوربین در بهبود کیفیت تصاویر کمک زیادی می‌کند؛ به‌کمک حالت Night، تصاویر به‌مراتب روشن‌تر هستند و بنابراین جزئیات بیشتری دارند؛ البته حالت Night با کاهش سطح نویز عکس‌ها، باعث سافت‌شدنشان می‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
عکس ماکرو پوکو F3
پوکو F3 برای ثبت عکس‌های ماکرو از حسگر ۵ مگاپیکسلی با سایز بسیار کوچک 1/5.0 اینچ و پیکسل‌هایی ۱٫۱۲ میکرومتری استفاده می‌کند که پشت لنزی ۵۰ میلی‌متری با نسبت کانونی f/2.4 قرار دارد. دوربین ماکرو از قابلیت فوکوس خودکار نیز بهره می‌برد و بنابراین می‌توان در فاصله‌ی ۳ تا ۷ سانتی‌متری، جزئیات مناسبی از سوژه را به‌کمک آن ثبت کرد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
عکس سلفی پوکو F3
در سمت دیگر و در بالای نمایشگر، دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی قرار دارد که از لنزی واید با نسبت کانونی f/2.5 و حسگر S5K3T2 ساخت سامسونگ بهره می‌برد. مثل دوربین اصلی، دوربین سلفی هم از فناوری Quad-Bayer برای ترکیب پیکسل‌های مجاور بهره می‌برد؛ اما عکس‌ها با وضوح ۲۰ مگاپیکسل ثبت می‌شوند؛ بنابراین به‌نظر می‌رسد که دوربین سلفی عکس‌ها را Upscale‌ می‌کند.

رنگ، جزئیات و گستره‌ی دینامیکی عکس‌‌های سلفی مناسب به‌نظر می‌رسد؛ اما آثار شارپ‌کردن بیش‌از حد مشهود است. دوربین سلفی امکان عکاسی پرتره را نیز دراختیار کاربر می‌گذارد؛ اما عملکرد چندان مناسبی در تفکیک سوژه از پس‌زمینه ندارد و باعث سافت‌شدن تصویر می‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
عکس پرتره پوکو F3
با اینکه هیچ حسگری برای تشخیص عمق میدان وجود ندارد، ولی دوربین اصلی پوکو F3 امکان عکاسی پرتره را به‌صورت نرم‌افزاری فراهم می‌کند. حتی این امکان وجود دارد که میزان مات بودن پس‌زمینه را پس از عکاسی پرتره تغییر دهید؛ البته درست‌مانند عکس‌های پرتره‌ی سلفی، دوربین اصلی عملکرد چندان جالبی در تفکیک چهره از پس‌زمینه ندارد و اندکی از جزئیات و گستره‌ی دینامیکی تصویر نیز می‌کاهد.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
جمع‌بندی و رقبای پوکو F3
پوکو F3 دقیقا همان راهی را ادامه می‌دهد که اولین گوشی با برند پوکو یعنی F1 آغاز کرده بود؛ سرعت عالی و قیمت مناسب. اگر بخواهیم بررسی پوکو F3 را خیلی ساده جمع‌بندی کنیم، باید بگوییم که این گوشی، بهترین انتخاب برای موبایل گیمرها یا کسانی است که با گوشی خود زیاد بازی می‌کنند.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
از نظر قدرت پردازشی، پوکو F3 نه‌تنها هیچ رقیب هم‌قیمتی ندارد، بلکه گوشی‌های به‌مراتب گران‌تر از آن‌هم نمی‌توانند عملکردی مشابه آن داشته باشند. در حقیقت فقط تعداد انگشت‌شماری گوشی پرچم‌دار و گران‌قیمت در بازار ایران وجود دارند که از نظر قدرت پردازشی، توان رقابت با پوکو F3 را دارند. پوکو نمایشگری OLED با نرخ نوسازی زیاد و بلندگوهایی استریو را برای F3 انتخاب کرده که در کنار تراشه قدرتمندش، آن را برای بازی استثنایی می‌کند

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
پوکو F3 به‌صرفه‌ترین گوشی گیمینگ موجود در بازار ایران محسوب می‌شود
خوبی‌های پوکو F3 در همین‌جا تمام می‌شود! شاید بزرگ‌ترین ضعف گوشی را بتوانیم دوربین آن بدانیم. دوربین اصلی پوکو F3 دقیقا همانی است که در گوشی اقتصادی ردمی نوت 10 هم وجود دارد. خیلی خلاصه باید بگوییم که اگر کیفیت دوربین گوشی برایتان اهمیت دارد، نباید سراغ پوکو F3 بروید. از طرف دیگر، پوکو F3 از کارت حافظه پشتیبانی نمی‌کند، خروجی هدفون ۳٫۵ میلی‌متری ندارد و بدنه‌ی آن ضد آب نیست" البته برای یک گیمر موبایل، احتمالا هیچ‌کدام از این موارد اهمیتی ندارند.

بالا