خوش آمدید!

با عضویت در انجمن تک رمان از مزایای(چاپ کتاب،منتشر کردن رمان و...به صورت رایگان، خدمات ویراستاری، نقد و...)بهرمند شوید. با ما بهترین‌ها را تجربه کنید.☆

همین حالا عضویتت رو قطعی کن!

بررسی پوکو F3

• نویسنده موضوع kiyan
  • تاریخ شروع
  • پاسخ‌ها 59
  • بازدیدها 1K
  • Tagged users هیچ

ساعت تک رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
نمایشگر و بلندگوهای پوکو F3 جزو نقاط قوت آن هستند
صفحه‌نمایش پوکو F3 نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز و نرخ نمونه‌گیری لمسی ۳۶۰ هرتز را ارائه می‌دهد و از این نظر جزو بهترین گوشی‌های موجود در بازار محسوب می‌شود؛ البته اگر شارژدهی باتری برایتان اهمیت زیادی داشته باشد، این امکان در اختیارتان قرار داد که از بخش تنظیمات نمایشگر، نرخ نوسازی را روی ۶۰ هرتز قرار دهید. مورد بعدی اینکه شیائومی ادعا می‌کند روشنایی صفحه‌نمایش گوشی تقریبا سه برابر روشنایی نمایشگر پوکو F2 پرو شده است؛ ادعایی که در ادامه صحت آن بررسی خواهیم کرد.

انجمن رمان نویسی دانلود رمان

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
یکی از امکانات جالب نمایشگر پوکو F3، امکان فعال‌سازی هوش مصنوعی در موتور پردازش تصویر است. هوش مصنوعی را برای دو مورد می‌توانید فعال کنید؛ اولین مورد، امکان تبدیل محتوای معمولی (عکس، ویدئو،...) به محتوای HDR است. برای این کار، موتور پردازش تصویر به‌صورت خودکار، بخش‌های خیلی روشن یا به‌اصطلاح سوخته‌ی تصاویر را کم‌نورتر و بخش تیره و سایه‌ها را روشن‌تر می‌کند. مورد دوم که MEMC نام دارد، نرخ فریم ویدیوها را افزایش می‌دهد تا روی نمایشگر ۱۲۰ هرتز گوشی، روان‌تر نشان داده شوند؛ فناوری جالبی که پیش‌ازاین در برخی از تلویزیون‌ها هم دیده بودیم.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
هر دو مورد به‌صورت پیش‌فرض غیرفعال هستند و دلیل خوبی هم برای این موضوع وجود دارد؛ هوش مصنوعی موتور پردازش پوکو F3 در برخی از موارد نمی‌تواند به خوبی محتوای معمولی را به محتوای HDR تبدیل کرده یا نرخ فریم را افزایش دهد. این موضوع می‌تواند به‌هم‌ریختگی رنگ‌ها یا غیرطبیعی شدن ویدیوها منجر شود. پیشنهاد می‌کنیم که این دو گزینه را فعال نگه دارید؛ ولی اگر به‌هم‌ریختگی یا مورد عجیبی در ویدیوها دیدید، آن‌ها را غیرفعال کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
پوکو F3 را هم تحت انواع بررسی برای سنجش روشنایی، دقت رنگ‌ها و میزان سردی و گرمی نمایشگر قرار دادیم. پوکو F3 هم مثل اکثر گوشی شیائومی، حالت‌های زیادی را برای تنظیمات رنگ‌های نمایشگر در اختیارتان قرار می‌دهد که اکثرا هم گیج‌کننده هستند:

حالت Auto: در این حالت اصولا رنگ‌های نمایشگر با توجه به نور محیط تغییر می‌کند.
حالت Original: حالت طبیعی که طبق گفته شیائومی، دقیق‌ترین رنگ‌ها را نشان می‌دهد.
حالت Saturated: در این حالت رنگ‌ها اشباع‌شده نشان داده می‌شود.
حالت Advanced: در این حالت می‌توانید به پروفایل‌های رنگی ویژه دسترسی داشته باشید:
حالت Enhanced: صرف‌نظر از نور محیط یا محتوای نمایشگر، وسیع‌ترین گستره رنگی نشان داده می‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
حالت Original: رنگ‌های نمایشگر براساس محتوای گوشی کالیبره می‌شود.
حالت P3: صرف‌نظر از نور محیط یا محتوای نمایشگر، همیشه گستره رنگی DCI-P3 نشان داده می‌شود.
حالت sRGB: صرف‌نظر از نور محیط یا محتوای نمایشگر، همیشه گستره رنگی sRGB نشان داده می‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
از آنجایی که حالت‌های Advanced برای غالب کاربران اهمیت خاصی ندارد، ما هم عملکرد نمایشگر را فقط در سه حالت Original ،Auto و Saturated بررسی کردیم. در حالت Auto، طیف رنگ DCI-P3 به‌طور کامل پوشش داده می‌شود و خطای رنگی هم قابل‌قبول است؛ ولی دمای رنگ‌ها به‌شدت سرد است. حالت Saturated هم عملکردی کم‌وبیش مثل حالت Auto دارد؛ با این تفاوت که سردی رنگ‌ها کمتر است؛ اما حالت Original نه‌تنها طیف رنگ sRGB را به‌طور کامل پوشش می‌دهد، بلکه دقت رنگ زیاد و دمای خیلی خوبی هم دارد؛ بنابراین اگر دقت رنگ‌ها برایتان اهمیت دارد، فقط باید از حالت Original استفاده کنید.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
در مورد بحث روشنایی، به مورد عجیبی در پوکو F3 برخوردیم؛ تغییر پروفایل رنگ‌ها روی حداکثر روشنایی هم تأثیر می‌گذارد. در حالت Original که دقیق‌ترین رنگ‌ها را داریم، حداکثر روشنایی نمایشگر تا ۴۰ درصد کمتر از حالت Auto بود! در حالت اوریجینال، حداکثر روشنایی در حالت دستی ۵۴۵ نیت و در حالت اتوماتیک ۸۳۵ نیت است؛ ولی اگر پروفایل رنگی نمایشگر را روی Auto قرار دهید، این دو عدد به ۶۱۵ نیت و ۱۲۰۵ نیت افزایش پیدا می‌کند. دلیل این موضوع مشخص نیست؛ ولی ظاهر پوکو برای اینکه بتواند رنگ‌های دقیقی را در حالت اوریجینال نشان دهد، ناچار شده که حداکثر روشنایی را به‌طرز چشم‌گیری کاهش دهد

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
همان‌طور که در بخش طراحی گفتیم، دو بلندگو در بالا و پایین گوشی قرار دارند که در کنار هم صدایی استریو را تولید می‌کنند. بلندی صدای این دو بلندگو بسیار خوب است و می‌تواند یک اتاق کوچک را پر کند. به‌علاوه کیفیت صدا هم رضایت‌بخش و حتی در حداکثر بلندی صدا هم، اعوجاج یا به‌هم‌ریختگی خاصی به گوشمان نخورد.

اگر بخواهیم کمی سخت‌گیری کنیم، باید به این موضوع اشاره کنیم که اسپیکر بالای گوشی، صدای ضعیف‌تری در مقایسه با اسپیکر پایینی دارد؛ بنابراین هنگام گوش کردن به صدای استریو، صدای یکسانی از دو طرف گوشی پخش نمی‌شود.

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
عملکرد، تجربه بازی و باتری پوکو F3
جایی که پوکو F3 می‌درخشد و هیچ‌کدام از گوشی‌های هم‌قیمتش حتی به گرد پایش هم نمی‌رسند، بخش عملکرد و قدرت پردازشی گوشی است. پوکو F3 از تراشه‌ی ۷ نانومتری کوالکام اسنپ دراگون 870 بهره می‌برد که فقط دو سه ماه از زمان معرفی آن می‌گذرد. اسنپ دراگون 870 در حقیقت مدل بهبودیافته‌ای از اسنپ دراگون 865 پلاس محسوب می‌شود که خود آن‌هم مدل بهبودیافته‌ای از اسنپ دراگون 865 بود؛ بنابراین اگر بخواهیم خیلی واضح صحبت کنیم، باید بگوییم که اسنپ دراگون 870 در حقیقت اسنپ دراگون 865 پلاس پلاس است!

kiyan

نویسنده انجمن
نویسنده انجمن
کاربر تک‌رمان
تاریخ ثبت‌نام
2020-06-28
کیف پول من
18,629
بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که سریع‌ترین گوشی اندرویدی سال گذشته که ROG Phone 3 ایسوس بود و قیمت زیادی هم داشت، از تراشه اسنپ دراگون 865 پلاس استفاده می‌کرد؛ یعنی گوشی ۹٫۵ میلیون تومانی پوکو F3 از نظر قدرت پردازشی از گوشی مخصوص بازی چند ۱۰ میلیون تومانی ایسوس ROG Phone 3 هم سریع‌تر است.

بالا