Usage for hash tag: سارینا

ساعت تک رمان

1. .Sarina.

کتاب در حال تایپ کتاب دنیای سوفی|یوستین گردر

...یاری و پشتگرمی سیری دانوی¹ نگاشته نمی‌شد. از میکن ایمس² که دستنویس را خواند و اظهار نظرهای سودمند کرد و نیز از تروند برگ اریکسن³ به خاطر ملاحظات موشکافانه و کمک‌های فاضلانه‌اش، در طول سالیان سپاس‌گزارم. ی.گ 1. Siri Dannevig 3. Trond Berg Eriksen 2. Maiken Ims #دنیای_سوفی #سارینا...
  2. .Sarina.

دلنوشته خاطرات|سارینا الماسی کاربر تک رمان

...به راستی که چرا فرهنگ لغاتمان تا به این‌ حد مشکل دارد؟ خاطره‌های تو، همان چیزهایی هستند که مغزم را روز و شب به فکر وادار می‌کنند. چرا هیچ‌گاه به معنای سخنی که می‌گوییم دقت نمی‌کنیم؟ چرا به جای این جمله، نگفتیم: «بیا تا آینده‌مان را با یکدیگر بسازیم.» #دلنوشته‌ی_خاطرات #سارینا #انجمن_تک_رمان
  3. .Sarina.

دلنوشته خاطرات|سارینا الماسی کاربر تک رمان

آیا عاشقانه‌های نجوا گونه‌ات که پروانه‌هایی رنگی را در قلب من به پرواز درمی‌آوردند، همان زمزمه‌های پر معنا که تنها ماه میان شب‌های تار من بودند؛ تنها توهماتی هستند که مغز بداهه پرداز من، در رویاهایم به جلوی چشمانم می‌آورد؟ #دلنوشته‌ی_خاطرات #سارینا #انجمن_تک_رمان
  4. .Sarina.

درحال تایپ رمان شکست جادو | سارینا الماسی کاربر انجمن تک رمان

...حرفی که از دهنشون بیرون میاد دقت نمی‌کنن؟ چرا اجازه میدی این‌طور تحقیرت کنن؟ با صدایی بلند که همه بشنوند ادامه داد: - هر کس بعد از این راجع به این موضوع حرفی بزنه بازداشت و زندانی میشه! پس از گفتن این حرف دست کلارا را اسیر دست‌های مردانه‌اش کرد و از سالن خارج شد. #شکست_جادو #سارینا...
  5. .Sarina.

کتاب در حال تایپ کتاب زندگی‌ات را ۸۰/۲۰ کن | دیمون زاهاریادس

...هستید. در این موارد به جای این که فقط بر روی انطباق سازگاری شاخص مایرز بریگز تکیه کنید، باید به فیلترهای خود اعتماد کنید. این یک راه عالی برای کاربرد قانون ۸۰٫۲۰ در پیدا کردن افرادی است که واقعا در طول زندگی‌تان با آن‌ها در ارتباط خواهید بود. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  6. .Sarina.

...را در یک فرد غریبه تشخیص دادید، می‌توانید با محدود کردن تعامل‌تان با او در زمان خودتان صرفه‌جویی کنید. شاخص مایرز بریگز بالاترین مرجع در مورد سازگاری بین شخصیت‌های انتخابی نیست؛ اما یک ابزار مناسب است که استفاده از آن با قانون ٫ ۸۰۲۰ سازگار است. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا...
  7. .Sarina.

...به یک دوست عالی تبدیل شود. من چند سال پیش این موضوع را تجربه کردم. یک نفر را در یک کافی شاپ ملاقات کردم و متوجه شدم که ما ارزش‌ها تجارب و اهداف مشابهی داریم. امروز او بخش بزرگی از زندگی اجتماعی من است. این موضوع نادر است؛ اما ا تفاق می‌افتد. #کتاب_‌زندگیت‌_رو_20_80_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  8. .Sarina.

...نیست. هیچ دوست بی‌عیبی وجود ندارد؛ بلکه، در مورد ارزیابی افرادی است که ملاقات می‌کنید و شناسایی افرادی است که بیشتر احتمال دارد در زندگی‌تان تأثیر مثبت ارزشمند و بلند مدتی داشته باشند. ما از اصل پارتو برای راهنمایی در این مورد استفاده خواهیم کرد. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا...
  9. .Sarina.

...به ما کمک میکند از میان مه عبور کنیم این اصل راهی را به ما نشان میدهد که بتوانیم کسانی را که بیشترین شادی را برایمان به ارمغان می آورند شناسایی کنیم بنابراین میتوانیم این ارتباطات را پرورش دهیم و زمان و توجهی که سزاوارش هستند را به آنها بدهیم. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا #انجمن_تک_رمان
  10. .Sarina.

...برسد و در حقیقت همینطور است اما این کار برای دادن آزادی به شما برای پیگیری دوستیهایی که برایتان مهمتر هستند ضروری است ممکن است دانستن این موضوع که این روابط احتمالا به همان اندازه که برای شما مهم هستند برای دوستانتان هم مهم هستند، شما را تسلی دهد. #کتاب_زندگیت_رو_۲٠_۸٠_کن #سارینا...
بالا